Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان سیستم اولیه را ساخته اند که می‌تواند داده‌ها را با سرعت ۱۰ ترابیت بر ثانیه منتقل کند. به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، دانشمندان یک نمونه اولیه از سیستمی ارائه دادند که بطور فرضی می‌تواند انتقال داده‌ها با سرعت ۱۰ ترابیت بر ثانیه را تشخیص دهد (یا به عبارت دیگر، هزاران برابر سریعتر از سرعت میانگین پهنای باند).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پرش رادیکالی می‌تواند با تغییر به فرکانس‌های بسیار بالا برای انتقال داده امکان پذیر شده و اجازه بدهد پهنای باند بیشتری در همان فضا فشرده شده و سرعت کلی انتقال را بهبود ببخشد.
پیش از این شک و تردید وجود داشت که آیا یک ساختار موج با فرکانس بالاتر مانند آنچه در اینجا مورد بررسی قرار گرفت می‌تواند به طور موثر در برابر تداخل‌ها محافظ باشد یا خیر؟ اما در این مطالعه آخر، دانشمندان فکر می‌کنند که این مشکل را حل کرده اند.
دنیل میتلمن فیزیکدان دانشگاه بروان در ایالات رود آیلند گفت: یک هادی موج می‌تواند از داده‌های با سرعت ۱۰ ترابیت بر ثانیه پشتیبانی کند، حتی اگر فقط در محدوده کوتاهی باشد. این فراتر از آن چیزی است که قبلا تصور می‌شده است. تحقیق ما امکان رسیدن به این روش را برای انتقال داده‌های پر سرعت‌تر نشان می‌دهد که هنگام رسیدن منبع و شناساگر به سطح مناسب، می‌تواند کارایی بیشتری نشان دهد.
این کار بر اساس اصول موجود در خدمات خط اشتراک دیجیتال یا ADSL بنا شده که سرعت اتصال پهنای باند را بواسطه خطوط تلفن‌های استاندارد امکان‌پذیر می‌سازد. در این حالت، فرکانس سیگنال تا ۲۰۰ گیگاهرتز به جای فقط چندین مگاهرتز افزایش می‌یابد.
سپس این تیم، با استفاده از یک دستگاه با دو سیم موازی که در یک غلاف فلزی نگه داشته شدند، انرژی خروجی را در یک شبکه مربعی ۱۳mm×۱۳mm اندازه‌گیری کردند.
محققان می‌گویند بر اساس محاسبات آنها، انتقال داده با سرعت ۱۰ ترابیت بر ثانیه تا ۳ متر امکان‌پذیر است و با کاهش ۳۰ گیگابیت بر ثانیه تا بیش از ۱۵ متر امکان‌پذیر است. عدم وجود محدوده بیشتر به دلیل انرژی تلف شده در غلاف فلزی بود و قدم بعدی قطعا راه‌حلی برای کاهش مقاومت آن است. با وجود این موضوع می‌توان گفت که این تکنیک برای مسافت‌های کوتاه مفید است.
آزمایش‌های بیشتر می‌تواند نرخ سرعت یا محدوده را گسترش دهد که ممکن است برای رسیدن به اینترنت کوانتومی کافی باشد. این، یکی از چندین نوآوری‌هایی است که دانشمندان به دنبال افزایش نیاز ما برای انتقال فوق سریع داده‌ها، کشف کرده‌اند.
محققان در مقاله تازه منتشر شده خود نوشتند: افزایش مصرف داده، تقاضا برای سرعت انتقال بالاتر در ارتباطات بی‌سیم و باسیم را افزایش داده است. همانطور که تقاضا سرعت بالاتر انتقال داده در هر دو سیستم‌های بی‌سیم و باسیم بیشتر می‌شود، مراحل بیشتری برای تداوم پیشرفت فناوری نیاز خواهد بود.   

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اینترنت پرسرعت کامپیوترهای کوانتومی انتقال داده انتقال داده امکان پذیر داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب غرب گفت: با ایجاد پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کارها تا پایان سال در استان خوزستان شاهد تحول بزرگی در سرعت و کیفیت اینترنت ثابت و سیار در استان خواهیم بود.

علیرضا ملکی‌جهان در نشست ابرپروژه ملی توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب و کارها که امروز (۵ اردیبهشت) در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امسال باید چندین برابر سال‌های گذشته فعالیت کنیم و در این زمینه سعی می‌کنیم حداقل ۹۰ درصد تعهدات پروژه که پوشش یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار تا پایان سال ۱۴۰۳ است را اجرا کنیم.

وی ادامه داد: ارتباطات امروزه نقش اساسی در کسب و کارها دارد و تمامی امکانات از طریق اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی و «آی او تی» است و در این زمینه شهرداران برای ورود به دولت هوشمند و الکترونیک در پروژه فیبر نوری کمک کنند.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب غرب گفت: با ایجاد پوشش فیبر نوری منازل و کسب و کارها تا پایان سال در استان خوزستان شاهد تحول بزرگی در سرعت و کیفیت اینترنت ثابت و سیار در استان خواهیم بود.

وی عنوان کرد: حدود ۲۷۰ کیلومتر در سطح خوزستان حفاری صوت گرفته است و پوشش فعلی ۱۵۰ هزار خانوار است که حداقل تا پایان سال به ۷۰۰ هزار خانوار می‌رسد.

ملکی جهان با بیان اینکه مهم‌ترین پروژه در دست اقدام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت سیزدهم، فیبر نوری منازل و کسب و کارها است، گفت: به این منظور با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، مقرر است تا پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون خانوار کشور از پوشش فیبر نوری بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: در حال حاضر اقدامات زیرساختی موردنیاز در شهرستان‌های آبادان، اهواز، کارون، خرمشهر و دزفول آغاز و مقرر شده تا قبل از پایان سال در اکثر شهرستان‌های تابعه استان این پروژه به بهره‌برداری برسد.

ملکی جهان در زمینه موارد مطرح‌شده در بحث تشعشعات دکل‌های مخابراتی، فرکانس‌های غیرمجاز رادیویی، کیفیت سرویس اینترنت برای مشترکین نهایی، سرقت کابل‌ها و تجهیزات پسیو مخابراتی و ... گفت: از نظر سلامت و زیست محیطی با توجه به رعایت استانداردهای دکل‌های BTS توسط اپراتورها هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی اوروس SE
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی: اوروس SE
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • پیش بینی نگران کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی به وقوع می پیوندد
  • بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان
  • پیش‌بینی های ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی نگران‌کننده ایلان ماسک در مورد هوش مصنوعی
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • اینترنت اختصاصی یا اختلالی؟