Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تولید و انتشار هزاران محتوا و برنامه از سوی فعالان و اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و دین کشور در ایام کرونا، گفت: مدیران استانی و ستادی این وزارتخانه در کنار اصحاب فر هنگ و هنر در ۵۰ روز گذشته حتی یک روز از تولید محتوای مورد نیاز دوره کرونایی غافل نبوده است.

به گزارش ایمنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی امروز در نشست ویدئو کنفراس با مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور اظهار داشت: فعالان و اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و دین کشور با حضور فعالانه و راه‌اندازی نهضت تولید محتوا در مقابله با کرونا نشان دادند که همواره در کنار مردم خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مدیران استانی و ستادی این وزارتخانه در کنار اصحاب فر هنگ و هنر در ۵۰ روز گذشته حتی یک روز از تولید محتوای مورد نیاز دوره کرونایی غافل نبوده و این فعالیت‌ها با جدیت تا پایان یافتن این بیماری ادامه خواهد یافت.

صالحی پویش‌های مردمی اجتماعی همچون کتاب در خانه، زندگی از نو، در خانه بمانیم،کرونا را شکست می‌دهیم، تئاتر تعطیل نیست، مشاهنر و صدها جشنواره مجازی فرهنگی، هنری، رسانه‌ای و قرآنی در سطوح استانی و ملی و حتی بین المللی را نمونه‌هایی از فعالیت‌های انجام شده خودجوش و حمایتی هنرمندان کشور نام برد و خاطرنشان کرد: در کنار تولید پر شمار محتواهای خانه‌محور مانند کنسرت و تئاترهای آنلاین با بیننده‌های میلیونی، صدها هنرمند ایرانی در اقدامی خودجوش و مدبرانه با اعتراض به تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت بزرگ ایران وجدان هنرمندان مستقل جهان را مورد خطاب قرار داده که پژواک گسترده‌ای در عرصه بین‌الملل داشته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اجرای موفق سیاست‌ها و مصوبات مهم ستاد ملی کرونا مانند، ماندن در خانه، کاهش سفرهای نوروزی و فاصله‌گذاری اجتماعی محصول فرهنگ‌سازی و جریان هماهنگ رسانه‌ای کشور اعم از صداوسیما، هنرمندان و فعالان رسانه‌ای کشور است.

وی افزود: بیان این اقدامات مهم و اثر گذار هنرمندان ،دفاع از عملکرد یک صنف باهویت و ریشه‌داری است که در این شرایط سخت در کنار مردم قرار دارند.

صالحی با اشاره به برگزاری ۸۷ جلسه شورای اطلاع‌رسانی در استان‌های کشور با دبیری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراز داشت: در این جلسات نحوه مدیریت فضای رسانه‌ای و برنامه‌ریزی به منظور تولید و انتشار محتواهای آموزشی و ترویجی چندرسانه‌ای در دستور کار بوده که با همت و همراهی اصحاب فرهنگ و هنر این محتواها با کیفیت مناسب تولید و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

کد خبر 417870

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ویروس کرونا رسانه فرهنگ رسانه ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فرهنگ و ارشاد اسلامی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در آیین پایانی ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در قسمت جمع بندی مطرح کردیم باید به چند موضوع به صورت ویژه توجه شود؛ اول اینکه گفت و گوهای فرهنگی بهترین راه حل برای حل منازعات منطقه‌ای و جهانی است.

به گزارشگزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی اظهار کرد: دومین بحث مورد تاکید این بود که گفت و گوهای فرهنگی نباید پشت میزها و در داخل جلسات و محصور در اتاق‌ها و سالن‌های همایش باشد، گفت و گوهای فرهنگی باید به راه حل میدانی منجر شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: مشکلاتی را در دنیا می‌بینیم از جمله مسائلی که در غزه رخ می‌دهد آزار دهنده هستند دنیای غرب حتی در دانشگاه‌ها که محل گفت‌وگوهایی علمی، فرهنگی و آموزشی است اجازه دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم را نمی‌دهد و حتی به شهروندان خود رحم نمی‌کند؛ براساس این مسائل باید نظام گفت و گوی فرهنگی بازسازی نوین شود؛ بازسازی براساس کمک به حل مسائل و حقیقت.

وزیر فرهنگ گفت: امروز حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است، حقیقت، کودکان و زنانی هستند که در فلسطین با ددمنشی به خاک و خون کشیده می‌شوند ولی هیچ کس در مجامع جهانی و بین المللی کار مؤثری انجام نمی‌دهد.

وی افزود: با استفاده از این فرصت توقعاتمان را مطرح کردیم و اعلام کردیم گفت‌وگوهای فرهنگی نمی‌تواند به ظلم، ستم و فجایع انسانی بی اعتنا باشد؛ وقتی نشستی عنوان فاخر گفت‌وگوهایی فرهنگی را یدک می‌کشد باید بتواند به مشکلات و مسائل با صراحت و نه با انفعال و بیان جملات دوپهلو بپردازد.

وزیر فرهنگ با بیان اینکه امیدوارهستیم گفت و گوهایی که مطرح شد فرصتی باشد برای توجه بیشتر به حقیقت، گفت: جمهوری اسلامی ایران در میان دولت‌ها خیلی دست پری ندارد چراکه خیلی از دولت‌ها در گفت و گوهای خصوصی اعلام هم‌بستگی می‌کنند ولی در سخنگاه ها دچار محدودیت‌ها و رودربایستی با قدرت‌های حاکم بر جامعه جهانی می‌شوند و امیدوار هستیم این وضعیت به زودی تغییر یابد.

کد خبر 750191

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • هم اندیشی بین المللی اصحاب ادیان و مساله غزه برگزار می شود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد