Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@12:34:52 GMT

آیا ۱۵ دقیقه خندیدن ۲ ساعت کم خوابی را جبران می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۴۰۲۶

حمید خاکباز متخصص روانشناسی درخصوص تعریف علمی خندیدن گفت: خنده یک واکنش جسمی محسوب می‌شود که افراد در پاسخ به برخی محرک‌های درونی و بیرونی انجام می‌دهند. در واقع خندیدن پدیده‌ای برای ابراز قلبی یا احساس افراد است و تعامل پیچیده ذهن و بدن بین شناخت و احساسات را شامل می‌شود.

اخبار اجتماعی - او در خصوص ۱۵ دقیقه خندیدن که دو ساعت کم خوابی را جبران می‌کند، تشریح کرد:خندیدن پدیده‌ای است که برای سلامت جسم و روان تاثیر مستقیم دارد، بیان این نکته که ۱۵ دقیقه خندیدن ۲ ساعت کم خوابی را جبران می‌کند مورد تایید نیست؛ اما طبق پژوهش‌های صورت گرفته، خنده باعث بهبود کیفیت خواب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین خنده از ارزش درمانی برخوردار است و بعنوان یک ارتباط اجتماعی محسوب می‌شود، که افراد با این کار احساسات مثبت خود را بیان می‌کنند.

متخصص روانشناسی بیان کرد:یکی از روش‌های خنده مربوط به تماشای نمونه‌های سالم طنز و کمدی می‌شود که باعث می‌شود تفکر، رفتار و احساسات افراد تغییر پیدا کند. همچنین استفاده از شوخی و حکایت‌های خنده دار به سلامت روان افراد کمک بسیاری می‌کند.

خاکباز مطرح کرد:خنده بعنوان یک روش غیر دارویی محسوب می‌شود که به امکانات خاصی نیاز ندارد. عوامل خنده و خندیدن از نظر فیزیولوژیکی هورمون‌های استرس بدن را کاهش می‌دهند و در نتیجه سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد و تقویت می‌کند. در نتیجه احساسات و عوامل ناخوشایند مانند استرس، افسردگی، تنش، نارسایی حافظه، زوال عقل، نفرت و عصبانیت به شدت کاهش پیدا می‌کند.

متخصص روانشناسی درباره اهمیت خندیدن در روز‌های قرنطینه خانگی بیان کرد:این روز‌ها که موضوع اپیدمی ویروس کرونا و افزایش استرس و نگرانی مردم در میان است، می‌توان در روز‌های قرنطینه خانگی با استفاده از خنده درمانی و تماشای فیلم طنز و کمدی، به تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش استرس و نگرانی خود و اعضا خانواده کمک کنیم

خاکباز درباره اهمیت و نتیجه خندیدن تشریح کرد:مهمترین مزیت شوخ طبعی و تماشای فیلم طنز، خندیدن نیست و مهمترین فواید این کار مربوط به مدیریت شناختی و عاطفی مردم می‌شود. به عنوان مثال تماشای فیلم پایتخت که نقش موثری در خنده مردم دارد، اما هدف اصلی خندیدن مردم نیست؛ بلکه هدف اصلی مدیریت شناختی و عاطفی مردم است که تجربه‌های این فیلم در اختیار مردم قرار می‌دهد.

او در پایان افزود: طبق پژوهش‌های صورت گرفته در واقع طنز و خندیدن مکانیزم تنظیم احساسات محسوب می‌شود و نقش موثری در کاهش استرس، عصبانیت و نگرانی مردم دارد. همچنین خندیدن به صورت خودجوش در تعاملات روزمره و دورهمی‌های خانوادگی به تنظیم احساسات، روابط و کنار آمدن با مشکلات کمک می‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روانشناسی کم خوابی استرس خواب روانشناسی سیستم ایمنی بدن ویروس محسوب می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی اهواز، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۷ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری و ۶ می ۲۰۲۴ میلادی است.
 
اوقات شرعی امروز به شرح زیر است:
 
اذان ظهر در اهواز ساعت ۱۲ و ۱۲ دقیقه به گوش می‌رسد و غروب آفتاب ساعت ۱۸ و ۵۸ خواهد بود.
 
گلبانگ اذان مغرب ساعت ۱۹ و ۱۷ طنین انداز می‌شود و نیمه شب شرعی ساعت ۲۳ و ۲۷ دقیقه است.
 
اذان صبح فردا، سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۳ و ۵۶ دقیقه به گوش خواهد رسید و آفتاب در ساعت ۵ و ۲۵ دقیقه طلوع می‌کند.
 
ذکر روز دوشنبه:
 
یا قاضی الحاجات
 
به معنای "ای برآورنده حاجت‌ها" است که ۱۰۰ مرتبه خوانده می‌شود و موجب کثرت مال خواهد شد.
 
ذکر این روز به اسم امام حسن (ع) و امام حسین (ع) است و روایت شده در روز دوشنبه زیارت این دو امام بزرگوار خوانده شود.
 
حدیث روز را بخوانید:

رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود: ألمَرءُ عَلَی دین خَلیلِهِ فَلیَنظُر أحَدُکُم مَن یُخالِلُ.


آدمی بر آیین دوست خود است پس بنگرید با که دوستی می‌کنید. (امالی (طوسی) ص ۵۱۸ - بحارالانوار (ط-بیروت) ج ۷۱ ص ۱۹۲)

سخنان آموزنده:

نیرومندترین مردم کسی است که خشم خویش نگه دارد. (افلاطون)


احکام شرعی امروز:
 
سوال: نظر حضرتعالى در خصوص کاربرد «هیپنوتیزم» در علوم پزشکى و درمان بیماریهاى قابل علاج با این روش چیست؟

جواب: اگر به منظور غرض عقلایى و با رضایت کسى که می‌خواهد هیپنوتیزم شود صورت بگیرد و همراه با کار حرامى هم نباشد اشکال ندارد. (استفتائات مقام معظم رهبری)

دیگر خبرها

  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • فوت یک بیرجندی بر اثر سقوط در چاه فاضلاب
  • توصیه الگری به ده روسی برای پیروزی مقابل بایرلورکوزن: می توانی دقیقه 60 گل اول را بزنی
  • اوقات شرعی اهواز، ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اوقات شرعی فردا یکشنبه، شانزدهم اردیبهشت
  • عکس هوایی از آخرین بازمانده‌؛ چه خوابی برای شش مرکز تهران دیده‌اند؟