Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمدی گفت: همزمان با نیمه شعبان، ۱۲۰۰بسته معیشتی بین خانوارهای نیازمند صومعه‌سرا توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، «سیدجلال سیدمحمدی» عصر امروز(چهارشنبه، ۲۰فروردین) در نشست با خبرنگاران با تبریک میلاد منجی عالم بشریت اظهار کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تحریم‌های ظالمانه استکبار علیه کشورمان و شرایط اقتصادی سخت مردم در پی شیوع بیماری کرونا و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها در کشور، متاسفانه شاهد بروز برخی مشکلات اقتصای در بین اقشار آسیب پذیر جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار صومعه‌سرا افزود: دولت تمام تلاش خود را به کار بسته تا با اجرای طرح‌های مختلف از جمله پرداخت کمک هزینه‌های معیشتی و تسهیلات کم بهره بخشی از این آسیب‌ها را جبران کند.

 

وی گفت: ما هم به نوبه خود به کمک بسیج، سپاه، هلال احمر و خیرین توانسته‌ایم تا کنون یک هزار و ۲۰۰ بسته معیشتی برای خانواده‌های نیازمند این شهرستان تهیه و در روز نیمه شعبان بین آنها توزیع کنیم.

 

سیدمحمدی با بیان اینکه در این مدتی که کرونا شیوع پیدا کرده خیرین گمنام شهرستان کمک‌حال مسئولان بوده‌اند تصریح کرد: بسته‌های حمایتی توسط خیرین و دیگر افراد دست اندر کار، در میان خانوارهای شناسایی شده پخش خواهد شد.

 

فرماندار صومعه‌سرا خاطرنشان کرد: ارزش این بسته‌های حمایتی که شامل مواد غذایی، کالاهای اساسی ضروری، لوازم بهداشتی و فرهنگی است ۲۰۰ هزار تومان است.

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: بسته های کمک معیشتی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا حمایت از اقشار آسیب پذیر صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۰۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟

 امروز خبری مبنی بر شکستن یک سد خاکی معیشتی در فضای مجازی منتشر و موجب نگرانی برخی شد که رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و بخشدار بخش نوبران ساوه (استان مرکزی) در خصوص این اتفاق توضیحاتی را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا، این سد بین روستاهای سنگگ و مراغه توسط جهاد سازندگی وقت احداث و سال گذشته بهره برداران نسبت به افزایش ظرفیت ذخیره آن اقدام کردند که به گفته رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه، آبگیری بیش از حد مجاز، باعث بروز برخی آسیب ها به پیشانی آن شده است.

کامیار گراوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این سد در سال ۱۳۷۰ توسط جهاد سازندگی احداث شده است تا اینکه در سال گذشته نیز با افزایش ارتفاع حدود ۲ متر و ۸۰ سانتی متری موافقت شد.

وی با بیان اینکه اهالی پارسال زیر نظر کارشناسان فنی این اداره نسبت به افزایش ارتفاع اقدام کردند یادآور شد: این سد قبل از افزایش ارتفاع حدود ۴۵ مترمکعب ظرفیت ذخیره داشت که هم اکنون به ۶۰ مترمکعب رسیده است.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه افزود: ایام عید که بر اثر بارش های بهاری این سد معیشتی سرریز کرد و بررسی های کارشناسی از سوی اداره منابع طبیعی انجام شد اما برخی از بهره برداران پس آن نسبت به مسدود کردن محل سرریز به منظور ذخیره بیشتر آب پست سد اقدام می کنند.

وی با اشاره به اینکه افزایش حجم و ارتفاع آب باعث افزایش تشدید فشار آب به بخش فوقانی سرریز و موجب ریزش پاشنه و شسته شدن خاک بخشی از پشت سد شده است یادآور شد: هرچند در این اتفاق هیچ آسیبی به بدنه اصلی وارد نشده است اما کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ساوه به همراه کارشناسان سایر دستگاه ها در محل حاضر و موارد لازم برای ارتقای ایمنی سد را اعلام کرده اند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون محل تخلیه آب این سد بازگشایی و مقرر شده روند تخلیه تا رفع آسیب ها، ایمن سازی کامل پاشنه و رسیدن آب به حجم مناسب ادامه خواهد داشت.

بخشدار نوبران ساوه نیز در این ارتباط با بیان اینکه به محض اطلاع از وضعیت سد به همراه کارشناسان منابع طبیعی، اعضای شورای اسلامی روستا، نمایندگان دادگستری در روستای مراغه حاضر و اقدامات اولیه ایمن سازی آن انجام شد.

یوسف حیدری یادآور شد: به اعضای شورای اسلامی روستا و معتمدان تاکید شد نظارت بیشتری داشته باشند تا بهره برداران به سلیقه شخصی دخالتی در این امور نداشته باشند.

روستای سنگک در ۷۹ کیلومتری و روستای مراغه نیز در ۷۲ کیلومتری شهر ساوه واقع شده است.

بخش نوبران ساوه داری ۸۰ روستا با ۲۵ هزار نفر جمعیت بوده که ۶۷ مورد این آبادی ها بالای ۲۰ خانوار است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است