Web Analytics Made Easy - Statcounter

"ویکی وارد" نویسنده برجسته "سی‌ان‌ان" به عنوان نخستین شبکه خبری 24 ساعته در آمریکا است. او قبلا سردبیر سابق مجله "تاک" و معاون سردبیر آژانس خبری "ونیتی فیر" در این کشور بوده و کتاب‌های "کوشنر"، "کازینوی شیطان" و "توپ دروغگو" را نوشته است. او اینک در گزارشی به تاثیر ویروس کرونا بر میلیاردرهای جهان می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش عصر ایران این خبرنگار و نویسنده بیش از 2 دهه از عمرش را صرف مطالعه میدانی و گزارش در مورد رابطه پول، قدرت و فرهنگ کرده و کتاب‌هایی در مورد رابطه میان یک درصد از ثروتمندترین مردم کشورها با فساد، طمع وال‌استریت و بی‌رحمی شرکت‌های املاک و مستغلات در نیویورک نوشته است. در هفته‌های گذشته و ایام قرنطینه با میلیونرهایی در ارتباط تلفنی بوده که مانند خودش در یک آپارتمان کوچک در نیویورک سیتی گیر نکرده و مجبور به شنیدن پیام‌های آزارنده، آژیرهای هشدار یا دیدن سکوت ناراحت کننده خیابان‌ها نیستند.

گزارشگر سی‌ان‌ان در این باره می‌گوید: در هفته گذشته با بسیاری از میلیاردرهای آمریکا و نیویورک صحبت کردم. برحی از آنها در مناطق محل زندگیشان نسبتا احساس امنیت می‌کنند. با این وجود بسیاری از آنها نمی‌دانند که شاید این احساس امنیت کمی غیرواقعی و اشتباه باشد. برای مثال شمار مبتلایان به ویروس کرونا در منطقه ثروتمندنشین "سافولک‌ کانتی" در راستای جزیره لانگ آیلند در ساحل نیویورک در حال افزایش است. این منطقه که با نام "همپتون" شناخته می‌شود در حومه نیویورک قرار دارد و محل "خانه دوم"بسیاری از ثروتمندان، سلبریتی‌ها و سرمایه‌گذاران بزرگ آمریکایی است. در برخی دیگر از مناطق نیویورک که میلیاردرها در آن خانه‌ی دوم دارند نیز  ویروس  به خوبی جولان می‌دهد. جالب اینجاست که این مولتی میلیاردرها برای فرار از کرونا به همین مناطق پناه برده‌اند.

نمایی از یک ویلا در منطقه لانگ ایلند نیویورک/ عکس: همپتون

یک سرمایه‌گذار"هج فاند" یا صندوق‌های پوششی در این ایام به مزرعه خود در تگزاس رفته است.

"هج فاند" یا صندوق‌های پوششی به زبان ساده، صندوق‌های پوشش ریسک نوعی شرکت‌ خصوصی است که ثروتمندان پول‌شان را در اختیار آن قرار می‌دهند تا در موقعیت‌های مختلف سرمایه‌گذاری شود. این شرکت‌ها استراتژی‌های مختلفی را به منظور سودآوری به کار می‌گیرند.

یک میلیاردر دیگر خود و خانواده‌اش را در جزیره "مارتینا وین‌یارد" – یکی از جزایر ایالت ماساچوست- قرنطینه کرده است. یک زوج دیگر به جزایر "هاربر" باهاما در مجمع‌الجزایر هاوایی آمریکا رفته‌ و یکی دیگر از ثروتمندان آمریکا یک کشتی کوچک را برای دوره قرنطینه خود در نظز گرفته است.

______________________________________________________________________________

"اندرو کومو" فرماندار نیویورک در کنفرانس مطبوعاتی سوم آوریل خود نیز اعلام کرد که منطقه میلیاردر نشین "لانگ‌آیلند" در حومه نیویورک از سیستم مراقبت‌های بهداشتی قوی برخوردار نیست و این موضوع ما را نگران می‌کند.

_________________________________________________________________________

ناعادلانه است اگر بگوییم این افراد بدون ترس و نگرانی زندگی می‌کنند. کووید 19 به پول توجیبی و هویت اسم و رسم‌دار دیگران نگاه نمی‌کند و برای همین "تام هنکس" هنرپیشه سرشناس هالیوود، "بوریس جانسون" نخست وزیر بریتانیا، "جیمز دولان" مالک باشگاه نیویورکی بسکتبال "نیکس" و "پرنس چارلز" ولیعهد بریتانیا در بین افراد مبتلا هستند.

برخی از میلیاردرهای آمریکایی به شرط ناشناس ماندن به خبرنگار سی‌ان‌ان گفته‌اند که با فرار از مناطق پرجمعیت و شلوغ شهر نیویورک احساس ایمنی بیشتری نسبت به کوید 19 دارند. این خبرنگار سی‌ان‌ان تاکید می‌کند که این افراد لزوما نماینده کل گروه اقتصادی این طبقه نیستند زیرا برخی از سرمایه‌گذاران اصلی وال‌استریت در پارک‌های  مرکزی نیویورک در کنار بیمارستان صحرایی و دیگر پارک‌های اصلی دیده شده و "بیل گیتس" در حال رفت‌و‌آمد برای اهدای مبالغ کلان به محققان کرونا ویروس است.

اگرچه ثروتمندان در برابر این بیماری ایمن نیستند اما دارایی فراوان، زندگی آنها در فضای فردی را راحت‌تر می‌کند. برخلاف کارگران بخش‌های اساسی و ضروری، خانه‌داران، پرستاران و بسیاری از کارکنان روز مزد که بدون حقوق هفتگی آسیب می‌بینند، ثروتمندان راه‌‌های گریز و ایمنی فراوانی دارند. نشریه "نیویورک تایمز" در گزارش‌هایی متنوع نشان داد که چگونه قشر مرفه اقدامات جداسازی و ایزوله‌سازی را بسیار زودتر از اقشار کارگر و کم‌درآمد اجرایی کرده‌اند.

کمتر از 1 درصد از پردرآمدترین مردم آمریکا به خوبی در قرنطینه رفته و بهتر از دیگران این کار را انجام می‌دهند. بسیاری از ثروتمندان در منطقه سلبریتی نشین و فوق لوکس "همپتون" در حال لذت‌بردن از قرنطینه هستند. برخی در زمین‌های گلف شخصی خود بازی کرده و برخی دیگر باغبانی می‌کنند. برخی نیز نکات بهداشتی را با هم مقایسه می‌کنند.

 نصویزی هوایی از منطقه لانگ آیلند نیویورک/ عکس: همپتون

یکی از ثروتمندان آشنای خبرنگار سی‌ان‌ان غذای روزانه‌اش را از خارج از "نیویورک سیتی" تهیه می‌کند. آنها دوست ندارند مواد غذایی یا غذای آماده‌شان از فضای بیماران کرونایی رد شود یا به این فضا نزدیک باشد. این اتفاقات با تجربیات بسیاری از آمریکایی‌ها در جهان فرق دارد. در همین حال افراد معمولی از نزدیکی چادرهای بیمارستانی پارک مرکزی عبور می‌کنند. کارگران مشاغل ضروری برای رسیدن به سر کار، خرید از فروشگاه یا رفتن به مراکز درمانی از مترو یا دیگر وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند.

برای برخی از ثروتمندان دردناک‌تر از یک سردرد ناگهانی به عنوان نشانه کرونا، پیامدهای احتمالی ناشی از رکود و تعطیلی این روزها است.

 دونالد ترامپ بسته‌های مالی را برای کمک به برخی از اقشار ضعیف در نظر گرفته/ عکس: سی‌ان‌ان

به گزارش نیویورک تایمز، دونالد ترامپ در ماه گذشته در کنفرانسی خبری اعلام کرد که وزارت خزانه‌داری می‌تواند به اشخاص و کسب و کارهای آمریکایی که از ویروس کرونا خسارت دیده‌اند، فرصتی برای پرداخت مالیات‌های معوق خود بدهد. این معافیت موقت مالیاتی که با استفاده از قانون اختیارات اضطراری رئیس‌جمهور آمریکا تهیه شده است، تنها منحصر به افراد طبقه متوسط و پایین خواهد بود و طبق گفته "استیون منوچین"، وزیر خزانه‌داری آمریکا افراد بسیار ثروتمند و شرکت‌های بزرگ نمی‌توانند از آن استفاده کنند. با این وجود آمریکایی‌های ثروتمند که معمولا خانه‌های بزرگ در این کشور دارند در پرداخت مالیات ملک فرصت بیشتری می‌یابند. این افراد به طور معمول از سقوط بازارهای مالی نیز ضرر کرده‌اند.

با این حال همه چیز برای ثروتمندان آمریکا به همین جا ختم نمی‌شود. یکی از میلیاردرها در حوزه تجهیرات سلامت فعال ات در این باره گفت: بسیاری از ثروتمندان قصد دارند در این شرایط درآمد بیشتری کسب کنند.

"آشوین واسان" متخصص اپیدمی از دانشگاه هاروارد در این باره می‌گوید که داستان‌های آزارنده‌ای از ثروتمندان در راستای سودهای کلان حاصل از سرمایه‌گذاری روی دستگاه‌های اکسیژن و تجهیزات پزشکی شنیده است. این در حالیست که بسیاری از مقامات آمریکا و جهان با بحران منابع و تجهیزات پزشکی مواجه هستند.

واسان به عنوان اپیدمی‌لوژیست گفت: دو نفر از افراد میلیارد آمریکا داروهای مالاریا و هیدروکسی‌کلروکوئین را به عنوان دو داروی مقابله با کرونا در حجم زیاد انبار کرده است. این دو دارو در حال حاضر به عنوان دو راهکار احتمالی برای افزایش ایمنی در برابر کرونا مطرح شده‌اند و هنوز تحت آزمایش هستند.

وی افزود: هر پزشکی این داروها را برای بیماران یا افراد سالم تجویز کند، خطرناک و غیرمسئولانه رفتار کرده است. در حال حاضر زمان آن است که کنار هم جمع شویم. هیچ دارویی برای مقابله با کرونا به اثبات نرسیده و زمان مناسب برای احتکار یا استفاده سخصی از آن نیست.

 یکی از ویلاهای منطقه همپتون در حومه نیویورک/ عکس: دزین (dezeen)

 

به گفته این پزشک، برخی از میلیاردرها خواهان مراقبت‌های پزشکی ویژه هستند. برخی از ثروتمندان تاحیه همپتون اعلام کرده‌اند که احساس امنیت می‌کنند زیرا برخی از پزشکان برجسته در آن اطراف ساکن‌اند و در صورت تماس تلفنی همسایه‌های میلیاردر خود خدمات پزشکی ارائه می‌دهند. اگرچه این ویزیت و خدمات با پرداخت هزینه اشتراک چند هزار دلاری ازائه خواهد شد.

"اماندا فورمن" مورخ آمریکایی در باره زندگی متفاوت ثروتمندان در طول تاریخ می‌گوید: زندگی قشر فوق مرفه چیز جدیدی نیست. آنها در طول جنگ جهانی دوم و در دوران جیره‌بندی در بریتاتیا در هتل‌های بسیار معروف شام شاهانه می‌خوردند.

_____________________________________________________________________

"آشوین واسان" متخصص اپیدمی از دانشگاه هاروارد در این باره می‌گوید که داستان‌های آزارنده‌ای از ثروتمندان در راستای سودهای کلان حاصل از سرمایه‌گذاری روی دستگاه‌های اکسیژن و تجهیزات پزشکی شنیده است.

____________________________________________________________________

"ویلیام هاسل‌تین" زیست شناس و استاد پزشکی بازنشسته هاروارد که اخیرا ریاست نهمین اجلاس آمریکایی- چینی در مورد بیماری جهانگیر کرونا در ووهان چین را برعهده گرفته، در مورد زندگی متفاوت بسیاری از ثروتمندان در دوران قرنطینه اظهار نگرانی کرد. به اعتقاد او ثروتمندانی که از شهر خارج می‌شوند در واقع از بهترین مراکز سلامت و بیمارستان‌‌ها دوری می‌کنند.

"اندرو کومو" فرماندار نیویورک در کنفرانس مطبوعاتی سوم آوریل خود نیز اعلام کرد که منطقه میلیاردر نشین "لانگ‌آیلند" در حومه نیویورک از سیستم مراقبت‌های بهداشتی قوی برخوردار نیست و این موضوع ما را نگران می‌کند.

هاسل‌تین می‌گوید: تصور ایمنی بیشتر در برابر کرونا در فضاهای گسترده و خلوت‌تر اشتباه است. وی افزود: تفکر ارتباط با افراد کمتر یا زندگی در فضای بازتر برای ایمنی در برابر ویروس  فقط جنبه روانی دارد و اصلا علمی نیست.

_____________________________________________

بیشتر بخوانید:

بیل گیتس سرمایه‌ ۷ شرکت سازنده واکسن کرونا را تامین می‌کند «تام هنکس» کرونا گرفت خسارت ۸۳ میلیارد دلاری 10 ثروتمند جهان به خاطر کرونا لینک کوتاه: asriran.com/0031sq

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا ویروس ثروتمندان میلیاردرها آمریکا حومه نیویورک لانگ آیلند سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است

پرستاری، یکی از مهم‌ترین مشاغل است که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد، اما مشکلات شغلی و معیشتی این گروه که هر سال تنها وعده بهبود آن از سوی مسئولان داده می‌شود، طاقت پرستاران را بریده است.

ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیر‌های همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه‌های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آنها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روز‌ها مدام خبر استعفای دسته جمعی آنها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک سال گذشته بار‌ها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آنها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آنها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آنها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران در گفتگویی با همشهری‌آنلاین به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آنها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند، اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کار‌ها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قراداد‌های کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آنها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستار‌ها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آنها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشور‌های عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آنها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آنها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و .... فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشور‌های حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشور‌های حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید، اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند.

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بار‌ها در روز‌های پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکید‌های رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.»، اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آنها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آنها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند.

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیرو‌ها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار پزشکی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی آمریکایی در ۲ هفته/ حمایت‌ها از طرف جامعه دانشگاهی ایران ادامه دارد +تصاویر
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • نرخ بیکاری جامعه ایثارگری به زیر ۹ درصد رسید
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد