Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام عادل نجفیان روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مراسم برای جلوگیری از حضور مردم در مساجد به دلیل شیوع بیماری کووید - 19 و همزمان با اذان مغرب و عشاء شب گذشته آغاز شد و تا ساعت ۲۱ ادامه یافت.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برنامه‌های هفته مهدویت، از تلاش مسوولان و مردم، گروه‌های جهادی و بازاریان در زمینه مبارزه با بیماری کرونا قدردانی کرد و افزود: همکاری مردم و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی در روز نیمه شعبان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا امروز، نیمه شعبان و سالروز تولد حضرت مهدی(عج)، امام دوازدهم شیعیان جهان است و از جشن‌های بزرگ مسلمانان محسوب می‌شود.

جشن‌های مربوط به نیمه‌شعبان همه ساله بر اساس یک سنت دیرینه عصر ۱۴ شعبان در شهرستان‌های مختلف آذربایجان‌غربی آغاز می‌شد ولی امسال آیین‌های دسته جمعی به علت شیوع بیماری کرونا برگزار نشد.

برچسب‌ها امام زمان(عج) ولادت حضرت مهدی میاندوآب پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام زمان عج ولادت حضرت مهدی میاندوآب امام زمان عج ولادت حضرت مهدی میاندوآب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • پیام تسلیت آیت الله نورمفیدی در پی شهادت مامور گلستانی فراجا
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • عکس | طلبه ها اینگونه زندگی می‌کنند
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟