Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-06@01:47:13 GMT

مرغ گران شد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۶۷۴۹

مرغ گران شد

نایب رئیس انجمن مرغداران گوشتی گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ با افزایش هزار و ۳۰۰ تومانی به ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان رسید.

 

به گزارش پول نیوز، حبیب اسداله نژاد از افزایش هزار و ۳۰۰ تومانی قیمت مرغ نسبت به روز گذشته در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۷ هزار تا ۷ هزار و ۴۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۰ هزار تا ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به وضعیت کنونی‌عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شود که روند افزایشی قیمت مرغ طی روز‌های آتی در بازار استمرار یابد.

اسداله نژاد قیمت تمام شده یک کیلوگرم مرغ زنده را ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: طی یک‌ماه اخیر مرغداران از محل فروش مرغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان متضرر شدند و همچنان در حال زیان هستند.

این مقام مسئول کاهش قدرت خرید خانوار، تعطیلی کسب و کار ناشی از شیوع ویروس کرونا را عامل اصلی زیان مرغداران طی ماه‌های اخیر اعلام کرد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به کاهش تدریجی مرغ‌های سنگین طبیعی است که بعد از حدود یک ماه ضرر و زیان صنعت به سمت واقعی شدن قیمت مرغ نزدیک می‌شویم.

نایب رئیس‌کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه قیمت فعلی مرغ با نرخ واقعی فاصله دارد، بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی و مشکلات مرغداران در تامین نرخ منطقی هر کیلو مرغ زنده ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان و مرغ گرم ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان است.

وی درباره راهکار‌های کاهش زیان مرغداران گفت: شرکت پشتیبانی امور دام برای رفع بحران فعلی به طور مستقیم با تشکل‌های تولیدی یا مرغداران باید وارد مذاکره شوند و مرغ‌های مازاد را از سطح بازار جمع آوری کنند.

اسداله نژاد با اشاره به اینکه در شرایط فعلی کاهش تعرفه صادرات دردی از مرغداران دوا نمی‌کند، بیان کرد: با توجه به آنکه برنامه ریزی برای صادرات، بازاریابی و اخذ مجوز فرآیندی زمان بر است، از این رو برون رفت از شرایط فعلی برای مرغداران نیاز به راهکار کوتاه مدت دارد.

اسداله نژاد با بیان اینکه طی ۲ ماه گذشته مسئولان تنها شعار دادند و هیچ اقدام عملی نکردند، گفت: البته طی روز‌های اخیر معاون امور تولیدات دامی پیگیری‌هایی را انجام دادند، اما انتزاع وظایف بخش کشاورزی، عملا متولی تولید بخش کشاورزی را خلع سلاح کرده است.

تامین نهاده‌های دامی چالش اصلی پیش روی مرغداران

وی با اشاره به اینکه بازار نهاده‌های دامی تعریفی ندارد، بیان کرد: افزایش قیمت نهاده‌های دامی و دان آماده مصرف مانعی بر سر راه صنعت مرغداری است که اگر اقدام مناسبی جهت کاهش زیان مرغداران صورت نگیرد، امکان ادامه حیات برای صنعت مرغداری دشوار است.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گوشتی در پایان تصریح کرد: با وجود انباشتگی مرغ در واحد‌ها و نبود آینده روشن از تولید مرغ انتظار می‌رود تدابیر مناسبی اندیشیده شود چرا که مرغداران از ناحیه افزایش ضریب تبدیل مرغ به کود مرغ کیلویی ۲۵۰ تومان زیان قابل توجهی در طول سال متحمل می‌شوند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قیمت مرغ ویروس کرونا پشتیبانی امور دام مرغداران نهاده های دامی هزار و ۳۰۰ تومان مرغداران گوشتی نهاده های دامی اسداله نژاد نایب رئیس ۱۰ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۶۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پشت پرده محرومیت گران‌قیمت ویسی؛ بچه سردار مملکت باید بمیرد؟ حفاظت اطلاعات بازی‌ها را رصد کند!
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران