Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@16:14:52 GMT

بیماران مبتلا به کرونا روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۱۸۴۲۸

بیماران مبتلا به کرونا روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه بیماران مبتلا به کرونا روی تخت بیمارستان بیمه می‌شوند، گفت: بیمه سلامت درهیچ شرایطی ازجمله وضعیت فعلی جامعه، ارائه خدمات به بیماران را معطوف به دریافت اعتبار نمی‌کند. ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، طاهر موهبتی، با اشاره به اینکه کاهش تردد مردم یکی از رویکردهای مهم و مورد توجه مسئولان کشور با هدف جلوگیری ازافزایش میزان ابتلای افراد به بیماری کرونا است، گفت: درسازمان بیمه سلامت، سالیانه حدود 20 تا 22 میلیون بار مراجعه به دفاتر پیشخوان صورت می‌گیرد که بیشتر جهت تمدید دفترچه است، خوشبختانه، با تمهیدات صورت گرفته برای کمک به مردم درگام اول اعلام شد که دفترچه بیمه تمامی گروه‌ها شامل کارکنان دولت، بازنشستگان، روستاییان، طلاب، خانواده شهدا و ایثارگران، دانشجویان، مددجویان بهزیستی و بیمه رایگان تا اول اردیبهشت تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت افزود: از سوی دیگر با توجه به شرایط پیش آمده، مقررشد این رویکرد جهت تمدید دفترچه ها تا اول تیرماه ادامه پیدا کند، تنها بیمه شدگان صندوق ایرانیان هستند که علاوه برامکان پرداخت سیستمی با توجه به تعداد محدود، می‌توانند مراجعه حضوری هم داشته باشند. 

وی ادامه داد: ضمن اینکه سیستم استحقاق سنجی که در بخش بستری از گذشته فعال بود نیز از نیمه دوم فروردین درسراسر کشور برای بخش سرپایی درحوزه خصوصی و دولتی راه اندازی می‌شود.

وی تاکید کرد: خوشبختانه از طریق این سیستم پزشکان می‌توانند براساس استعلامی که صورت می‌گیرد، بدون مراجعه به تاریخ دفترچه، احرازهویت فرد، اعتباردفترچه و رفع همپوشانی را انجام دهند.

موهبتی با بیان اینکه از حدود یکسال پیش پوشش بیمه سلامت بر روی تخت بیمارستان متوقف شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه بیماران مبتلا به کرونا اورژانسی به حساب می‌آیند، تمامی افراد مشکوک به بیماری کرونا که در بیمارستان بستری می‌شوند، بلافاصله بیمه شده و درصورت توانایی مالی، خودشان حق بیمه را پرداخت می‌کنند؛ اما درصورت عدم توانایی مالی، ارزیابی وسع انجام می‌شود که جهت رفاه حال بیماران مبتلا به کرونا، هماهنگی هایی با وزارت رفاه صورت گرفت تا ارزیابی وسعی که یک ماهه زمان می‌برد، یک روزه انجام شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت، با تاکید براینکه بیمه سلامت درهیچ شرایطی ارائه خدمات به بیماران را معطوف به دریافت اعتبار نمی‌کند، اظهار کرد: هیچ مشکلی برای مردم دراین خصوص وجود ندارد، داروهایی که در پروتکل‌های ابلاغی وزارت بهداشت برای بیماران مبتلا به کرونا اعلام شده است، تعدادی از گذشته تحت حمایت بیمه سلامت بوده و تعدادی هم پس از ابلاغ، تحت پوشش قرار گرفته است. همچنین، خدمات، آزمایشات، تصویربرداری و اقدامات پاراکلینیکی برای بیماران مبتلا به کرونای بستری دربیمارستان، تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارد و 90 درصد هزینه‌های آنها توسط این سازمان پرداخت می‌شود.

وی در پایان از رفع برخی محدودیت‌ها مانند رعایت فاصله 6 ماه بین انجام دو CT اسکن و شرط تخصص CT اسکن ریه که بر اساس دستورالعمل‌های وزارت بهداشت اعمال شده بود، برای بیماران مبتلا به کرونا خبر داد.

تشخیص کرونا با صدای سرفه اشخاصظرفیت تخت‌های ICU کشور تقریباً پر شده است!/ احتمال پیک مجدد کرونافیلم/ حرکت آهسته نحوه انتقال ویروس کرونا از فرد مبتلا به فرد سالم را ببینید!آخرین آمار کرونا در کشور|27039 بهبودیافته و 3872 جان‌‌باختهمراقب سرقت اطلاعات شخصی خود به بهانه انجام تست کرونا باشید!آخرین وضعیت تعمیرات مدارس در سه استان سیل زده/ نگرانی از وقفه کرونا در مسیر تحویل پروژه‌های آموزشیوزیر بهداشت: هیچ اختلافی بین تصمیم‌گیران وجود ندارد/بر طبل تفرقه نکوبید/ در برخی استان‌ها به مرز مهار کرونا نزدیک شده‌ایم

انتهای پیام/

R1014144/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بیمه سلامت ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمه سلامت ویروس کرونا بیمارستان بیمه سلامت ویروس کرونا بیماران مبتلا به کرونا سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۸۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال