Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@00:02:43 GMT

روند کاهش شیوع کرونا در قزوین آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۲۷۵۵

روند کاهش شیوع کرونا در قزوین آغاز شد

دکتر پیمان نامدار روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: آمار روزانه بیماران بستری شده با علایم حاد تنفسی که براساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های تحت پوشش بستری هستند با کاهش ۳۵ درصدی از ۴۰۰ مورد به ۲۵۷ نفر کاهش یافته است.

وی ادامه داد: اگرچه روند نزولی این بیماری در سطح استان آغاز شده اما ادامه این روند به طور قطع به همکاری مردم، دستگاه‌های دولتی، اصناف و واحدهای تولیدی استان در رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول علوم پزشکی به ادامه فعالیت برخی از اصناف و واحدهای تولیدی کم خطر و با خطر متوسط از ۲۳ فروردین ماه جاری اشاره و اظهار داشت: برای آغاز به کار بخش‌های یاد شده، تاکید این دانشگاه بر رعایت موارد لازم پزشکی و بهداشتی برای هفت گروه صنفی و صنعتی که از سوی سازمان صمت نیز به آنها ابلاغ خواهد شد، بوده تا جایی که اگر شرایط مورد نظر ما به طور کامل رعایت شود می‌توان امیدوار بود که روند نزولی ویروس کرونا در سطح استان، تا زمان ریشه کنی این بیماری، به تثبیت برسد.

به گفته وی، اگر خدای ناکرده این مساله محقق نشود و مردم احساس کنند که شرایط برای ادامه فعالیت روزانه آنها همانند سابق شده و بخواهند به طور عادی به کسب و کار خود، بدون رعایت موازین بهداشتی ادامه دهند به طور قطع وارد پیک دوم این بیماری خواهیم شد.

نامدار اضافه کرد: لازم است شهروندان تا وقتی واکسن و داروهای تایید شده این بیماری به بازار بیاید نسبت به حفظ جان خود و اطرافیانشان، به خصوص سالمندان به عنوان آسیب پذیرترین افراد به این بیماری، رعایت لازم را در عین ادامه فعالیت‌های اجتماعی خود داشته باشند.

۹ مرکز درمانی و بیمارستانی در سطح استان قزوین پذیرای بیماران کرونایی هستند

برچسب‌ها ویروس کرونا استان قزوین پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین ویروس کرونا استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار