Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- رییس کل بیمه مرکزی برنامه های این سازمان برای تحقق شعارسال جاری با عنوان جهش تولید را در چهار محور کلی اعلام کرد .

به گزارش پایگاه خبری امتداد، غلامرضا سلیمانی از «ایجاد سازوکارهای لازم برای عرضه ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید توسط موسسات تضمین»، «توسعه بیمه‌های اعتبار برای پوشش ریسک فروش اعتباری کالاهای تولیدی داخل»، «توسعه پوشش بیمه کیفیت محصول و سایر مسوولیت‌های مرتبط با بخش تولید» و «ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای در زمینه مدیریت ریسک به بخش‌های تولیدی» به عنوان مهم ترین برنامه های بیمه مرکزی در سال جاری برای تحقق شعار سال یاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کل بیمه مرکزی در تشریح و تبیین برنامه اول مبنی بر سازوکارهای لازم برای عرضه ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید توسط موسسات تضمین گفت: برای اجرایی شدن این برنامه با توجه به حکم بند «الف» ماده (۹) قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی، بیمه مرکزی با همکاری دستگاه‌‌ها و اشخاص مرتبط و متخصص آیین‌نامه اجرایی این ماده قانونی را تنظیم خواهد کرد.
با تصویب این آیین‌نامه در دولت، امکان تاسیس و فعالیت موسسات تضمین در زمینه‌های گوناگون برای ارائه خدمات تضمینی به بخش‌های تولید کشور فراهم می‌شود. فعالیت تخصصی و سازمان‌یافته در زمینه عرضه ضمانت‌نامه‌های مورد نیاز بخش تولید کشور، از یک طرف، تنوع‌بخشی به ضمانت‌‌نامه‌های قابل ارائه به فعالان اقتصادی را در پی دارد و از سوی دیگر، هم کیفیت ارائه این محصول اعتباری را بالا می‌برد و هم هزینه عرضه ضمانت‌نامه را برای بخش تولید کشور کاهش می‌دهد و بدین ترتیب با کاهش هزینه‌های مبادله و بهبود فضای کسب و کار زمینه را برای جهش تولید فراهم می‌کند.
 سلیمانی از تمرکز بر توسعه بیمه‌های اعتبار برای پوشش ریسک فروش اعتباری کالاهای تولیدی داخل، به عنوان یکی دیگر برنامه های بیمه مرکزی در سال جاری برای تحقق شعار سال نام برد و افزود: مطابق با برنامه اعلام شده با توجه به این که عرضه پوشش‌های بیمه‌ای برای فروش اعتباری کالاهای تولیدی داخل (بیمه اعتباری) سبب افزایش تقاضا برای محصولات داخلی می‌شود و تا حدودی قدرت رقابتی تولیدکنندگان داخلی با کالاهای خارجی را افزایش می‌دهد، با برطرف شدن برخی از مشکلات صنعت بیمه در ارایه این خدمت بیمه ای، تولید داخل رونق می‌گیرد. 
رییس شورای عالی بیمه در تشریح توسعه پوشش بیمه کیفیت محصول و سایر مسوولیت‌های مرتبط با بخش تولید با اشاره به این موضوع که ارائه محصولات بیمه‌ای که سبب کاهش ریسک بی‌ثباتی در فعالیت‌های تولیدی می شوند و یا از ریسک سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های تولیدی و شبکه توزیع بکاهد، باعث رونق‌بخشی به تولید می‌شود، گفت: افزایش پوشش‌های بیمه‌ مربوط به کیفیت محصول و سایر مسئولیت‌های کارفرما در برابر اشخاص ثالث اعم ازکارکنان، مشتریان، دولت و … سبب توسعه و تعمیق خرید این نوع از بیمه‌ها از سوی فعالان تولیدی شده و بطور غیرمستقیم تاثیر قابل ملاحظه‌ای در ایجاد جهش تولید ایفا خواهد کرد. 
سلیمانی با تاکید بر این نکته که وقوع حوادث گوناگون در بخش‌های تولیدی که سبب اخلال در روند فعالیت‌های تولیدی شده و هزینه‌های مبادله را برای تولیدکنندگان افزایش می‌دهد گفت: مدیریت ریسک در فرآیندهای تولیدی سبب کاهش هزینه‌های مبادله شده و احساس ثبات و آرامش را در نزد سرمایه‌گذاران بالفعل و بالقوه افزایش می‌دهد و بدین ترتیب باعث افزایش انگیزه برای فعالیت‌های سرمایه‌گذاری و تولیدی می‌گردد. بنابراین انتظار می‌رود با شناخت و نهادینه شدن امر مدیریت ریسک در فرآیندهای تولیدی زمینه برای جهش در بخش‌های تولیدی مهیا گردد. 
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت بیمه در غالب بخش‌های اقتصادی بعنوان بیمه‌گر فعال بوده و با امر مدیریت ریسک در آن آشنایی دارد بنابراین می‌توان با ارائه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای به سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی زمینه کاهش هزینه‌های مبادله و اطمینان‌بخشی به فعالان اقتصادی را فراهم کرد و بدین ترتیب سبب ارتقای عمق و سطح فعالیتهای تولید در کشور شد. 
رییس کل بیمه مرکزی جمهور اسلامی ایران یکی از برنامه‌های صنعت بیمه برای ایجاد جهش در تولید را تلاش برای توسعه و نهادینه‌سازی امر مدیریت ریسک و ارائه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی به بخش‌های تولیدی از این طریق دانست و گفت: به همین دلیل صنعت بیمه ایجاد مرکز ملی مدیریت ریسک را در دستور کار خود قرار داده است.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: هزینه های مبادله عرضه ضمانت نامه بخش های تولیدی بخش های تولید مدیریت ریسک ارائه خدمات بیمه مرکزی بخش تولید جهش تولید صنعت بیمه برای تحقق بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران

معاون پژوهش فنی و حرفه ای گفت:پشتیبانی از حقوق کارگران می‌تواند به بهبود شرایط کاری، افزایش رضایت شغلی و تقویت روابط کارگر-کارفرما و رونق تولید و رشد اقتصادی منجر شود. - اخبار اقتصادی -

علی حسین شهریور، معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، در یادداشتی به مناسبت هفته کارگران با عنوان گرامیداشت دستاورد کارگران نوشت:

روز کارگر روزی است که در آن مشارکت کارگران و جنبش کارگری جشن گرفته می شود. در این روز، دستاوردهای اجتماعی و اقتصادی کارگران گرامی داشته می شود و به کمک هایی که آنها در قدرت و رفاه کشور انجام داده اند، ادای احترام می شود.

روز کارگر به عنوان زمانی برای تأمل در تاریخ جنبش کارگری و مبارزات جاری برای حقوق کارگران و رفتار عادلانه در محل کار عمل می کند.
روز کارگر روزی است برای شناسایی و قدردانی از کمک‌های ارزشمند کارگران به جامعه و ارج نهادن به فداکاری و تعهد آنها به شغلشان.
برای حمایت از کارگران و بهبود شرایط کاری آنها، می‌توان اقدامات مختلفی انجام داد، از جمله:

1. پرداخت حقوق و دستمزد منصفانه و به موقع به کارگران.2. ارائه شرایط کاری ایمن و سالم برای کارگران، از جمله ارائه تجهیزات و لوازم حفاظتی.3. ارائه فرصت‌های آموزش و رشد حرفه‌ای برای کارگران به منظور بهبود مهارت‌های آنها.4. ایجاد فضای کاری دوستانه و پذیرایی برای کارگران.5. ارائه بیمه‌های بهداشتی و پزشکی مناسب برای کارگران و خانواده‌های آنها.6. حفظ حقوق کارگری و جلوگیری از سوءاستفاده‌ها و تبعیض‌های نژادی یا جنسیتی.7. حمایت از حقوق کنونی و تلاش برای بهبود قوانین کاری و حقوق کارگران در سطح ملی و بین‌المللی.

پشتیبانی از حقوق کارگران می‌تواند به بهبود شرایط کاری، افزایش رضایت شغلی و تقویت روابط کارگر-کارفرما و رونق تولید و رشد اقتصادی منجر شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان
  • تلاش دستگاه قضایی برای تحقق شعار سال
  • حمایت از معلمان و کارگران بسترساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران
  • کارگران در خط مقدم تحقق شعار سال قرار دارند