Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@21:11:04 GMT

همدلی در جامعه زمینه ظهور حضرت مهدی (عج) را فراهم می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۰۸۰۹

همدلی در جامعه زمینه ظهور حضرت مهدی (عج) را فراهم می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه "تجلی طاها"، ویژه دهه مهدویت با موضوع همدلی برای ظهور در ارتباط تلفنی با حجت الاسلام علی مصلحی، قائم مقام مرکز تخصصی مهدویت و حجت الاسلام علی فاتح، مدیر خدمات معارفی مسجد مقدس جمکران روانه آنتن رادیو گفت و گو شد.

حجت الاسلام علی مصلحی در آغاز با بیان اینکه همدلی و وحدت یکی از آموزه‌های مهم و اساسی دین اسلام است، عنوان کرد: در نخستین سوره قرآن که حمد است صفات رحمانیت خداوند دو مرتبه بیان می‌شود و ما باید خود را به صفات الهی متصل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر تأکید قرآن به همدلی میان مسلمانان، پیامبر اسلام (ص) و امامان در احادیث و آموزه‌های خود به این موضوع توصیه اکید داشته‌اند و رفتار آنها نیز اهمیت این موضوع را روشن کرده است.

قائم مقام مرکز تخصصی مهدویت، همدلی را از نشانه‌های ایمان و از برکات عصر ظهور دانست و اظهار کرد: در روایات آمده است در زمان ظهور و حکومت امام زمان به قدری همدلی میان افراد زیاد است که مسلمان دست خود را در جیب برادر دینی خود می‌کند و هر چه بخواهد بر می‌دارد و با خشم و اعتراض روبرو نمی‌شود.

در ادامه برنامه "تجلی طاها"، حجت الاسلام علی فاتح با بیان اینکه مسجد جمکران، همدلی را سرلوحه کار آمادگی برای ظهور قرار داده است، عنوان کرد: نذر همدلی یک عنوان کلی است برای آنکه مردم در سطح اجتماع بتوانند به طریقی هم نوع خود را یاری کنند.

وی افزود: نمونه این همدلی‌ها این روزها با شیوع ویروس کرونا در کشور دیده می‌شود. همان گونه که شاهد بودیم بسیاری از صاحبان پاساژ اجاره بهای مغازه‌ها را بخشیدند یا تخفیف دادند. همچنین بسیاری از افراد به تهیه ماسک اقدام کردند، پرستاران و طلاب جهادی که بی دریغ برای درمان بیماران در حال خدمت رسانی هستند، همه مصداق همدلی برای ظهور است.

مدیر خدمات معارفی مسجد مقدس جمکران گفت: در روایات و احادیث شرط شیعه بودن و عهد بندگی مسلمانان با معصومان، همدلی با یکدیگر بیان شده است. این همدلی به این معناست که در کارها باید خود را جای دیگری بگذاریم.

حجت الاسلام فاتح به بیانیه گام دوم رهبری اشاره کرد و گفت: خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی که در برابر افق دید ما ترسیم شده است. بر اساس همین همدلی میان افراد جامعه شکل خواهد گرفت.

وی در پایان سخنانش تأکید کرد: همدلی باید به صورت خودسازی از خانواده به عنوان نخستین هسته اجتماعی آغاز شود و به تدریج در جامعه گسترده شود. جامعه‌ای که این گونه ساخته شود، آمادگی بسیار بالایی برای ظهور امام زمان (عج) دارد.

کد خبر 4894473

منبع: مهر

کلیدواژه: مهدویت رادیو گفتگو میلاد امام زمان ویروس کرونا شیوع کرونا کنفرانس بین المللی نیمه شعبان مهدویت سیدهادی خسروشاهی مسلمانان دعا و نیایش امام سجاد ع سازمان اوقاف و امور خیریه فضای مجازی پیام تسلیت معرفی کتاب امام حسین ع حجت الاسلام علی برای ظهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا ملکشاهی‌راد» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

احزاب ما آن‌قدر در کشور قوی نیستند که در مجلس بگوییم که کرسی داشته باشند، هر چند مؤتلفه اسلامی در همه ادوار در مجلس تعدادی از کرسی‌ها را در مجلس داشته است، اما این بار دو جبهه ائتلاف و شورای وحدت مطرح هستند که در بین اصول‌گرایان می‌توانند بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس آینده داشته باشند، جریانات اصلاح طلب هم قطعاً نیروهایی در کشور دارند.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

اولویت اول من کنترل تورم و گرانی است، دوم بالابردن توان قدرت خرید مردم است، حمایت جدی از سرمایه‌گذار در کشور یکی دیگر از اولویت‌ها است به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از کشور با بحث اشتغال و بیکاری جوانان روبرو است، حتی استانی مانند لرستان دیگر به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، چون شرایط سرمایه‌گذاری در آن فراهم نشده است، باید قوانینی وضع شود تا بخش خصوصی بیشتر احساس امنیت دررابطه‌با سرمایه‌گذاری کند، بحث واردات و صادرات و امتیازاتی که باید در نظر گرفته شود از دیگر اولویت‌ها است، به طور مثال در بحث واردات خودرو نباید این‌قدر معطل می‌کردند، الان پشت این قضایا مافیا قرار دارد و باید با آنها مبارزه کرد، اقتصاد را باید از چنگال افرادی که تشکیلات مافیایی دارند درآورد، واگذاری شرکت‌های دولتی با شرایطی که با بتوانند روند تولید و اشتغال را ادامه بدهند باید موردنظر قرار گیرد، قانون خصوصی‌سازی را باید اصلاح و تقویت کرد، دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند، بلکه باید حامی بخش خصوصی باشد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

من تجربه‌ای در کمیسیون عمران دارم، اما اصرار من این است که در کمیسیون بودجه مجلس باشم.

۴- مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

تورم و بیکاری چالش بزرگ، سخت و ناهموار لرستان است، لزوم احیای کارخانه‌های کوچک و بزرگ، درعین‌حال تقویت سرمایه‌گذاری در استان برای رفع این چالش، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حق آبه استان، سدسازی، ساماندهی کارکنان دولت، استخدام بازمانده‌های حق‌التدریس به‌خصوص مدارس غیرانتفاعی باید مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6083419

دیگر خبرها

  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • زمینه جذب جوانان هرمزگان در دستگاه قضا فراهم شود
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکار خود را فراهم کردند
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکارشان را فراهم کردند
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات