Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام کرمی دادستان زنجان در مورد وضعیت زندان زنجان و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در زندان گفت: اوضاع زندان زنجان تحت رصد و کنترل قرار دارد و تا به امروز هیچ موردی از زندانی مبتلا به کرونا در زنجان نداشتیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; حجت‌الاسلام محسن کرمی در مورد ورود و جلوگیری از تخلفات در حوزه اقلام بهداشتی اظهار کرد: توزیع اقلام بهداشتی و تهیه آن مورد رصد جدی قرار گرفت که مشخص شد، عده‌ای احتکار می‌کردند و برخی از افراد که این اقلام را انبار کرده بودند به امید گران‌تر شدن آن و در خصوص تهیه این اقلام نیز برخی‌ها تقلب می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه بازار تقاضا اقلام بهداشتی خیلی بالا است و برخی‌ها می‌خواستند از این فرصت سوء استفاده کنند ابراز کرد: برخی‌ها از شرایط موجود سوء استفاده کرده و اقلامی را که فاقد شرایط لازم برای امر ضدعفونی بود را تولید می‌کردند.

دادستان زنجان ادامه داد: در این راستا با این گونه افراد برخورد و پرونده‌های متعددی نیز تشکیل شد و برخی از این افراد هم در ایام قبل از عید به زندان معرفی شدند چون این افراد از وضعیت موجود سوء استفاده می‌کردند تا به درآمد بالایی برسند.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه احتکار نیز برخوردهای لازم انجام شد گفت: در موضوع گرانفروشی نیز نظارتهای لازم را داشتیم که در این راستا اقلام خوبی برای استان تهیه شد.

حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به اینکه سرکشی‌هایی که از داروخانه‌ها داشتم مواد ضدعفونی کننده به وفور در داروخانه‌ها وجود دارد ابراز کرد: دستکش در داروخانه‌ها کمتر وجود دارد ولی وجود داشته در اختیار مردم قرار داده می‌شود.

وی با بیان اینکه ماسک در دارخانه‌ها کمتر وجود دارد که روز گذشته فاز جدید تولید ماسک‌های یکبار مصرف استریل شده توسط فنی‌و حرفه ای راه اندازی شد که این اقدام تاحدودی مشکلات استان زنجان برطرف می‌کند بیان کرد: این واحد در روز شاید بتواند 50 هزار ماسک را هم تولید کند.

دادستان زنجان با بیان اینکه در خصوص ماسک‌ها اولویت تامین نیاز مراکز درمانی بوده و ابتدا مدیریت آن تامین نیاز مراکز درمانی است عنوان کرد: مازاد آن در اختیار شهروندان و برخی از نهاد‌های خدمات رسان قرار می‌گیرد.

وی گفت: در خصوص تولید مواد ضدعفونی٬ ماسک و دستکش اقدامات بسیار خوبی انجام شده است و این رصد انجام شده که اگر اقدامات افزایش تولید انجام نمی‌شد در حال حاضر با مشکلات بسیاری مواجه بودیم.

حجت‌الاسلام کرمی در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در زندان زنجان بیان کرد: زندان زنجان در شرایط بسیار خوبی بوده و تا به امروز حتی یک مورد کرونایی در زندان شناسایی نکردیم و افرادی که در زندان هستند به صورت مرتب رصد می‌شوند.

وی ابراز کرد: علاوه براینکه هر روز محیط زندان ضدعفونی می‌شود 5 دوره هم کل زندان به همت سپاه‌انصارالمهدی(عج) زنجان و شهرداری ضدعفونی شده است.

دادستان زنجان با تاکید براینکه از کل زندانیان چندین دوره تب سنجی انجام شده است افزود: افرادی که کوچکترین مورد شبیه بیماری کرونا مشاهده شود سریعا مورد معاینه قرار می‌گیرد و تیم غربالگری به صورت 24 ساعته در زندان مستقر است.

وی ادامه داد: برای اینکه محیط مدیریت شود در ایام نوروز به 60 درصد زندانیان مرخصی داده شد و کنترل‌های لازم هم انجام شد و تا زمانی که افراد در بیرون از زندان هستند مشکلی برای جامعه ایجاد نکنند.

حجت‌الاسلام کرمی عنوان کرد: در حال حاضر افرادی که در زندان هستند یا امکان تامین ضمانت را نداشتند و یا افراد خطرناکی هستند که به دلیل حفظ امنیت جامعه اجازه خروج آنها از زندان داده نشده است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر محیط زندان امن٬ پاک و آرام است و اوضاع زندان زنجان تحت رصد و کنترل قرار دارد.

انتهای پیام/

مرورگر شما از نمایش ویدیو پشتیبانی نمیکند. زنجان دانلود

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام کرمی دادستان زنجان زندان زنجان انجام شده انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۴۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد