Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:04:04 GMT

سقوط آزاد بازار فروش خودرو در اروپا و آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۴۳۰۲

سقوط آزاد بازار فروش خودرو در اروپا و آمریکا

کارشناسان برآورد و اعلام کردند که میزان فروش خودرو در بازار اروپا با یک سقوط ۸۰ درصدی و در ایالات متحده ۶۰ درصدی در ماه جاری میلادی مواجه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، کارشناسان و تحلیلگران فعال در بازار خودرو با بررسی عوامل و داده‌های مختلف برآورد و اعلام کرده‌اند که تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا یا بیماری کووید-۱۹، در ماه جاری میلادی، آوریل ۲۰۲۰، میزان فروش خودرو در بازار کشورهای اروپایی با ۸۰ درصد و در ایالات متحده آمریکا با ۶۰ درصد کاهش چشمگیر و بی سابقه روبرو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار و گزارش های منتشر شده از ماه پیش یعنی مارس ۲۰۲۰ نیز نشان دهنده افت شدید میزان فروش خودروهای سدان و شاسی بلند در بازار اروپای غربی و همچنین ایالات متحده آمریکا بود که به ترتیب کاهشی بالغ بر ۵۰ درصد و ۴۰ درصدی را تجربه کرده‌اند.

بر اساس گزارشی که در مجله فوربس آمده است، به همین علت بسیاری از تحلیلگران پیش بینی کرده‌اند که اوضاع بازار خودرو در اروپا و ایالات متحده که بدون شک از بزرگترین و مهمترین بازارهای خودرو در جهان به شمار می روند، در ماه آوریل رو به وخامت خواهد رفت چراکه آنها معتقدند با کنترل و مهار ویروس کرونا و کاهش تعداد مبتلایان و جانباختگان آن، نمودار فروش در بازارهای مذکور حالتی V شکل را تجربه کرده و می‌توان امیدوار بود که باری دیگر احیا شده و به روند صعودی خود ادامه خواهد داد.

طبق گزارش انجمن خودروسازان LMC Automotive،  میزان فروش خودرو در بازار اروپای غربی که شامل آلمان، بریتانیا، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا می شود، در مارس سال جاری میلادی، با ۵۲.۹ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۷۷۴ هزار و ۲۸۰ دستگاه رسیده است. همین امر موجب شده تا نرخ فروش سالانه در این منطقه ۲۲.۱ درصد کاهش یافته و به ۶.۶ میلیون دستگاه برسد.

بازار اروپای غربی به تفکیک کشور شاهد کاهشی ۸۵ درصدی در ایتالیا، ۷۲ درصدی در فرانسه، ۴۴ درصدی در بریتانیا و ۳۸ درصدی در آلمان بوده است.

میزان فروش خودرو در ایالات متحده آمریکا در ماه گذشته نیز با کاهشی ۳۸.۶ درصدی مواجه بوده و به ۹۸۳ هزار و ۱۷۴ دستگاه رسیده است؛  البته این رقم هنوز از بزرگترین بحران و رکود اقتصادی در جهان یعنی فوریه ۲۰۰۹ که رکورد یک کاهش ۴۱.۴ درصدی در آن ثبت شده بود، کمتر بوده است.

هم زمان با شیوع گسترده ویروس خطرناک و کشنده کرونا در چین و مناطق شرق آسیا، بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران در خصوص تاثیرات و تبعات منفی آن بر صنعت خودروسازی در جهان هشدار داده‌ بودند چرا که بسیاری از خودروسازان بزرگ و مطرح جهان به منظور قطع زنجیره انتقال این ویروس خطرناک کارخانه‌های خود را تعطیل و خطوط تولید و فعالیت‌های خود را نیز متوقف کرده‌اند. از طرفی دیگر، بالغ بر نصف جمعیت جهان نیز که مشتریان بازار خودرو به شمار می روند، نیز خانه نشین شده و در قرنطینه به سر می برند.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: میزان فروش خودرو میزان فروش خودرو ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۴۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟

اگرچه ایالات متحده کمک‌های تازه‌ای را برای اوکراین تصویب و بریتانیا اخیرا از بزرگترین کمک نظامی‌اش به کی‌یف رونمایی کرد، اما زمان خواهد برد تا اوکراین قدرتش را به واسطه این کمک‌های جدید احیا کند و البته در عین حال کمبود نیروهای اوکراینی نقطه ضعف دیگری برای این کشور در مقابل جنگ با روسیه تلقی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به محض آنکه «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا لایحه کمک به اوکراین را امضا کرد، ارتش ایالات متحده شروع به ارسال تجهیزات مورد نیاز به خط مقدم کرد. با این حال، بعید است اوکراین بتواند پیشرفت چشمگیری را در مقابل برتری‌های روسیه کسب کند.

روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی می‌نویسد: «رای مثبت کنگره جهت ارسال کمک به اوکراین موجب افزایش روحیه برای کی‌یف شده است اما کمبود نیرو دغدغه‌ای بزرگ و حیاتی برای این کشور قلمداد می‌شود. از طرفی شاید کمک‌های آمریکا انگیزه‌ای برای کشورهای اروپایی ایجاد کند تا کمک‌های خود را به اوکراین افزایش دهند؛ همانگونه که نخست‌وزیر بریتانیا در جریان سفرش به ورشو از یک بسته کمکی نظامی ۵۰۰ میلیون پوندی رونمایی کرد.»

این روزنامه انگلیسی در ادامه می‌نویسد: «اوکراین ابتدا امیدوار بود که کمک‌های واشنگتن در ابتدای سال جاری میلادی به دستش برسد اما ظاهرا انتظار می‌رود سال ۲۰۲۴ همچنان برای اوکراین به معنای حفظ خطوط باشد تا بازپس‌گیری قلمروهایش. هفته گذشته لایحه کمک‌ آمریکا به اوکراین تصویب شد و زمان خواهد برد تا اوکراین وضعیت دشوار خود را که از ماه‌های اول ۲۰۲۴ گریبان‌گیر آن شده، بهبود ببخشد. هم‌چنین یگان‌های جدید باید آموزش ببینند و زمان می‌برد تا اوکراین کاملا از کمک‌های آمریکا بهره‌مند شود.»

فایننشال تایمز با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده می‌نویسد: «کی‌یف شاید برای به رخ کشیدن دستاوردهای نظامی پیش از انتخابات نوامبر ایالات متحده و توجیه این کمک‌ها، تحت فشار قرار بگیرد و آمریکا (دولت جو بایدن) از او دستاوردهای نظامی بخواهد. اما اوکراین همچنان به جذب منابع نیاز دارد و در عین حال با توجه به انتخابات آتی آمریکا و حضور چهره‌ای جمهوری‌خواه نظیر دونالد ترامپ، آینده روند این کمک‌ها به اوکراین مشخص نیست.»

این روزنامه هم‌چنین تاکید می‌کند: «در حال حاضر بهترین راه اوکراین برای تداوم مبارزه با روسیه، ادامه دادن انواع حملاتی است که اخیرا در حال افزایش هستند. طی این حملات از پهپادهای دوربرد علیه پالایشگاه‌های نفت و سایر اهداف با ارزش استراتژیک در روسیه استفاده شده است اما اوکراین نمی‌تواند از موشک‌های دوربرد اتکمز یا موشک‌های کروز سایه طوفان که سوناک در ورشو این هفته وعده داد، برای حمله به اهدافی در روسیه استفاده کند.»

فایننشال تایمز در پایان با اشاره به قدرت روسیه می‌نویسد: «در حالیکه هیچ راه آسانی برای به زانو درآوردن روسیه وجود ندارد، اما شاید در این مسیر نقاط آسیب‌پذیر این کشور فاش شود. از لحاظ انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم حتی اگر ترامپ پیروز شود، ضمانتی برای خرسندی پوتین ارائه نمی‌دهد زیرا ترامپ احتمالا بخواهد برنامه صلح خودش را در پیش بگیرد.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟