Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محسن کوهکن درخصوص اختلافات موجود میان برخی چهره ها و گروه های سیاسی بر سر کرسی ریاست مجلس یازدهم به گفت: باید خطاب به همه عزیزان منتخب مجلس یازدهم، جریان مجلس هفتم را یادآوری کنم. در آن مجلس و در ایامی که بحث و گفتگوهای غیررسمی درباره کرسی ریاست و هیت رییسه مجلس مطرح بود دغدغه ای وجود داشت که از یک طرف آقای حدادعادل حضور دارد، از طرف دیگر آقای احمد توکلی و همچنین آقای باهنر که اتفاقا ارتباط تشکیلاتی خوبی هم با اکثریت نمایندگان آن مجلس داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس هفتمی‌ها خیال بزرگان نظام را راحت کردند

کوهکن ادامه داد: با این حال یکی از زیباترین حرکت ها توسط این آقایان انجام شد. هر سه نفر یک پیام نانوشته ای انتقال دادند که بسیار به دل منتخبین مجلس هفتم و بزرگان نظام نشست؛ اعلام کردند که خاطر نیروهای انقلاب راحت باشد چون ما هیچ گاه بر سر کرسی ریاست با هم دعوا نمی کنیم.

این نماینده اصولگرای مجلس خاطر نشان کرد: مطمئن باشید با شان و شناختی که از این برادران منتخب مجلس یازدهم دارم می دانم که نهایتا روی این مسائل با هم دعوا و درگیری نخواهند داشت. اما اینکه بنشینند و با مشارکت و همفکری برای اداره مجلس تصمیم گیری کنند امری معقول است. شاید عده ای اسم آن را سهم خواهی بگذارند اما به هرجهت افرادی که تجربه حضور در مجلس و مدیریت های کلان داشته اند مجموعه ای هستند که می توانند با کمک یکدیگر مجلس را اداره کنند.

بیشتر بخوانید: کنایه میرسلیم به قالیباف: رئیس مجلس باید بدون تطمیع و تهدید انتخاب شود/ مجلس یازدهم بدور از حاشیه به فکر خدمت باشد

کرسی ریاست مجلس را بهم تعارف کنید

کوهکن همچنین تاکید کرد: دوستان منتخب باید هشیار باشند که فکر می کنم هستند و نیازی به تذکر نیست. باید بدانند چشمان نیروهای انقلاب به آنها است و اگر در اولین قدم ها با چالش مواجه شود امید آنها هم به یاس تبدیل می شود. دیدگاه آنها این است که منتخبین مسئولیت ها و کرسی ریاست در مجلس یازدهم را به هم تعارف کنند نه اینکه بر سر قدرت درگیری داشته باشند. شناخت نیروهای انقلاب از منتخبین خود به این صورت است و من فکر می کنم بعد از تشکیل مجلس بسیاری حواشی پایان خواهد یافت.

افرادی به دنبال اختلاف افکنی و تخریب هستند/دست غیب الهی همه را دور هم می نشاند

وی با بیان اینکه از نیروهای انقلابی و ولایی انتظار نمی رود بخواهند یکدیگر را بر سر کرسی ریاست و قدرت تخریب کنند، افزود: به هرحال واقعیت این است که افرادی برای اختلاف افکنی و تخریب در تلاش هستند اما فکر می کنم دست غیب الهی در دقیقه نود همه را دور هم می نشاند تا با مشارکت یکدیگر مجلس یازدهم را اداره کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا درخصوص نقش شورای ائتلاف در جریان انتخاب رییس مجلس، گفت:  تجربه های گذشته نشان می دهد گاهی به مجموعه هایی که برای انتخابات زحمت کشیدند و تلاش کردند بی توجهی می شود. از سویی چون ما در کشور حزب نداریم ارتباطات تشکیلاتی نیست اما توقع می رود در ماه های اول شکل گیری مجلس، مجموعه ای که در بیرون تلاش کرد و زحمت کشید تا مجلس شکل بگیرد نقش مشورتی و همراهی خود را داشته باشد؛ این امری طبیعی است و به یک جریان خاص اختصاص ندارد. کاری عقلانی است تا با کمترین هزینه بهترین تصمیم ها گرفته شود.

مجلس جای تعامل منطقی است نه درگیری و حاشیه سازی

کوهکن همچنین اظهار کرد: به هر ترتیب برداشت و استنباط من با شناخت از افراد حاضر در مجلس یازدهم این است که بدون درگیری و با خرد جمعی امر انتخاب رییس و هییت رییسه مجلس را پیش می برند اما اگر کسی هم خلاف خرد جمعی عمل کند جواب نمی گیرد.

وی افزود: تجربه موجود این است که امور مجلس باید با با روش های اقناعی و در کنار آن لابی و تماس و مشورت پیش برد. اگر این موراد کنار هم قرار گیرد مشکلی پیش نخواهد آمد. درست است که منتخبین از نظر وزن تجربه و شخصیت با هم متفاوت هستند اما از نظر قانونی کسی بر دیگری برتری ندارد بنابراین باید با شیوه های اقناعی تجربه خود را به دیگران ثابت کنند و نهایتا از خرد جمعی تبعیت کند. چون مجلس جای تعامل منطقی و معقول است نه درگیری و حواشی.

منبع: خبرآنلاین لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محسن کوهکن مجلس یازدهم مجلس یازدهم کرسی ریاست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۲۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: معتقدم که در ابتدای کار مجلس دوازدهم باید آیین نامه داخلی مجلس اصلاح شود و سیستم ریاستی مجلس به سیستم شورایی تغییر کند و همه نمایندگان در امورات مجلس نقش‌آفرین باشند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس و نامزد فهرست شورای ائتلاف جبهه انقلاب دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی معتقد بود که تغییر آیین نامه برای افزایش قدرت رئیس مجلس در دوره ریاست لاریجانی انجام شده است.

تغییر آیین نامه برای افزایش قدرت رئیس مجلس در دوره ریاست لاریجانی

عملکرد و مدیریت مجلس یازدهم را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

سلیمی: افزایش قدرت رئیس مجلس مربوط به دوره یازدهم مجلس نیست بلکه در دوره ریاست آقای لاریجانی بر مجلس آیین نامه به گونه‌ای تغییر کرد که این انحصار قدرت در دست رئیس مجلس اتفاق افتاده است.

بر اساس تغییراتی که در آن زمان در آیین‌نامه ایجاد شد تمام امورات مربوط به مسائل اداری، استخدامی، حفاظت و… در اختیار رئیس مجلس قرار گرفت. تصور آقایان در آن دوره این بود که با این تغییر امورات در بخش‌های اداری و اجرایی روانتر خواهد بود که این تصور اشتباهی بود.

باید سیستم ریاستی مجلس، شورایی شود

من معتقدم که در ابتدای کار مجلس دوازدهم باید آیین نامه داخلی مجلس اصلاح شود و سیستم ریاستی مجلس به سیستم شورایی تغییر کند و همه نمایندگان در امورات مجلس نقش‌آفرین باشند چرا که مجلس، مجلس شورای اسلامی است و اگر آیین‌نامه در این حوزه اصلاح نشود ما شاهد ادامه مشکلات موجود خواهیم بود و در روی همین پاشنه خواهد چرخید.

آیین نامه مجلس وصله پینه‌ای است

آیین‌نامه فعلی مجلس یک آیین‌نامه وصله پینه‌ای است هر کسی رسیده یک بخشی را به آن اضافه کرده و در صحن مجلس به تصویب رسیده؛ واقعیت این است که آیین نامه داخلی مجلس به گونه‌ای است که نمی‌توان یک فهم و برداشت یکپارچه‌ای از آن داشت و بخش‌هایی از آن با هم در تناقض است. گاهی از اوقات استفاده‌ای که از آیین‌نامه می‌شود این است که به آن برای امور متضاد استناد می‌کنند.

بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند

در ادامه کار مشکل بعدی در حوزه اجرای آیین نامه است. طبق آیین‌نامه داخلی مجلس هر نماینده در طول سال یک ماه مرخصی دارد علاوه بر این سی روز اگر نماینده‌ای به طور متوالی در صحن و کمیسیون بیش از ۱۰۰ ساعت غیبت داشته باشد به طور خودکار و بدون طی تشریفات مستعفی شناخته می‌شود.

مجلس در طول هر دوره ۱۴۶۱ روز کاری دارد بعضی از نمایندگان از این ۱۴۶۱ روز در مجموع کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند.

نظرتان را درباره اصلاحات و کلمات زیر برای ما بفرمایید.

علی لاریجانی: آدم پیچیده‌ای است.

مجلس یازدهم: مجلسی که در بخش‌هایی نسبت به مجالس قبل موفق‌تر بود و به همین دلیل مورد تایید مقام معظم رهبری قرار گرفت و مجلس انقلابی بود.

محمدباقر قالیباف: فعلا رئیس مجلس است.

مجلس دوازدهم: انقلابی است الحمدالله البته باید سعی کند دچار حاشیه نشود.

جبهه صبح ایران: یکی از اضلاع بچه‌های انقلابی است.

وحدت نیروهای انقلاب در مجلس دوزادهم یک ضرورت است یک تاکتیک نیست

نظر شما درباره فعالیت‌های گروه‌های مختلف انقلابی در فضای سیاسی و انتخاباتی کشور چیست؟

سلیمی: رهبر معظم انقلاب همواره بر وحدت نیروهای انقلاب تاکید داشته و دارند. اینکه گروه‌های مختلف نیروهای انقلابی یکدیگر را نفی کنند یک آسیب است و کنار گذاشتن یکدیگر توسط نیروهای جبهه انقلاب یک آسیب جدی است. بچه‌های انقلابی باید دست به دست هم دهند و یک هم‌افزایی در مجلس دوازدهم رقم بزنند.

ما نیازمند وحدت هستیم. وحدت یک ضرورت است یک تاکتیک نیست. بچه‌های انقلابی در مجلس دوازدهم نباید اجازه دهند که بین‌شان تفرقه ایجاد شود. تفرقه بین نیروهای انقلابی به حرکت مجلس آسیب خواهد زد و در نتیجه آن کشور آسیب می‌بیند.

عده‌ای از بیرون به دنبال ایجاد انشقاق بین نیروهای انقلابی هستند این افراد به دسته‌های مختلف نیروهای انقلابی نزدیک شدند و در مسیر ایجاد انشقاق بین نیروهای انقلابی تلاش می‌کنند.

این عده خیرخواه هیچ‌یک از جریانات انقلابی نیستند بلکه تنها هدفشان ایجاد گسل و شکاف بین جریانات انقلابی است. اینها فرصت‌طلبان سیاسی هستند.

عده‌ای از این افراد در دوره‌ای از اصلاح‌طلبان تندرو بودند و امروز به برخی از جریانات انقلابی پیوسته‌اند در حالی که یک موضع انقلابی در کارنامه دیده نمی‌شود. جریانات و گروه‌های انقلابی باید مراقب این افراد باشند.

عملکرد نمایندگان تهران در مجلس یازدهم را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

انقلابی واقعی فردی است که منظم و فعال است بنده خدمت امام جمعه پردیس رسیدم امام جمعه پردیس گفت که «تهران ۳۰ نماینده دارد. در دورهه ۴ساله مجلس یازدهم یک نماینده از این ۳۰ نفر به پردیس سر نزده و بازدیدی نداشته است.» آیا این انقلابی‌گری است؟ در هفته سرکشی به حوزه‌های انتخابیه نمایندگان تهران نیز باید به بخش‌های مختلف حوزه خود سربزنند.

امام جمعه پردیس می‌گفت که «برخی از این آقایان نماینده در جاجرود ویلا دارند از کنار پردیس رد می‌شوند و به جاجرود می‌روند اما ۵ دقیقه در پردیس توقف نمی‌کنند که ببیند مردم چه کار و چه مشکلی دارند.»

امام جمعه پردیس همچنین عنوان کرد که «حتی ما برای تعدادی از این نمایندگان دفاتر با امکانات مناسب در نظر گرفتیم که زمانی که به پردیس می‌آیند که دفترشان کار مردم را پیگیری کنند.» ما اینگونه رفتارها را انقلابی‌گری نمی‌دانیم.

همچنین ما در دیداری که با مردم واوان داشتیم مردم واوان گفتند در این چهارسال مجلس یازدهم یک نفر از ۳۰ نماینده تهران در اینجا حاضر نشده است.

اقدامات نظارتی مجلس یازدهم نتیجه مطلوبی نداشته است

ارزیابی شما از ساز و کار نظارتی مجلس یازدهم چیست؟

سلیمی: شما می‌بینید که وزیر صمت استیضاح می‌شود بعد رای نمی‌آورد و دوباره دلایلی مطرح می‌شود و با فشار برخی نمایندگان در نوبت اول دستور کار مجلس هم قرار می‌گیرد.

البته به دلیل مسائل روانی بعد از استیضاح وزیر صمت قیمت ماشین قدری افت کرد اما بحث اصلی این است که آیا چرخ تولید دچار تحول شد یا خیر.

تولید خودرو قبل از دولت آیت الله رئیسی ۷۰۰ هزار بود و در دولت آیت‌الله رئیسی یعنی پارسال تولید ماشین به یک میلیون و ۴۰۰ رسید و افزایش معناداری پیدا کرد اما این روند رو به جلو از زمان وزیر قبلی آقای فاطمی‌امین شروع شده بود و همچنان ادامه پیدا کرد.

وزیر صمتی که دو سه ماه قبل استیضاح شد چگونه است که دوباره در نوبت اول استیضاح قرار گرفت؟ این سوال در ذهن برخی از نمایندگان است و الان هم از ما این سوال را می‌پرسند که چه اتفاقی افتاد که استیضاح وزیر صمت یک دفعه در نوبت اول قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • تذکر ویژه رهبر معظم انقلاب درباره دور دوم انتخابات چه بود؟
  • تذکر ویژه رهبر معظم انقلاب درباره دور دوم انتخابات چه بود؟ | رقابت میان کدام فهرست های انتخاباتی است؟
  • اسامی ۲۲ حوزه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • انتخابات البرز نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • برنامه رتبه بندی معلمان از افتخارات مجلس یازدهم است
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • درگیری فیزیکی در حاشیه مناظره انتخاباتی!