Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@16:23:15 GMT

حذف لبنیات برای پیشگیری از کرونا علمی نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۲۸۹۱۴

حذف لبنیات برای پیشگیری از کرونا علمی نیست

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر مهتاب شاهماری روز چهارشنبه اظهار کرد: سرانه مصرف لبنیات در کشور ما پایین‌تر از نرم جهانی و منطقه‌ای است. بنابراین حذف لبنیات از رژیم روزانه افراد می‌تواند تبعات منفی بر سلامت جامعه داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیرگذار در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها سبک و الگوی تغذیه درست است افزود: تغذیه باید متعادل، متناسب و متنوع باشد؛ یعنی از همه گروه‌های غذایی به میزان کافی و متنوع، طبق هرم غذایی استفاده شود تا بدن افراد دچار کمبود برخی از ریزمغذی‌ها نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر شاهماری یادآور شد: گروه‌های غذایی غلات، میوه و سبزی، لبنیات، گوشت‌، حبوبات و در نهایت گروه آزاد روغن‌ها و برخی تنقلات را شامل می‌شوند و هر فرد بر حسب سن، جنسیت، نوع بیماری، میزان فعالیت بدنی و شرایط فیزیولوژیک مانند بارداری و شیردهی باید از گروه‌های ذکرشده مصرف کند تا به میزان کافی انرژی، پروتئین، کربوهیدرات، چربی، ویتامین‌ها و مینرال‌ها را دریافت کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مورد نقش مواد غذایی در ابتلا به کرونا تاکید کرد: تاکنون ماده غذایی خاصی که خاصیت پیشگیری یا درمان داشته باشد ثابت نشده است و مصرف همه گروه‌های غذایی برای پیشگیری و یا در موارد ابتلا توصیه می‌شود و بر حذف یکی از  گروه‌های غذایی تاکید نشده است.

امکان گران‌فروشی در داروخانه‌ها در بستر مکانیزه کم است

دکتر شاهماری به فعالیت داورخانه‌ها اشاره کرد و گفت: صدور پروانه و فعالیت داروخانه‌ها به عنوان یک واحد صنفی بهداشتی و درمانی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی است.

وی اظهار کرد: یکی از وظایف ذاتی ما نظارت بر واحدهایی است که پروانه آنها توسط دانشگاه علوم پزشکی صادر می‌شود و در برنامه‌های مستمر نظارتی به صورت درون‌سازمانی و یا در قالب گشت‌های مشترک بین‌بخشی با همراهی سایر دستگاه‌ها از جمله صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اماکن، نیروی انتظامی و دادستانی سعی بر انجام این مهم است.

شاهماری افزود: یکی از ارکان مهم نظارتی مردم هستند و ما در راستای آگاه کردن آنها اقدام به چاپ پمفلت‌هایی برای راهنمایی و نصب آن در محل دید بیماران کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: تخلف در داروخانه‌ها مانند هر صنف دیگر وجود دارد و نظارت‌ها نیز برای کاهش این تخلفات است، اما به دلیل ساختار مکانیزه داروخانه‌ها به‌خصوص داروخانه‌های شهری امکان انجام گران‌فروشی در بستر مکانیزه کمتر و در صورت انجام به‌راحتی قابل پیگیری و برخورد است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: آدرس سامانه رسمی قیمت‌گذاری داروی سازمان غذا و دارو http://irc.fda.gov.ir/nfi است و افراد  به صورت برخط می‌توانند قیمت داروهای آزاد خود را کنترل کنند و در صورت تخلف، پرونده تشکیل و در کمیسیون‌های تخصصی طرح موضوع و جریمه نیز مشخص شده است.

کد خبر 499303 برچسب‌ها كرونا در ايران لبنیات استان ایلام

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران لبنیات استان ایلام دانشگاه علوم پزشکی گروه های غذایی داروخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۸۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس

سید ابوالفضل هاشمی اصل گفت: اولویت تیم مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدا، رسیدگی ویژه به پرداخت مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان مجموعه تحت پوشش دانشگاه بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تلاش شبانه‌روزی کارکنان حوزه سلامت در خدمت‌رسانی به جامعه افزود: اگر چه بی شک این خدمات با پشتوانه انگیزه معنوی صورت می‌گیرد، اما دانشگاه نیز خود را در برابر این تلاش‌ها مسئول می‌داند و با تلاش و پیگیری‌های انجام شده، موفق به پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات اساتید، پزشکان و کارکنان دانشگاه در سال ۱۴۰۲ شدیم.

به گفته او، در سال ۱۴۰۲، ۱۱ ماه از مطالبات پزشکان متخصص، ۱۲ ماه از مطالبات پزشکان عمومی استخدامی و مشارکتی و ۱۲ ماه از مطالبات درمانگاه‌ها پرداخت شده است.

هاشمی اصل ادامه داد: همچنین پرداخت ۱۳ ماه اضافه کار شبکه‌های بهداشت و درمان و ۱۱ ماه از معوقات کارکنان سایر مراکز تحت پوشش، از دیگر موارد انجام شده در سال ۱۴۰۲ بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در همین راستا طی سال گذشته، ۱۴ماه از مطالبات تعرفه خدمات پرستاری پرستاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مبلغ بیش از ۳ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد