Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور گفت: با افزایش رفت و آمد‌های دانشجویان و بازگشایی خوابگاه‌ها با توجه به تجمعی که صورت می‌گیرد، دامنه شیوع این ویروس گسترش یابد.

مقصود درودی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه ما با بازگشایی دانشگاه ها در شرایط فعلی مخالف هستیم و برای این مخالفت خود نیز دلیل داریم گفت: نامه‌ای با این محور که هیچ لزومی ندارد در شرایط فعلی دانشگاه ها بازگشایی شوند خطاب به رئیس‌جمهور در حال تنظیم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر روی بازگشایی دانشگاه ها نه تنها برای دولت صرفه اقتصادی ندارد چه بسا ضرر اقتصادی هم داشته باشند با این وجود ضررهای بازگشایی دانشگاه در این نامه ذکر شده است.

 

وی با اشاره به اینکه با بازگشایی دانشگاه ها ما بعدها دچار آسیب های امنیتی و اجتماعی خواهیم شد و چه بسا با افزایش رفت و آمدهای دانشجویان شهرستانی و بازگشایی خوابگاه ها با توجه به تجمعی که صورت می گیرد دامنه شیوع این ویروس گسترش یابد، افزود: بازگشایی دانشگاه ها هزینه مضاعفی برای دولت دارد با این وجود بنده نمی دانم که آقای روحانی چرا روی بازگشایی دانشگاه ها مانور می دهد به هر روی امیدواریم که این اصرار از روی جهل باشد.

 

 دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور گفت: مدارس و دانشگاه ها نباید فعالیت خود را شروع کنند تا حداقل بتوانیم تا حدودی  بیماری کرونا را مهار کنیم و روند نزولی داشته باشیم.

 

 درودی با بیان اینکه خیلی صریح نمی‌توان در مورد شروع فعالیت کسب و کارها  نظر داد؛ البته بنده معتقدم که این حرف آقای روحانی درست است که اقتصاد کشور باید به جریان بیفتد اگر چه این موضوع نیز باید به صورت کارشناسی شده دنبال شود، اظهار کرد: بسیج دانشجویی از هفته آینده روی این موضوع که اقتصاد کشور و اینکه چه کسب و کارهایی باید راه بیفتد و با چه سازوکارهایی و یا چه کسب و کارهایی همچنان باید فعالیت آنها متوقف باشد به کار کارشناسی می پردازد. به هر روی اقتصاد کشور هم باید راه بیفتد چون از یک سو قیمت نفت کاهش یافته و از سوی دیگر صنایع فولاد و صنایع غذایی باید در گردش باشند در غیر این صورت آسیب می بینیم.

 

 وی افزود: اقتصاد کشور باید راه بیفتد البته نه با روال عادی ولی لزومی ندارد دانشگاه ها، مدارس و سربازخانه ها در حال حاضر بازگشایی شوند؛ چون اگر این مراکز راه‌اندازی شوند و اتفاقی در این مکان ها بیفتد جمهوری اسلامی دچار شبهه و آسیب می‌شود.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: موضوع تعطیلی دانشگاه ها و دیگر بخش ها به طور مبسوط و علمی توسط بسیج دانشجویی در دست بررسی است و طی هفته های آتی در نامه‌ هایی که به رئیس جمهور و ستاد ملی مقابله با کرونا می نویسیم نظرات خود را اعلام می کنیم.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی ویروس کرونا رئیس جمهور دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی بازگشایی دانشگاه ها اقتصاد کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
مجتبی صفری افزود: مهم‌ترین فایده نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد: فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره تیتر ۱۳ یک رسالت ویژه دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می‌رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

 سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از ۱۵ تا ۱۸ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» تا ۳۰ آذر ۱۴۰۲ فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی  توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم چاپ می شود.

 

دیگر خبرها

  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • تظاهرات دانشجویی در آرژانتین 
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟