Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، با توجه به تداوم اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و آغاز مرحله فاصله‌گذاری هوشمند از تاریخ بیست و سوم فروردین و اجرای بند 14 از مصوبات چهاردهمین جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا به تایید رییس‌جمهوری رسید.

بر اساس این بند،‌ کلیه دستگاه‌های اجرایی موظفند با رعایت پروتکل بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص کارکنان،‌ محیط اداری و ارباب رجوع و تجمعات اداری، ‌کلیه خدمات عمومی و ضروری دستگاه را از تاریخ 23 فروردین سال جاری با حضور دو سوم کارکنان و تا یک سوم کارکنان را از طریق دورکاری با اعطای مرخصی به صورت نوبت‌بندی از حضور در محل کار معاف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ساعت کار روزانه کارکنان دستگاه‌های اجرایی در تهران و استان ها نیز از ساعت 7 تا 14 خواهد بود.

بر این اساس ترتیبات اجرایی این مصوبه از سوی سازمان اداری و استخدامی ابلاغ شد. در این ابلاغیه تاکید شده که کلیه دستگاه‌های اجرای موظفند در انجام فعالیت‌های خود پروتکل های بهداشتی در خصوص کارکنان، ‌محیط اداری، ‌ارباب رجوع و تجمعات اداری را رعایت کنند.

در همین رابطه راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-19 در زمینه «الزامات سلامت محیط و کار در محیط اداری» ابلاغ شد. لازم است مدیران دستگاه‌های اجرای ضمن توجیه کلیه کارکنان و مسئولان ذیربط در خصوص مفاد آن، نسبت به اجرای دقیق آن اهتمام کنند.

بازرسان وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی بر اجرای این پروتکل در واحدهای اداری سراسر کشور نظارت خواهند کرد و هرگونه سوال و ابهام دستگاه‌های اجرایی در خصوص الزامات و نحوه اجرای آن از طریق معاونت بهداشت آن وزارتخانه و یا سامانه http://markazsalamat.behdasht.gov.ir قابل پاسخگویی خواهد بود.

در ادامه این ابلاغیه تاکید شده که دستگاه‌های اجرایی موظفند ضمن برنامه‌ریزی برای ارائه کلیه خدمات عمومی حوزه مسئولیت خود با حضور دوسوم کارکنان ترتیبی اتخاذ کنند که در ارائه خدمات به مردم و ارباب رجوع، به ویژه «خدمات ضروری» وقفه‌ای ایجاد نشود.

منظور از خدمات ضروری آن دسته از خدماتی هستند که در زندگی روزمره و معیشت شهروندان تاثیرگذار بوده و عدم ارائه مستمر آنها موجب بروز مشکلات جدی و به خطر افتادن امنیت ، ‌سلامت،‌ امنیت غذایی،‌ وقفه در روند تولید و توزیع و ارائه خدمات به عموم مردم و مخاطرات اجتماعی و امنیتی برای جامعه می‌شود.

همچینین ضمن تاکید مجدد بر اجرای دقیق بخشنامه شماره 724555 تاریخ 12 اسفند سال گذشته، این سازمان،‌ کلیه مدیران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی ترتیبی اتخاذ کنند تا یک سوم کارکنان دستگاه وظایف خود را به صورت دورکاری انجام دهند.

در صورت عدم امکان انجام وظایف تا یک سوم کارکنان از طریق دورکاری و با توجه به ضرورت کاهش حضور کارکنان در محیط اداری برای تحقق فاصله گذاری اجتماعی، ‌نسبت به اعطای مرخصی برای بقیه کارکنان تا سقف یک سوم به صورت نوبت‌بندی اقدام کنند. مرخصی موضوع این بند جزء مرخصی استحقاقی کارکنان منظور نخواهد شد.

همچنین در تعیین کارکنان برای دورکاری و با روزهای کاهش حضور در ادارات،‌ بانوان دارای فرزند خردسال و کارکنانی که در گروه‌های آسیب‌پذیر قرار می‌گیرند در اولویت خواهند بود.

ساعت کار روزانه کارکنان دستگاه‌های اجرایی در تهران و استان‌ها به میزان 7 ساعت در روز و از ساعت 7 تا 14 خواهد بود و هر گونه تغییر در ساعت فعالیت و نسبت حضور کارکنان برای ارائه خدمات صرفا با تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا تعیین و ابلاغ خواهد شد.

این بخشنامه از تاریخ 23 فروردین همزمان با آغاز مرحله فاصله‌گذاری هوشمند لازم‌الاجرا بوده و با اجرای آن ترتیبات مقرر در بخشنامه شماره 1235 مورخ پنجم  فروردین این سازمان لغو می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی دستگاه های اجرای سوم کارکنان محیط اداری یک سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم از وضعیت پاسخگویی ادارات رضایت ندارند، گفت: کارکنان شرکتی در سال جدید به قرارداد کار معین تبدیل وضعیت شوند.

به گزارش ایسنا، علیرضا پاک فطرت در جلسه علنی دیروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: متاسفانه سیستم اداری کشور تبدیل به کلاف سردرگمی شده و به همین دلیل کارها به کندی پیش می‌رود؛ مردم از وضعیت پاسخگویی ادارات رضایت ندارند، روز به روز تمرکزگرایی در کشور بیشتر می‌شود به گونه ای که همه امور در تهران متمرکز است حال اینکه باید از این تنوع اقلیمی موجود در کشور برای رونق و جهش تولید استفاده کرد.

وی با بیان اینکه روز به روز اقتصاد دولتی‌تر می‌شود، گفت: باید طبق شعار سال، راه‌های مشارکت مردم در تولید شفاف نوشته شود که این به اصلاح سیستم اداری کشور نیاز دارد. باید قبل از هر چیز سیستم اداری کشور را پویا کرد.

پاک فطرت اضافه کرد: دولت برای اجرایی کردن شعار سال برنامه داشته و مجلس نیز برای اجرای بهتر این شعار نقش نظارتی بیشتر و موثرتری ایفا کند.

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه اش گفت: عشایر برای نیازهای اولیه زندگی مانند تامین سوخت و آب شرب با مشکلاتی مواجه هستند.

وی با انتقاد از افزایش مالیات اصناف و بازاریان گفت: سازمان مالیاتی به جای کمک بیشتر به خیریه‌های مردمی حتی از آن‌ها مالیات نیز می‌گیرد که این خطر بزرگی برای ادامه حیات خیریه‌ها در آینده است.

پاک فطرت با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان برنامه مشخصی برای جوانان ندارد، گفت: ما امروز حدود ۳۶ میلیون جوان بین سنین ۱۵ تا ۴۰ سال داریم اما به مشکلات جوانان توجهی نمی‌شود.

وی ادامه داد: قرار بود از ابتدای سال جاری حقوق بازنشستگان در مرحله همسان سازی قرار گیرد و در ادامه طی ۳ سال به ۹۰ درصد حقوق شاغلان برسد. همچنین ۴۰ درصد این همسان سازی از ابتدای سال جاری محقق شود گه اینگونه نشد. درخواست مجلس از دولت اجرای هرچه سریع‌تر قانون است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در راستای ساماندهی کارکنان شرکتی باید آن‌ها در سال جدید به قرارداد کار معین تبدیل وضعیت شوند بنابراین اگر رضایتمندی و افزایش بهره‌وری این پرسنل را می خواهیم باید این مصوبه سال گذشته مجلس اجرایی شود.

پاک فطرت با طرح این پرسش که چرا باید همیشه کارمندان زحمتکش دغدغه معیشت داشته باشند، گفت: باید حقوق کارگران در حدی افزایش پیدا کند که آن‌ها دغدغه معیشت نداشته باشند اما امروز رضایتمندی کارگران پایین است. چرا به خواسته‌های آن‌ها توجهی نمی‌شود.

چرا باید حقوق ایثارگران و جانبازان که به دلیل جراحات ناشی از جنگ از کار افتاده شده‌اند و راه درآمد دیگری ندارند هر سال بر اثر تورم کمتر از سال قبل شود. چرا باید حقوق معلمان که تعلیم‌دهنده نسل آینده هستند و پلیس که حافظ امنیت جامعه است و کادر درمان و پرستاران که سلامت جامعه در دست آن‌ها است جزء حداقل حقوق‌های جامعه باشد؟

پاک فطرت در پایان گفت: چرا به بیمه رانندگان درون شهری و برون شهری توجهی نمی‌شود. چرا بیمه کارگران ساختمانی از طریق سازمان پرداخت نمی‌شود؟ پاسخ تمامی این چراها زمانی داده می شود که سیستم اداری ناکارآمد فعلی اصلاح و کارآمد شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده باش تمامی دستگاه های اجرایی برای خدمات‌رسانی
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • بیش از ۳۲ هزار نفر کارمند در نظام اداری ایلام اشتغال دارند
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • آماده باش کامل دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدمت رسان در زرند
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی