Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان افسر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کمتر از پنج نفر از اتباع خارجی مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارند البته آمار باید توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ارائه شود.

وی اظهار داشت: اکثر جامعه هدف ما زیر پوشش بیمه سلامت هستند که دفاتر خدمات در این مدت به صورت آنلاین در جهت تسریع خدمات به این قشر در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، درمان رایگان اتباع خارجی مبتلا به کرونا در سطح کشور بود که بر اساس مکاتبه وزارتخانه، بلافاصله هماهنگی‌های لازم با دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص رعایت این مساله انجام شد.

وی گفت: یکی از موضوعاتی که همیشه توسط مردم و مسوولان استان خراسان جنوبی مطرح بوده دور بودن از مرکز کشور و کمبود زیرساخت‌هایی از قبیل حمل و نقل است اما این خطه به دیار فرهنگ و ادب مشهور است.

افسر افزود: ریاست جمهوری نیز اخیرا از مردم استان بابت رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و از کادر درمان قدردانی کردند که مایه مباهات و افتخار است.

وی یادآور شد: فرهنگ مردم این منطقه در سالیان گذشته بر فرهنگ اتباع بیگانه نیز تاثیر بسزایی گذاشته و شهر بیرجند به عنوان یکی از پاکیزه‌ترین شهرهای ایران است که بدون شک اتباع خارجی نیز با تاثیرگذاری از فرهنگ این منطقه، در این امر مهم سهیم هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: اتباع خارجی با توجه به مرز مشترک با افغانستان از سال‌های گذشته در استان سکونت دارند و در کنار فرزندان همین سرزمین تحصیل کرده و در جامعه حضور داشته‌اند و اکنون شاهد حضور نسل دوم و سوم آنها در استان هستیم.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی که تمام دنیا با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، بسیاری از خدمات به صورت الکترونیک انجام می‌شود اما نقش فرهنگی و بهداشتی اجتماع به عنوان بزرگترین نقش این شرایط را کنترل می‌کند.

افسر گفت: برای مقابله با شیوع کرونا بین اتباع خارجی استان در اجرای طرح ممنوعیت تردد پیش قراول بودیم و این اقدام بازدارنده را در ابتدایی‌ترین زمان شیوع کرونا ( بعد از شناسایی دو بیمار در استان قم) در استان اعمال کردیم.

وی افزود: همچنین توزیع بروشورهای اطلاع رسانی و تماس تلفنی با خانواده‌ها درخصوص نحوه پیشگیری و مهار کرونا در جامعه افاغنه از دیگر اقدامات بوده است که قبل از سال انجام شد.

وی با بیان اینکه اتباع استان در طرح مقابله‌ای با کرونا نهایت همکاری را دارند عنوان کرد: فعالیت‌های اقتصادی، اصناف و کارگاه‌های اتباع خارجی مدیریت شد و قدم به قدم همراه ستاد مقابله با بیماری کرونا بودند.

افسر تصریح کرد: یکی از کارهای محوری مردم در مقابله با کرونا، رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی و به نوعی یک رزمایش ملی بود و آهنگ هماهنگی اتباع بیگانه با مردم در جامعه حس می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح آمایش هر سال به منظور ساماندهی و رصد آماری در استان انجام می‌شود گفت: در حال حاضر بیش از ۶ هزار نفر از اتباع خارجی استان دارای کارت آمایش یا گذرنامه هستند.

استان خراسان جنوبی در چهار شهرستان به طول ۳۳۱ کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.

برچسب‌ها کرونا اتباع خارجی استانداری خراسان جنوبی افغانستان حسن روحانی پروندهٔ خبری کرونا و قشرهای آسیب پذیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا اتباع خارجی استانداری خراسان جنوبی افغانستان حسن روحانی کرونا اتباع خارجی استانداری خراسان جنوبی افغانستان حسن روحانی خراسان جنوبی اتباع خارجی خارجی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۹۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • تصویب بیش از ۵۰ مصوبه برای توسعه شرق شهرستان اصفهان
  • عرضه محصولات خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس
  • همدان استان ممنوعه در به کارگیری کارگران اتباع خارجی
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت