Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس کل بیمه مرکزی برنامه‌های این سازمان برای تحقق شعار سال جاری با عنوان جهش تولید را در چهار محور کلی اعلام کرد. تاریخ انتشار: 19:56 - 19 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۰۸۵۷

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی از «ایجاد سازوکار‌های لازم برای عرضه ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید توسط موسسات تضمین»، «توسعه بیمه‌های اعتبار برای پوشش ریسک فروش اعتباری کالا‌های تولیدی داخل»، «توسعه پوشش بیمه کیفیت محصول و سایر مسوولیت‌های مرتبط با بخش تولید» و «ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه مدیریت ریسک به بخش‌های تولیدی» به عنوان مهم‌ترین برنامه‌های بیمه مرکزی در سال جاری برای تحقق شعار سال یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کل بیمه مرکزی در تشریح و تبیین برنامه اول مبنی بر سازوکار‌های لازم برای عرضه ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید توسط موسسات تضمین گفت: برای اجرایی شدن این برنامه با توجه به حکم بند «الف» ماده (۹) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی، بیمه مرکزی با همکاری دستگاه‌ها و اشخاص مرتبط و متخصص آیین‌نامه اجرایی این ماده قانونی را تنظیم خواهد کرد.

با تصویب این آیین‌نامه در دولت، امکان تاسیس و فعالیت موسسات تضمین در زمینه‌های گوناگون برای ارائه خدمات تضمینی به بخش‌های تولید کشور فراهم می‌شود. فعالیت تخصصی و سازمان‌یافته در زمینه عرضه ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید کشور، از یک طرف، تنوع‌بخشی به ضمانت نامه‌های قابل ارائه به فعالان اقتصادی را در پی دارد و از سوی دیگر، هم کیفیت ارائه این محصول اعتباری را بالا می‌برد و هم هزینه عرضه ضمانت‌نامه را برای بخش تولید کشور کاهش می‌دهد و بدین ترتیب با کاهش هزینه‌های مبادله و بهبود فضای کسب و کار زمینه را برای جهش تولید فراهم می‌کند.

سلیمانی از تمرکز بر توسعه بیمه‌های اعتبار برای پوشش ریسک فروش اعتباری کالا‌های تولیدی داخل، به عنوان یکی دیگر برنامه‌های بیمه مرکزی در سال جاری برای تحقق شعار سال نام برد و افزود: مطابق با برنامه اعلام شده با توجه به این که عرضه پوشش‌های بیمه‌ای برای فروش اعتباری کالا‌های تولیدی داخل (بیمه اعتباری) سبب افزایش تقاضا برای محصولات داخلی می‌شود و تا حدودی قدرت رقابتی تولیدکنندگان داخلی با کالا‌های خارجی را افزایش می‌دهد، با برطرف شدن برخی از مشکلات صنعت بیمه در ارایه این خدمت بیمه ای، تولید داخل رونق می‌گیرد.

رییس شورای عالی بیمه در تشریح توسعه پوشش بیمه کیفیت محصول و سایر مسوولیت‌های مرتبط با بخش تولید با اشاره به این موضوع که ارائه محصولات بیمه‌ای که سبب کاهش ریسک بی‌ثباتی در فعالیت‌های تولیدی می‌شوند و یا از ریسک سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های تولیدی و شبکه توزیع بکاهد، باعث رونق‌بخشی به تولید می‌شود، گفت: افزایش پوشش‌های بیمه مربوط به کیفیت محصول و سایر مسئولیت‌های کارفرما در برابر اشخاص ثالث اعم ازکارکنان، مشتریان، دولت و ... سبب توسعه و تعمیق خرید این نوع از بیمه‌ها از سوی فعالان تولیدی شده و بطور غیرمستقیم تاثیر قابل ملاحظه‌ای در ایجاد جهش تولید ایفا خواهد کرد.

سلیمانی با تاکید بر این نکته که وقوع حوادث گوناگون در بخش‌های تولیدی که سبب اخلال در روند فعالیت‌های تولیدی شده و هزینه‌های مبادله را برای تولیدکنندگان افزایش می‌دهد گفت: مدیریت ریسک در فرآیند‌های تولیدی سبب کاهش هزینه‌های مبادله شده و احساس ثبات و آرامش را در نزد سرمایه‌گذاران بالفعل و بالقوه افزایش می‌دهد و بدین ترتیب باعث افزایش انگیزه برای فعالیت‌های سرمایه‌گذاری و تولیدی می‌گردد؛ بنابراین انتظار می‌رود با شناخت و نهادینه شدن امر مدیریت ریسک در فرآیند‌های تولیدی زمینه برای جهش در بخش‌های تولیدی مهیا گردد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت بیمه در غالب بخش‌های اقتصادی بعنوان بیمه‌گر فعال بوده و با امر مدیریت ریسک در آن آشنایی دارد بنابراین می‌توان با ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای به سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی زمینه کاهش هزینه‌های مبادله و اطمینان‌بخشی به فعالان اقتصادی را فراهم کرد و بدین ترتیب سبب ارتقای عمق و سطح فعالیت‌های تولید در کشور شد.

رییس کل بیمه مرکزی جمهور اسلامی ایران یکی از برنامه‌های صنعت بیمه برای ایجاد جهش در تولید را تلاش برای توسعه و نهادینه‌سازی امر مدیریت ریسک و ارائه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی به بخش‌های تولیدی از این طریق دانست و گفت: به همین دلیل صنعت بیمه ایجاد مرکز ملی مدیریت ریسک را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید بیمه گذاران شخص ثالث نگران دریافت نکردن کد یکتا نباشند

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رییس کل بیمه مرکزی بیمه مرکزی شعار سال فعالیت های تولید هزینه های مبادله عرضه ضمانت نامه بخش های تولیدی برای تحقق شعار ضمانت نامه بخش های تولید مدیریت ریسک ارائه خدمات بیمه مرکزی صنعت بیمه بخش تولید جهش تولید بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۸۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است

معاون عمرانی استاندار زنجان گفت: تحقق شعار سال مختص به یک سال نیست، بلکه جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است که مردم را در تولید و توسعه مشارکت دهد و به دنبال آن عدالت اجتماعی و توازن نیز رخ می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در زنجان، محمد شعاعی، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت -در همایش روز شوراها با بیان اینکه سه سال از عمر دولت مردمی سیزدهم سپری می‌شود که در این مدت پستی، بلندی و اتفاقات تلخ و شیرین زیادی رخ داده است، اظهار کرد: عزم جدی بر این است که در جهت توسعه و آبادانی کشور و رفع مشکلات مردم حرکت کنیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری، شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: این شعار، خاص و عمیق است و مدت‌هاست که از آن حرف زده می‌شود اما در عمل مشکلات زیادی وجود دارد که باید برای رفع آنها و تحقق شعار سال همت مضاعف داشت.

معاون عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه مدیریت استان نیز از ابتدای سال و برای تحقق شعار اقداماتی را مورد توجه قرار داده است، افزود: تحقق شعار سال مختص به یک سال نیست، بلکه جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است که مردم را در تولید و توسعه مشارکت دهد و به دنبال آن عدالت اجتماعی و توازن نیز رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه در توسعه اقتصادی می‌توان اعداد و ارقام اعلام کرد، اظهار داشت: نباید از توسعه اجتماعی فاصله گرفت چرا که این اصلی‌ترین شاخص، توانمندی و دارایی نظام مردم هستند.

شعاعی اقدام مهم استان را به سرانجام رساندن نهضت ملی مسکن عنوان کرد و گفت: این موضوع با تولید و معیشت در ارتباط است و بر این اساس تمام ارکان دولت و دستگاه‌های مختلف باید دست به دست هم دهند تا شعار امسال محقق شود.

این مسئول با بیان اینکه در استانداری زنجان دو روز در هفته طی جلساتی مباحث مربوط به شعار سال رصد می‌شود گفت: موضوع مربوط به ارتقای تولید با مشارکت مردم با جدیت پیگیری و تلاش می‌شود این مهم به نتیجه مطلوب برسد.

کد خبر 747878

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • خلجی: ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • پیشگامی آذربایجان شرقی برای تحقق شعار سال