Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: تلاش‌های زیادی شد تا ناوگان حمل و نقل عمومی به عنوان کانون اصلی انتقال ویروس کرونا تعطیل شود اما متاسفانه این موضوع مورد موافقت ستاد ملی کرونا قرار نگرفت.

شهربانو امانی در جلسه علنی امروز شورای شهر تهران گفت: هر ساله ایرانی ها در ابتدای سال می گویند انشاالله امسال سال بهتری باشد در حالی که ما سال 99 را گویا قرار است سخت تر از سال 98 طی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این روزها ویروس کرونا مدیریت کشور را به یک جنگ فراخوانده است و از آنجا که اکثر مردم کشور در تهران ساکن هستند می طلبد در شهر تهران یک کار ویژه تری صورت گیرد و باید ستاد کرونا در این استان فعال تر باشد.

شهربانو امانی گفت: ما می توانستیم از ایام عید حداکثر استفاده را ببریم و با مدیریتی صحیح جلوی شیوع بیشتر این ویروس را بگیریم اما هماهنگی میان ستاد استان تهران و ستاد ملی مقابله با کرونا را نمی بینیم.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: شما تصمیمات خوبی می گیرید و در همکاری با مدیریت شهری تلاش کردید تا مهمترین کانون انتقال کرونا که همان ناوگان حمل و نقل عمومی است تعطیل شود در حالی که این پیشنهاد و مصوبه مورد موافقت قرار نگرفت.

وی خاطرنشان کرد: یکی دغدغه‌ها من که بسیار مهم است مشکلات کارکنان سازمان بهشت زهرا است که گویا از دیروز کار تغسیل فوتی های ناشی از کرونا آغاز شده و این موجی از نگرانی را برای ابتلای کارکنان بهشت زهرا ایجاد می کند.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید

تین نیوز

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح روند وضعیت ترمز ۸ هزار واگن زمینه ساز کاهش سهم سوانح ریلی به هفته ای سه ونیم حادثه شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، در حالی که بخش عمده ای از سفرهای حمل ونقل عمومی کشور  از طریق ریل انجام می شود و با توجه به آنکه دولت در تلاش است که ناوگان و واگن های حمل ونقلی کشور را نوسازی و مقاوم سازی کند،   مدیرعامل شرکت راه آهن نیز اعلام کرد: با تلاش های صورت گرفته در ستاد و مناطق به ویژه نیروهای عملیاتی و همچنین شرکت های بخش خصوصی، در سه سال گذشته شاهد کاهش مستمر سوانح ریلی بوده ایم و از هفته ای چهار و نیم سانحه به هفته ای سه و نیم سانحه به طور متوسط رسیده ایم که کمترین میزان سوانح ریلی در دهه گذشته بوده است.

 صالحی، تأکید کرد: مسلماً این نتیجه شیرین و مبارک با دست روی دست گذاشتن صورت نگرفته؛ بلکه با تلاش مضاعف و افزایش دقت عمل پرسنل عملیاتی در مناطق مختلف از یک سو و اقدامات مهم زیرساختی از سوی دیگر عملی شده است که از همه همکاران گران قدر در حوزه های مختلف ایمنی، سیر و حرکت، خط، ناوگان، ستاد، پلیس، حراست و… تشکر و قدردانی می کنم.

رئیس هیئت مدیره راه آهن افزود: یکی از اقدامات شاخص سال گذشته، اصلاح وضعیت ترمز ۸ هزار واگن باری بود که به اذعان متخصصان امر و همچنین نیروهای  عملیاتی یک اتفاق بزرگ و به تعبیری یک انقلاب در حوزه ایمنی و ناوگان بود.

وی افزود: پیش از این بخشی از واگن های شبکه، سال های طولانی بدون ترمز و با شیر بسته در شبکه ریلی سیر می کردند و حتی قوانین سیر و حرکت براین اساس وضع شده بود که متأسفانه به درستی هم عمل نمی شد و به کابوسی برای لکوموتیورانان تبدیل شده بود.

او  تاکید کرد: خوشبختانه این اتفاق که در نگاه اول غیرممکن به نظر می رسید، در سال گذشته با پیگیری و تلاش مستمر و اختصاص هزینه های لازم انجام گرفت و امیدواریم دیگر شاهد چنین مسئله ای نباشیم.

براساس این گزارش در حال حاضر با اجرای این طرح بسیاری از لوکوموتیو رانان هم ابراز رضایت کرده و اعلام کرده اند که ایمنی آنها هم با اجرای این اقدام بسیار افزایش یافته و ما شاهد کمتر شدن روند حادثه در بسیاری از سیر ها هستیم.

گفتنی است نوسازی ناوگان ریلی کشور و لوکوموتیو ها هم در این بخش خود نقش بسیار موثری در کاهش سهم حوادث ریلی داشته است که به نوعی یک رکورد به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک سنندج
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج