Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@03:29:33 GMT

شواهد حاکی از وقوع عملیات نظامی گسترده در سوریه است

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۷۹۱۸

نیروهای دولت سوریه و حامیان آنها در راستای آمادگی برای دور جدید درگیری‌ها و نقض توافق امضا شده با مسکو در پنجم مارس گذشته جهت برقراری آتش‌بس در شمال غرب سوریه، حضور خود در منطقه ارتفاعات شحشبو در حومه شمالی حماة را تقویت کردند.

اخبار بین الملل-در همین راستا سایت "زمان الوصل" وابسته به اپوزیسیون سوریه به نقل از یک منبع در گروه‌های مخالف سوری تاکید کرد، نیروهای دمشق روز یکشنبه تجهیزات نظامی جدید و بزرگی از تیپ یک را به منطقه یاد شده ارسال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به  گفته این منبع، تعداد خودروهای زرهی ارسال شده از سوی این تیپ به بیش از ۱۰۰ دستگاه می‌رسد که شامل ۳۲ دستگاه تانک و خودروهای زرهی "بی‌ام‌بی" و "شیلکا" و نیز خودروهای مدل "زیل"، "اورال" و "پیکاپ"، توپخانه‌های میدانی و مسلسل‌های نیمه سنگین هستند. تعداد نیروها و افسران این کاروان به بیش از ۴۰۰ تن می‌رسد که از جمله آنها تعدادی افسران عالی رتبه تیپ یک هستند.

منبع یاد شده در ادامه گفت: استحکامات واصله به ارتفاعات شحشبو همگی از شهر معره النعمان در جنوب ادلب و از شهرک جرجناز و شهر سراقب در شرق ادلب همزمان با تقویت جبهه سراقب و محورهای شرق ادلب و غرب حلب ارسال شده‌اند.

نیروهای دولت سوریه اواخر فوریه کنترل بیشتر روستاهای منطقه شحشبو را به دست گرفته و منطقه تحت کنترل ترکیه در شیر مغار را به محاصره خود درآوردند.

برخی منابع در گروه‌های مخالف سوری نیز به العربی الجدید گفتند: بیشتر نیروهای دمشق برای آغاز نبرد جدیدی از ارتفاعات شحشبو جهت کنترل بر منطقه جبل الزاویه در حومه جنوبی ادلب آماده می‌شوند. آنها به دنبال کنترل یافتن بر شهرک‌های احسم، البره، کنصفره، العنکاوی، کفرعوید و سفوهن و در ادامه کنترل اتوبان ام۴ هستند که شمال سوریه را به ساحلی در غرب سوریه متصل می‌کند.

در همین راستا برخی منابع محلی در گفت‌وگو با العربی الجدید تاکید کردند، استحکامات نیروهای ارتش سوریه روز دوشنبه به محور سراقب در شرق ادلب رسیدند، استحکاماتی نیز از حومه شرقی حمص و حومه دیرالزور به محور کفرنبل در حومه جنوبی منتقل شدند.

جنگنده‌های روسیه نیز روز دوشنبه برای اولین بار از زمان اجرای آتش‌بس بدون اجرای حملات، بر فراز مناطق مختلف حومه‌های شمالی و شرقی ادلب از جمله سرمین، قمیناس، تفتناز، الفوعه و بنش به پرواز درآمدند که نشانه آشکاری از اینست که احتمالا شمال غرب سوریه شاهد آغاز دوباره عملیات‌های نظامی خواهد بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اخبار بین الملل سوریه دمشق نظامی ترکیه جنگ سوریه عربستان ویروس آمریکا کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است

پاسخ نظامی ایران به اقدام تروریستی اسرائیل در دمشق، ضعف اسرائیل و قدرتمندی ایران را نشان داد. حمله ایران نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: مراد یشیلتاش؛ استاد دانشگاه ترکیه، در تحلیلی که از سوی روزنامه صباح ترکیه منتشر شد، می‌نویسد: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، تنش‌های منطقه‌ای را به اوج بی‌سابقه‌ای رساند و بار دیگر ژئوپولیتیک پیچیده خاورمیانه را در کانون توجه قرار داد. واکنش تلافی‌جویانه ایران به این تجاوز، نه تنها در منطقه بلکه در مقیاس جهانی نیز طنین‌انداز شده است. پاسخ ایران با دو هدف انجام شد: نشان دادن قدرت نظامی خود و رساندن پیامی سیاسی به جامعه بین‌المللی. این اولین مورد از سال ۱۹۷۳ بود که یک دولت، پاسخ نظامی به اسرائیل داد و بدین وسیله وضعیت طولانی مدت مصونیت اسرائیل را مختل کرد.

ایران به دنبال تقویت قدرت بازدارندگی خود در برابر بازیگران منطقه‌ای و جهانی است. حمله ایران از طریق یک عملیات نظامی پیچیده شامل موشک‌های کروز و بالستیک و همچنین پهپادها که به نام شاهد ۱۳۶ شناخته می‌شوند، انجام شد. استفاده ایران از پهپادهای شاهد ۱۳۶، موشک کروز زمین به زمین پاوه با برد ۱۶۵۰ کیلومتر، موشک‌های غدیر و عماد و دزفول، تایید شده است. علاوه‌بر آن، استفاده از موشک خیبرشکن با برد ۱۴۵۰ کیلومتر که ظاهرا قابلیت مانور بالایی در برابر سامانه‌های پدافند هوائی را نیز دارد تایید شده است. عملیات ایران، محدودیت‌های دفاعی اسرائیل را آشکار کرد و نشان داد که سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل دچار آسیب‌پذیری‌ هستند. پنج موشک بالستیک پایگاه هوائی نواتیم، و چهار موشک پایگاه هوائی نِگِو را هدف قرار دادند.

رویارویی اخیر بین اسرائیل و ایران، سؤالاتی را در مورد استراتژی امنیتی اسرائیل ایجاد می‌کند، در حالی که هدف آن تقویت بازدارندگی ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای است. نقش ایالات متحده با حمایت مداوم از اسرائیل در کنار افزایش تلاش‌ برای جلوگیری از تنش بیشتر مشخص شده است.

عملیات تلافی‌جویانه ایران با عنوان «وعده صادق»، چالشی مهم برای سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل بود. هزینه نسبتا پایین حمله در مقایسه با هزینه اقتصادی بالای دفاع پایداری دراز مدت جنگ را به یک نگرانی حیاتی برای اسرائیل تبدیل می‌کند. بنابراین، توانمندی‌های تهاجمی ایران هم چنان یک تهدید دائمی برای اسرائیل قلمداد می‌شوند.

علاوه‌بر این، اظهارات «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران، حاکی از تغییر در الگوی سنتی رویارویی نظامی اسرائیل و ایران است. سلامی تاکید کرد که ایران با عملیات تلافی‌جویانه خود علیه اسرائیل، معادله جدیدی را ایجاد کرده و حملات بعدی اسرائیل به شهروندان، پرسنل و دفاتر و مراکز مرتبط با ایران، با پاسخ مستقیم مواجه خواهد شد.

از سوی دیگر، پاسخ اسرائیل، بر ناتوانی این رژیم در عملیات مستقل در عرصه بین‌المللی تاکید دارد. حضور و حمایت آمریکا در منطقه، نقشی اساسی در شکل‌دهی به فرآیندهای تصمیم‌گیری اسرائیل دارد. علاوه‌بر این، درگیری اخیر باعث شعله‌ور شدن اختلافات سیاسی در درون خود اسرائیل شده است. سیاست‌های امنیتی دولت نتانیاهو با انتقادات داخلی و بین‌المللی مواجه شده و اثبات شده که ناپایدار است. افکار عمومی اسرائیل در رابطه با مدیریت بحران توسط دولت دچار اختلاف نظر شده. برخی از اسرائیلی‌ها از رویکرد تهاجمی‌تر نسبت به ایران حمایت می‌کنند در حالی که برخی دیگر از اسرائیلی‌ها خطرات مرتبط با تبدیل شدن به یک جنگ در مقیاس بزرگ را برجسته می‌سازند.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • حمله نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • نیروهای روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی حمله کردند
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه
  • عملیات وعده صادق تنها گوشه‌ای از اقتدار نظامی کشور
  • عملیات پیچیده ایران در جهان طنین انداخته است
  • وزیر جنگ اسرائیل: در حال انجام «عملیات تهاجمی» گسترده علیه کل جنوب لبنان هستیم
  • دستاوردسازی خیالی