Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌منظور حفظ سلامت شهروندان نقاهتگاه 1000 تخت خوابی برای مقابله با کرونا در چندین نقطه شهرستان نهاوند ایجاد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ مراد ناصری، فرماندار نهاوند پیش از ظهر امروز  در حاشیه بازدید از نقاهتگاه‌های شهرستان اظهار کرد: همکاری و همراهی مردم در شکست کرونا بسیار مهم و اثرگذار است و همچنان امن‌ترین مکان خانه است بنابراین  از شهروندان درخواست داریم از تردد غیرضروری خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئولان مختلف شهرستان در کنار مردم هستند و هر کاری برای شکست کرونا لازم باشد انجام خواهند داد.

فرماندار نهاوند ادامه داد: با توجه به تأکیدات ستاد مقابله با کرونا و تصمیمات قرارگاه زیستی شهرستان، برای نهاوند نقاهتگاه ۱۰۰۰ تختی پیش‌بینی شد.

هم‌اکنون ۵۰۰ تخت کامل با همه امکانات آماده ‌شده است

ناصری با اشاره به آماده‌سازی سریع این مکان‌ها گفت: جانمایی در چندین نقطه شهرستان نهاوند انجام شد و هم‌اکنون ۵۰۰ تخت کامل با همه امکانات در ۴ منطقه شهرستان آماده ‌شده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر این ۵۰۰ تخت آماده پذیرش بیماران کرونایی ترخیص شده از بیمارستان هستند که البته امیدواریم هیچ‌گاه مجبور به استفاده از این مکان‌ها نباشیم.

فرماندار نهاوند افزود: ۵۰۰ تخت دیگر هم در ۵ نقطه دیگر تعریف و جانمایی شده و چنانچه نیاز باشد و مسئولان استانی اعلام کنند در کمتر از یک هفته آماده می‌شود.

همه ظرفیت دستگاه ‌های شهرستان پای‌کار هستند

وی با اشاره به هماهنگی مجموعه شهرستان برای مقابله با ویروس کرونا گفت: همه دستگاه‌ها ازجمله سپاه و بسیج، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان، هلال‌احمر، دستگاه قضایی و امنیتی و همه ظرفیت‌های شهرستان پای‌کار هستند.

ناصری در پایان گفت: همچنان برای مقابله با این بیماری به همکاری و همراهی مردم نیازمند هستیم و به یاری خدا در آینده‌ای نزدیک جشن پایان کرونا را برگزار می‌کنیم.

سپاه تا شکست کامل کرونا در کنار شهروندان نهاوندی است

سرهنگ علی مختاری فرمانده سپاه نهاوند نیز در این بازدید گفت: پس از شیوع ویروس کرونا مجموعه سپاه و بسیج شهرستان در راستای حفظ سلامت شهروندان وارد عرصه شده و انجام ‌وظیفه می‌کند.

وی اظهار داشت: ضدعفونی مناطق مختلف روستایی و شهری شهرستان و توزیع اقلام بهداشتی مانند ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده به ‌صورت مداوم با همکاری بسیجیان در حال انجام است.

مختاری به همکاری مجموعه سپاه با دیگر نهادهای شهرستان اشاره کرد و افزود: در طرح غربالگری کرونا نیز بسیجیان در کنار عزیزان شبکه بهداشت و درمان وارد عرصه شدند و یکی از بهترین شهرستان‌ها در این بخش بودیم.

سپاه از همه امکانات و ظرفیت‌های خود برای مقابله با کرونا استفاده کرده است

فرمانده سپاه نهاوند افزود: سپاه از همه امکانات و ظرفیت‌های خود استفاده کرده و تا شکست کامل کرونا در کنار شهروندان خواهد بود.

وی ادامه داد: در بحث رزمایش بیولوژیک نیز کار بزرگی در شهرستان انجام شد و بسیجیان و دیگر مجموعه‌های شهرستان با یکدیگر همکاری داشتند.

مختاری به موضوع ایجاد نقاهتگاه‌ها اشاره کرد و گفت: برای سپری کردن دوران نقاهت بیماران کرونایی و بهبودی کامل، سپاه شهرستان دو سالن خود در پارک کرامت را در اختیار مجموعه شهرستان قرارداد.

وی بیان کرد: در بحث تجهیز این سالن‌ها نیز بسیجیان همکاری خوبی داشتند و امیدواریم که به استفاده از این سالن‌ها نیاز نباشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برای مقابله همه امکانات ۵۰۰ تخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد

منوچهر جافری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان پلدختر به کشت باقلا اختصاص یافت.

وی عنوان کرد: برداشت باقلا در شهرستان پلدختر در اوایل فروردین‌ماه آغاز شده و ادامه دارد.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: باقلا شش هزار و ۵۰۰ تن در سال فروش داشته و به شهرستان‌های بروجرد، اراک، تهران، سنندج و کرمانشاه و دیگر شهرهای کشور بارگیری شده است.

جافری، گفت: امسال خوشبختانه کشاورزان از قیمت فروش راضی هستند و هر کیلو ۲۰ هزار تومان به فروش رفته و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: میزان کشت باقلا سال گذشته در شهرستان پلدختر ۷۵۰ هکتار بوده است و باتوجه‌به این که قیمت پارسال کیلویی هفت هزار تا ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رسید مردم بیشتر به کشت گندم که کشت استراتژیک بود روی آوردند.

مسئول زراعت جهاد کشاورزی پلدختر، افزود: این کشت با تناوب گندم بسیار عالی بوده و هر ساله در شهرستان پلدختر و معمولان کشت می‌شود و همچنین با برداشت زودهنگام این محصول کشاورزانی که آب فصلی دارند می‌توانند کشت کنند.

کد خبر 6088235

دیگر خبرها

  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز
  • آبرسانی روستاهای لرستان با اختصاص اعتبار ۴۰۰میلیاردتومان طی امسال
  • قتل جوان ۱۷ ساله و دستگیری قاتل در نهاوند