Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدعلی موهبتی روز سه‌شنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تمامی دستگاه‌ها باید با یک نگاه جامع به سیلاب و دشتمال ورودی از افغانستان توجه کنند و تصمیم‌ها متناسب و براساس اولویت‌ها انجام شود.

وی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود سیلاب دشتمال از جانب افغانستان افزایش یابد که نیاز است دستگاه‌های دست اندرکار بویژه فرمانداری‌ها، دهیاری‌ها و مردم ساکن در شهرستانهای شمالی استان آمادگی لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهتر است تست‌هایی در مسیرهای پرخطر با همکاری دستگاه‌های مربوطه و فرمانداری‌ها انجام و چنانچه اشکالاتی وجود داشت بر طرف شود. 

رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در مواقع نیاز از ظرفیت های محلی نیز باید استفاده شود تصریح کرد: اطلاع رسانی درست و به موقع نقش مهمی در خنثی کردن حوادث و جلب انگیزه و همکاری مردم خواهد داشت.

موهبتی خاطر نشان کرد: سیستان و بلوچستان در سال زراعی جدید ۱۶۰ میلی‌متر بارندگی را تجربه کرد در صورتی که این میزان بارندگی در مدت مشابه سال گذشته ۷۸ میلی‌متر بوده است.

 وی به میزان بارندگی در ۱۳ روز اول فرودین ماه جاری اشاره کرد و افزود: ۲۸ میلی‌متر بارندگی در سیستان و بلوچستان داشتیم که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۶ میلی متر بود. 

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امسال به حمد الله سال زراعی مناسبی را در این استان تجربه خواهیم کرد.

موهبتی همچنین به میزان خسارت وارد شده سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: ۵۴۰ میلیارد تومان خسارت در سیل اخیر به حوزه جنوب سیستان و بلوچستان وارد شده است. 

وی ادامه داد: این استان اکنون با چهار بحران و خطر «سیل سیستان، کرونا، زنگ گندم و حمله ملخ ها» روبرو است.

افزایش ۲ برابری مبتلایان کرونا در هر روز 

رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان با اشاره به آمار فزاینده کرونا در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اگر تا روز گذشته هر روز ۱۰ نفر به آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان اضافه می‌شد اما از امروز این آمار به ۲۰ نفر افزایش یافته یعنی در واقع استان نه تنها از بحران خارج نشده بلکه روز بروز وضعیت کرونا بحرانی‌تر می‌شود.

موهبتی بیان کرد: تا امروز ۲۶ نفر به صورت قطعی بر اثر ویروس کرونا و ۱۱۸ نفر نیز با علائم مشکوک به کرونا در سیستان و بلوچستان فوت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه شرایط را نباید عادی گرفت و همه باید تابع قانون باشند گفت: برگزاری نماز جمعه و جماعات بر اساس مصوبات ستاد خلاف است و هرکس در هر جایی نمازجماعت و جمعه برگزار کند به سلامت مردم خیانت کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بیان کرد: از زمان اوج بحران در جنوب استان نگرانی در مورد شمال استان نیز مدنظر بود.  

منصور بیجار ادامه داد: از همان ابتدا هماهنگی های لازم برای سیلاب غیر قابل کنترل از سمت افغانستان انجام و تمام دستگاه های مربوطه در کنار هم به مدیریت، کنترل و انجام اقدامات لازم برای مهار این آب در منطقه سیستان پرداختند.

وی بیان کرد: به حمد الله تا این لحظه هیچ گونه خسارت و خطری در منطقه وجود نداشته و اوضاع کنترل شده و تمام وقت در حال رصد است.

تمام دستگاه های دولتی و خصوصی پای کار هستند

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان در این نشست گفت: اوضاع کاملا کنترل شده است و جای نگرانی وجود ندارد.

عباس ارجمندی بیان کرد: درحوزه لایروبی انهار و مسیرهای ورودی آب کارهای مناسب انجام شده و تداوم دارد.

وی ادامه داد: تمام دستگاه های دولتی و خصوصی پای کار هستند تا به یاری خداوند شاهد هیچ گونه خسارت در منطقه سیستان نباشیم.

سرپرست شرکت سهامی آب منطقه‌ای سیستان وبلوچستان در ادامه این نشست اظهار داشت: امسال پوشش برف و بارندگی در کشور افغانستان باعث ورود سیلاب غیر قابل کنترل به منطقه سیستان شده است. 

محمد دلمرادی بیان کرد: این سیلاب از چند هفته قبل شروع و تا هفته های آینده تداوم خواهد داشت.

وی تصریح کرد: تاکنون شکستگی و خسارتی اعلام نشده و امیدوار هستیم با همکاری تمام دستگاهای دولتی و خصوصی شاهد خسارت در این منطقه نباشیم.

فرمانداران حوزه سیستان در حال رصد شبانه روزی حجم ورودی آب هستند

فرمانداران شهرستان‌های پنجگانه منطقه سیستان نیز به صورت ویدیو کنفرانسی در این نشست حضور داشتند و به ارائه برنامه ها و پیشنهادات خود پرداختند.

فرماندار شهرستان زابل در این نشست گفت: وضعیت درحال حاضر کاملا کنترل شده است و رصد شبانه روزی  منطقه در دستور کار قرار دارد.

غلامرضا گنجی بیان کرد: لایروبی انهار و مسیرهای ورودی آب، تقویت دایک‌ها و دریچه‌ها خروجی آب انجام شده است. 

فرماندار شهرستان زهک نیز اظهار داشت: پنج جلسه مدیریت بحران انجام و شرایط کاملا کنترل شده است.

غلامرضا اربابی ادامه داد: حضور شبانه روزی و رصد مداوم در دستور کار است و به صورت کشیک های مداوم  انجام می شود.
وی بیان کرد: تمام تجهیزات دولتی و خصوصی پای کار هستند و بحمد الله تا کنون مشکلی در منطقه ایجاد نشده است.

پورمردان مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در تالاب بین المللی هامون و هدایت سیلاب به این تالاب و همچنین تلاشهای صورت گرفته برای مهار گردوغبار در شمال استان ارائه کرد. 

همچنین رسول راشکی مدیرعامل جمعیت هلال احمر گزارشی از اقدامات انجام شده در جنوب استان و آمادگی نیروهای این نهاد در شمال استان ارائه کرد و گفت: انبارهای جمعیت هلال احمر در شمال استان از اقلام مورد نیاز امدادی تکمیل شده و در صورت بروز حوادث احتمالی هیچ مشکلی در اینم رابطه وجود ندارد.

برچسب‌ها نیمروز زابل احمدعلی موهبتی  زهک تالاب هامون سازمان مدیریت بحران کشور هامون رودخانه هیرمند استاندار سیستان و بلوچستان سیل سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیمروز زابل زهک تالاب هامون سازمان مدیریت بحران کشور هامون رودخانه هیرمند استاندار سیستان و بلوچستان سیل سیستان و بلوچستان نیمروز زابل زهک تالاب هامون سازمان مدیریت بحران کشور هامون رودخانه هیرمند استاندار سیستان و بلوچستان سیل سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان دولتی و خصوصی تمام دستگاه شمال استان دستگاه ها انجام شده کنترل شده میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۸۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد

 علیرضا قاسمی  بیان کرد: مجتمع آبرسانی بندینی در جنوب استان مشتمل بر ۲۸ روستا در شهرستان‌های زرآباد و کنارک است که طول خط انتقال اصلی و فرعی این مجتمع به بیش از ۱۱۰ کیلومتر می‌رسد و این خط انتقال آب را از منطقه جهلو زرآباد تا روستای ساحلی تنگ در کنارک منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سال جاری منجر به وقوع سیلاب، طغیان و تغییر مسیر رودخانه‌های محلی شد که در پی این اتفاق خط انتقال در پنج نقطه دچار حادثه و آب بردگی شد. 

قاسمی افزود: پس از فروکش سیلاب ضمن ارزیابی مسیر‌های اصلاح خط، نسبت به تهیه لوله اقدام شد و با استقرار تیم اجرایی طی مدت زمان کمتر از ۱۰ روزعملیات لوله گذاری به طول بیش از سه کیلومتر صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، پیش بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده کلیه روستا‌های مسیر به مرحله آبگیری برسند، افزود: در مدت قطع آب در شبکه‌های روستایی با استقرار ۱۳ دستگاه تانکر، آبرسانی سیار به اهالی منطقه انجام می‌گرفت.

 در پی وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان تدمین آب شرب ۲۹۵ روستا و ۶ شهر استان دچار اختلال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • کمبود آب این استان بزرگ و کم آب تا ۴ سال آینده رفع می‌شود
  • وعده سخنگوی صنعت آب برای سیستان و بلوچستان/سدها لبریز شدند
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان