Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@18:24:22 GMT

کدام صنوف از ۲۳ فروردین ماه مجوز بازگشایی دارند؟

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۲۱۱۵

کدام صنوف از ۲۳ فروردین ماه مجوز بازگشایی دارند؟

معاون‌ امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان بیان کرد: صنف تعمیرکاران لوازم خانگی، فروشندگان نهادهای کشاورزی، غذاهای بیرون‌بر، لوله و لوازم بهداشتی، ابزار و کلیدسازان، ظروف یکبار مصرف، آسانسور و تاسیسات، فروش و تعمیر موتورسیکلت و اتومبیل، تعمیرکاران خودرو، لواز یدکی خودرو، باطری‌سازان، تراشکاران، خشکشویی‌ها، رستوران به شرط بیرون‌بری، چلوکبابی و کبابی به شرط بیرون‌بر جزء صنوفی هستند که می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی از ۲۳ فروردین ماه بازگشایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سینا خسروی در زمینه آخرین تصمیمات درباره نحوه فعالیت اصناف، گفت: از مشکلات اصناف آگاه و به دنبال راه حلی برای رفع این مشکلات هستیم و اصناف را در این دوران سخت تنها نخواهیم گذاشت و مسایل و مشکلات آنها را در سطح ملی و استانی پیگیری خواهیم کرد.

وی با اشاره به مصوبات گذشته ستاد استانی مقابله با کرونا ویروس و تعطیلی صنوف اظهار کرد: در حال حاضر به جزء ۱۲ صنف ضروری که از  قبل باز بودن آنها ممنوعیت نداشته، فعالیت سایر اصناف طبق مصوبه ملی ستاد مقابله با کرونا خواهد بود.

خسروی با تاکید برآنکه صاحبان اصناف حتما باید در سامانه اعلامی از سوی مراجع کشوری ثبت نام کرده و از پروتکل های بهداشتی آشنایی و تعهداتی در این زمینه باید بدهند، افزود: طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا قرار است ۱۶ رسته دیگر همزمان با سایر صنوف کشور در ۲۳ فروردین‌ماه بازگشایی شوند.

معاون‌ امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان بیان کرد: تعمیرکاران لوازم خانگی، فروشندگان نهادهای کشاورزی، غذاهای بیرون‌بر، لوله و لوازم بهداشتی، ابزار و کلیدساز، ظروف یکبار مصرف، آسانسور و تاسیسات، فروش و تعمیر موتورسیکلت و اتومبیل، تعمیرکاران خودرو، لواز یدکی خودرو، باطری‌ساز، تراشکار، خشکشویی، رستوران به شرط بیرون‌بر، چلوکبابی و کبابی به شرط بیرون‌بر جزی صنوفی هستند که می‌توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی از ۲۳ فروردین ماه بازگشایی شوند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در کرمان کرونا در ایران شرط بیرون ۲۳ فروردین ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد

به گزارش خبرآنلاین با بررسی کارنامه تولید خودروسازان بزرگ کشور در نخستین ماه امسال مشخص می‌شود که ایران‌خودرو و سایپا در افتتاحیه تولید ۱۴۰۳ چه کرده‌اند.

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو در مجموع حدود ۴۲‌هزار و ۴۰۰دستگاه انواع خودروی سواری را در فروردین امسال تولید کرده‌اند. این در حالی است که در ماه مشابه پارسال مجموع تولید محصولات سواری آنها حدود ۵۵‌هزار دستگاه بود. بنابراین غول‌های جاده ‌مخصوص در ماه نخست امسال و نسبت به بازه زمانی مشابه سال قبل، ۲۴‌درصد افت تولید را تجربه کرده‌اند.

در این بین، بیشترین تیراژ نصیب ایران‌خودرویی‌ها شده که توانسته‌اند ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاه محصول را در فروردین تولید کنند. با این حال این میزان تولید سبب شده تا آبی‌های جاده‌مخصوص افت ۱۹درصدی تولید را در بخش سواری نسبت به فروردین ۱۴۰۲ تجربه کنند. سایپایی‌ها نیز به کمک زیرمجموعه خود پارس‌خودرو، تولید بالغ بر ۱۹‌هزار دستگاهی را در ماه ابتدایی امسال ثبت کرده‌اند که نسبت به فروردین پارسال افت ۲۹درصدی را نشان‌ می‌دهد.

در حالت تفکیکی، سایپا تولید ۱۴‌هزار و ۲۰۴دستگاهی در فروردین امسال داشته و این در حالی است که میزان تولید این شرکت در ماه مشابه پارسال ۱۹‌هزار و ۲۱دستگاه بود. بنابراین دومین خودروساز بزرگ ایران بدون احتساب آمار پارس‌خودرو، افت تولید بالغ بر ۵‌هزار دستگاهی داشته است. پارس‌خودرو نیز که ۴هزار و ۸۷۳دستگاه تولید داشته، در مقایسه با فروردین پارسال افت تولید ۲‌هزار و ۷۹۰دستگاهی داشته است.

افت تولید ۲۴درصدی خودروسازان در فروردین در حالی است که طبق اعلام وزیر صمت، تولید خودرو در سال‌جاری باید ۱۵‌درصد افزایش یابد. با توجه به تولید بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاه خودرو در سال گذشته، رشد ۱۵درصدی به معنای افزایش تیراژ خودرو تا یک‌میلیون و ۵۰۰‌هزار دستگاه است. خودروسازان بزرگ کشور سال گذشته نتوانستند برنامه تولید مدنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت را عملی کنند، به نحوی که تنها ۶۵‌درصد از این برنامه محقق شد. برنامه تولید پارسال حداقل یک‌میلیون و ۷۰۰‌هزار دستگاه بود، بنابراین مشخص می‌شود که برنامه مدنظر صمت برای امسال افت حدودا ۲۰۰‌هزار دستگاهی خواهد داشت. اما در کنار وعده رشد ۱۵درصدی تولید، وزیر صمت هفته گذشته با حضور در ایران‌خودرو دیزل عنوان کرد که یک جهش اساسی در کمیت و کیفیت تولید اتقاق خواهد افتاد. به‌طور حتم این وعده وزیر بدون اصلاح قیمت خودرو همچون سال‌های گذشته تنها در حد وعده باقی خواهد ماند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903289

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی