Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@02:29:30 GMT

تولید انبوه کیت تشخیص سریع ویروس کرونا به زودی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۲۴۹۷

دکتر سورنا ستاری امروز در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت : امروز در این بحران کجا ایستاده‌ایم.

وی بیان کرد: تاکنون صدها پروژه تحقیقاتی برای کشف ماهیت ویروس و رفتار آن تعریف شده و در حال انجام است، بیش از ۲۰۰۰ تست بالینی در قالب ۷۶ پروژه جهت کشف پروتکل‌های درمانی ،داروهای موثر، روش‌های سلول‌درمانی ،استفاده از پلاسمای خون بیماران بهبود یافته و دارو های گیاهی موثر بر بیماری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بسیاری نتایج  قابل توجهی داشته است و این صدها هزار ساعت کار تحقیقاتی باعث توسعه دانش مقابله با بیماری،حذف داروهای بی تأثیر بر روند بیماری و توسعه سه پروتکل درمان موثر بر بیماری بوده است که نتیجه آن تاثیرات قابل توجهی در کاهش تلفات بیماران بوده است .

مطالعات با مشارکت بسیاری از دانشمندان ، محققین شاغل در پژوهشگاه‌ها ،دانشگاه‌ها و شرکت های دانش بنیان انجام شده است پروژه های متعددی برای کشف واکسن با مشارکت شرکت ها و پژوهشگاه‌ها در جریان است و ماهیت ژنتیکی ویروس در حال استخراج می باشد.

ستاری بیان کرد: برای تشخیص بیماری خوشبختانه دو نوع کیت با دو روش مختلف یکی برپایی بزاق و یکی  برپایه آزمایش خون در داخل کشور به تولید انبوه رسیده است ، هر دو روش مزایای خاص خود را دارد به زودی خبرهای خوبی را برای تولید انبوه کیت تشخیص سریع اعلام می‌گردد که قابلیت تست در مقیاس چند میلیون در هفته را خواهد داشت .

سامانه‌های هوش مصنوعی به طور وسیعی برای تشخیص بیماری به بازار عرضه شده است و اپلیکیشن های متعددی با هدف پیش‌بینی و پیگیری از ابتلا به بیماری توسعه پیدا نموده است.

وی افزوده :  در حالی که کشورهای پیشرفته با مشکلات جدی در تامین تجهیزات پزشکی و بیمارستانی خود دست به گریبانند در ایران شرکت‌های دانشمندان کلیه محصولات را در داخل تولید کرده اند و تاکنون هیچ گاه بیماری کمبود این تجهیزات از جمله ونتیلاتور، سی تی اسکن، تجهیزات اتاق های آی سی یو و عمل ،اکسیژن ساز بای پپ و... را تجربه نکرده است، تاکنون چندین خط تولید ماسک به بازار عرضه شده و ظرف ۱۵ روز آینده حدود ۴۰ خط تولید جدید داخلی اضافه می گردد.

ستاری بیان کرد: کلیه داروهای مورد استفاده در داخل تولید می گردد ،حتی موارد جدیدی که در لیست دارویی نبوده اند در عرض چند روز توسط شرکت‌ها به تولید آزمایشی و به زودی به تولید انبوه می رسند.

 در حوزه آموزش و سلامت مجازی اتفاقات بی نظیر افتاده است اما هنوز راه زیادی برای همه ما باقی مانده تمامی این موفقیت ها به مدد فرزندان خودتان و جوانان تحصیل کرده این کشور رخ داده است.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: تولید انبوه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۲۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹

بازارهای نوظهور جهان به‌دنبال تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا خواهند کرد. این بازارها با سریع‌ترین رشد همگی در آفریقا یا آسیا قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پیش‌بینی می‌شود که بازارهای بزرگ در حال ظهور نقش زیادی در تقویت رشد اقتصادی جهانی در آینده ایفا کنند که این امر ناشی از تغییرات جمعیتی و طبقه مصرف‌کننده در حال رشد است. در عین حال پیش‌بینی می‌شود که بسیاری از کشورهای کوچک‌تر به دلیل ذخایر غنی منابع طبیعی و سایر عوامل، شاهد رشد دو برابری میانگین جهانی اقتصاد خود در پنج سال آینده باشند. با این حال افزایش سطح بدهی خطراتی را برای فعالیت‌های اقتصادی آینده ایجاد خواهد کرد.

۱۰ بازار برتر در حال ظهور

سریع‌ترین اقتصادهای نوظهور بر اساس پیش‌بینی‌های نرخ رشد مرکب سالانه تولید ناخالص داخلی واقعی در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹ عبارتند از:

گویان ۱۹.۸ درصد

موزامبیک ۷.۹ درصد

رواندا ۷.۲ درصد

بنگلادش ۶.۸ درصد

اتیوپی ۶.۷ درصد

نیجر ۶.۷ درصد

اوگاندا ۶.۶ درصد

هند ۶.۵ درصد

ویتنام ۶.۴ درصد

سنگال ۶.۳ درصد

پیش‌بینی می‌شود گویان به‌عنوان سومین کشور کوچک آمریکای جنوبی از نظر مساحت، پس از اکتشافات اخیر که ذخایر نفت این کشور را به ۱۱ میلیارد بشکه رساند، از هم‌اکنون تا سال ۲۰۲۹ سریع‌ترین اقتصاد در حال رشد جهان باشد. این کشف قابل‌توجه ذخایر نفتی در سال ۲۰۱۵ توسط اکسون‌موبیل انجام گرفت و رشد اقتصادی این کشور را تنها در پنج سال گذشته چهار برابر کرد. پیش‌بینی می‌شود تولید نفت این کشور از ۶۴۵ هزار بشکه در روز به ۱.۲ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۲۷ افزایش پیدا کند و تا سال ۲۰۲۸، این کشور ۸۰۰ هزار نفری بالاترین تولید سرانه نفت خام را داشته باشد و برای اولین بار از کویت پیشی بگیرد.

همچنین پیش‌بینی می‌شود بنگلادش که ۸۵ درصد صادرات آن توسط صنعت نساجی هدایت می‌شود، بیشترین رشد را در آسیا داشته باشد. این کشور طی ۳۰ سال گذشته حتی یک سال رشد منفی نداشته است.

کد خبر 750576

دیگر خبرها

  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد