Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@06:30:36 GMT

طرح‌های ناب در رویداد ایده پردازی قاسم قاصم

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۷۸۷۰

طرح‌های ناب در رویداد ایده پردازی قاسم قاصم

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حجه‌الاسلام مجتبی زنده دل دبیر اجرایی رویداد بین المللی ایده پردازی قاسم قاصم گفت: هدف از برگزاری این رویداد، زنده نگه‌داشتن شخصیت، منش و مکتب شهید قاسم سلیمانی است، تاکنون بیش از ۶۰۰ ایده از زمان اعلام فراخوان دریافت آثار به دبیرخانه رویداد بین‌المللی ایده پردازی قاسم قاصم ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بیش از ۲۰۰ نفر در این رویداد شرکت کرده‌اند، بیشترین ایده‌های ارسالی در ۸ محور خانواده، مدرسه، مسجد، اجتماع، فضای مجازی، حوزه رسانه، الگو‌های هنری و طرح‌های آئینی و نشست‌های سنتی می‌باشد و به طور میانگین در هر حوزه حدود ۸۰ اثر دریافت شده است.

دبیر اجرایی رویداد بین المللی ایده پردازی قاسم قاصم گفت: ما شخصیت‌های بزرگی در طول تاریخ داشته‌ایم که به دلیل غفلت و کم‌کاری از معرفی و شناسایی آن‌ها به نسل آینده بازمانده‌ایم در صورتی که می‌توان از این اسطوره‌ها به عنوان پتانسیلی برای معرفی مکتب دینی بهره گرفت.

او افزود: ایده یک مفهوم یا اثر ذهنی است که پس از پرداختن به آن می‌توان طرح ماندگاری را ایجاد کرد. در این رویداد هم به دنبال افکار و ایده‌های نو و جدیدی هستیم که بتوان از طریق آن شخصیت سردار سلیمانی را معرفی و در ذهن‌ها ماندگار کنیم.

او گفت: در این رویداد بی‌المللی می‌توانیم زوایای مختلف این شخصیت بزرگ را با توجه به محور‌های مشخص شده در حوزه‌های خانواده، اجتماع، رسانه، مسجد و... شناسایی کنیم و توانمندی‌ها و عملکرد این شخصیت را در این حوزه‌ها به نسل جوان و نوجوان معرفی کنیم.


حجه‌الاسلام زنده‌دل با اشاره به اینکه تاریخ ارسال آثار تا ۳۱ فروردین می‌باشد، بیان کرد: افراد برای شرکت در این رویداد و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به درگاه اینترنتی www.morsalat.ir مراجعه نمایند.

او افزود: براساس پیش‌بینی‌ها، عید سعید فطر برای اختتامیه این رویداد مشخص شده بود، اما در حال حاضر با توجه به ویروس کرونا پس از مساعد شدن شرایط، تاریخ برگزاری اختتامیه اعلام می‌شود.   انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهید سلیمانی ایده پردازی قاسم قاصم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری

روح‌الله ابوالهادی با تبریک روز جهانی نوآوری و خلاقیت گفت: از شهریورماه پارسال که دبیرخانه دائمی رویداد توسعه صنایع پایین‌دستی مس تأسیس شد، با حمایت مدیر مجتمع، امور نوآوری و کسب‌وکار، معین و آمر شرکت صنایع مس برای توسعه صنایع پایین‌دستی مس و ایجاد محصولاتی از کاتد شد.

وی افزود: در ابتدا مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری با همکاری دانشگاه ولی‌عصر (عج) اقدام به تدوین سند فناوری در صنعت پایین‌دستی مس کرد و از این سند برای فراخوان طرح و ایده در قالب اولین رویداد توسعه صنایع پایین‌دستی مس استفاده شد.

ابوالهادی تصریح کرد: بعد از فراخوان تا ۲۴ آذرماه با همه دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و افراد مرتبط با زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور ارتباط کامل برقرار شد که به‌نوعی مبلّغ و تبیین‌کننده سیاست‌های مرکز نوآوری در رویداد بودند.

مدیر مرکز نوآوری و کسب‌و‌کار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد: حاصل این ارتباطات و پیش‌رویداد‌های متعدد که در دانشگاه‌های مختلف کشور و مراکز فناوری کشور از سوی دبیرخانه رویداد برگزار شد، دریافت ۱۸۱ طرح بود که از این تعداد با غربالگری اولیه حدود ۱۴۰ طرح برای ادامه کار در رویداد انتخاب شدند.

ابوالهادی گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری، همان‌گونه که در سند خود ذکر کرده بود، هدفش برنده یا بازنده اعلام کردن افراد شرکت‌کننده نبود؛ بلکه هدف را توسعه واقعی و ایجاد کسب‌وکار‌ها اعلام کرده بود و از همین‌رو این مرکز در زمینه منتوری و تکمیل طرح‌ها اقدام کرد.

وی تبیین کرد: بر این اساس حدود هزار و ۵۰۰ ساعت به طرح‌های رویداد خدمات منتوری و ادبیات تدوین یک کسب‌وکار ارائه شد تا طرح‌ها کامل و قابل ارزیابی باشند.

ابوالهادی افزود: پس از منتوری طرح‌ها، ایده‌ها براساس سطح فناوری و دستیابی به محصول آزمایشی موفق یا نیمه‌صنعتی در دو سطح رشد و شتابدهی سرمایه‌گذاری تقسیم شدند و هر دسته از طرح‌ها با توجه به رشد و شتاب‌دهی یا نیاز به جذب سرمایه، تیم ارزیاب متخصص خود را داشتند که حاصل آن استقرار ۲۰ تیم از ۷۸ تیم متقاضی شتابدهی در مرکز شتابدهی شهید ستاری رفسنجان و مرکز رشد دانشگاه ولی‌عصر (عج) شده است.

مدیر مرکز نوآوری و کسب‌و‌کار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان تصریح کرد: برای سطح سرمایه‌گذاری در مجموع ۱۰ طرح از ۲۵ طرح راه‌یافته به مرحله ارزیابی برای جلسات سرمایه‌گذاری و فرآیند‌های جذب سرمایه انتخاب شده است.

ابوالهادی ، به بازدید مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان اشاره و بیان کرد: مدیرعامل شرکت مس در این بازدید، برگزاری رویداد صنایع پایین‌دستی مس را کاری ارزشمند توصیف و از آن حمایت کرد؛ ضمن آن‌که خواستار توسعه فعالیت‌های مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • دستورکار قرار گرفتن برگزاری پنج برنامه در حوزه گردشگری خوراک
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • استقبال گسترده دانش‌آموزان یزدی از رویداد ایده شو دانش‌آموزی
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • بزرگترین گردهمایی صنایع خلاق ایران در رویداد مانوین
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری