Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم‌مقام کمیته امداد از ایجاد ۱۷۴ هزار فرصت شغلی برای مددجویان توسط کمیته امداد در سال ۹۸ خبر داد و گفت: روند توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت با یک فرآیند جدید بازطراحی می‌شود.

به گزارش ایسنا، حسین صمصامی در آئین تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید کمیته امداد استان ایلام، توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت را مهمترین برنامه کمیته امداد در سال‌های اخیر عنوان کرد و افزود: سال گذشته ۴۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت و ۱۷۴ هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال برای مددجویان از کارآمدترین ابزارها برای توانمندسازی است، گفت: روند توانمندسازی مددجویان متناسب با شرایط کشور و بر اساس یک فرایند جدید توسط این نهاد باز طراحی شده و پس از نجام بررسی‌های لازم، به زودی ابلاغ خواهد شد.

قائم‌مقام کمیته امداد اضافه کرد: اگرچه تاکنون اقدامات بسیار خوبی برای اشتغال مددجویان انجام شده اما با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و خانواده‌های نیازمند، این اقدامات کافی نبوده و برای توسعه این روند نیازمند برنامه‌های موثرتری هستیم.

صمصامی با اشاره به تلاطم‌های اقتصادی چند سال اخیر در کشور، خاطرنشان کرد: اگر اشتغال و توانمندسازی مددجویان به درستی انجام شود، خانواده‌ها بهتر می‌توانند خود را با شرایط و مشکلات اقتصادی وفق دهند؛ به همین دلیل موضوع اشتغال‌زایی برای مددجویان این نهاد امسال جدی‌تر از قبل خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های این نهاد برای توانمندسازی مددجویان ایلامی و نقش خیران و نیکوکاران در راستای تحقق این مساله، گفت: امیدواریم با توجه ویژه به واگذاری امور محرومان و خدمت‌رسانی به آنان از طریق مراکز نیکوکاری، به سمت بهره‌گیری از این ظرفیت‌های بزرگ مردمی حرکت کنیم.

قائم مقام کمیته امداد در ادامه سفر خود به استان ایلام با حجت الاسلام کریمی تبار، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در این استان دیدار کرد.

حجت الاسلام کریمی تبار در این جلسه که با حضور مدیران کل سابق و جدید کمیته امداد استان ایلام انجام شد، کمیته امداد را پیشتاز در تولید اشتغال، تامین معیشت و ترویج مسائل فرهنگی و دینی در جامعه دانست و گفت: برخورد مدیران و کارکنان این نهاد با خانواده‌ها باید بر اساس تکریم، احساس وظیفه و عاطفی باشد.

وی ایجاد اشتغال برای نیازمندان را از جمله اقدامات برجسته این نهاد برای خانواده‌ها عنوان کرد و گفت: در سال‌های گذشته شاهد بوده‌ایم که خانواده‌های زیادی با کمک کمیته امداد به خوداتکایی و توانمندسازی رسیده‌اند.

قائم مقام کمیته امداد نیز در این دیدار با بیان اینکه هم‌اکنون ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار در سطح کشور تحت حمایت کمیته امداد هستند، گفت: توانمندسازی این خانواده‌ها از اهداف اصلی کمیته امداد است.

صمصامی افزود: در کنار توانمندسازی مددجویان، خدمات دیگری همچون ساخت یا خرید مسکن، خدمات فرهنگی، خدمات درمانی و موارد دیگر صورت می‌گیرد که به عنوان مثال در زمینه درمان هم اکنون بیش از ۸۰ هزار بیمار صعب‌العلاج از حمایت این نهاد برخوردار هستند.

قائم‌مقام کمیته امداد همچنین در این سفر با قاسم سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام دیدار کرد.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، وی در این دیدار با بیان اینکه مشکلات خانواده‌های مددجو محدود به چالش‌های مالی و معیشتی نیست، گفت: در مواردی، فقر فرهنگی خانواده‌ها به عنوان زیربنای توانمندسازی، از مسائلی است که کمیته امداد باید به رفع آن کمک کند.

صمصامی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب برای رفع محرومیت و کمک به اقشار آسیب‌پذیر، خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه و اختیاراتی که شخص استاندار دارد و با توجه به تعاملات مثبتی که بین کمیته امداد و استانداری وجود دارد، فرصت بسیار خوبی برای کاستن از سطح محرومیت‌ها و نیازهای مددجویان استان خواهد بود.

سلیمانی دشتکی، استاندار ایلام نیز در این نشست با برشمردن چالش‌ها و ظرفیت‌های استان گفت: در این استان محرومیت زیاد است، اما در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری‌های بسیار خوبی به ویژه در حوزه‌های نفت و گاز و پتروشیمی انجام شده و زیرساخت‌های استان تقویت شده است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه دولت و مجلس در چند سال گذشته کمک‌های خوبی را به نیازمندان و مددجویان اختصاص داده‌اند، افزود: اگر توانمندسازی برای خانواده‌های تحت حمایت به خوبی انجام شود، شاهد برطرف شدن دیگر مشکلات آنان خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی مددجو اشتغالزايي توانمندسازی مددجویان قائم مقام کمیته امداد کمیته امداد برای مددجویان خانواده ها تحت حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده

به گزارش خبرنگار مهر، مختار احمدی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه رسانه که در محل سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه برگزار شد پس از بزرگداشت هفته کارگر، اظهار کرد: ۶۰ درصد از جامعه کشور مخاطبان وزارت کار هستند و همین امر سبب اهمیت مسائل مربوط به حوزه کارگری است.

وی با اشاره به وضعیت اشتغال کارگری و ایجاد فرصت‌های شغلی، افزود: با توجه به اینکه به طور سالانه برای ایجاد فرصت‌های شغلی هدفگذاری‌هایی از سوی دولت انجام می‌گیرد سال گذشته استان کرمانشاه با اتکا به سند تدوین شده اشتغال از ۳۴ هزار و ۵۱۷ شغل ناخالص با تحقق ۱۱۸ درصدی یعنی ۴۰ هزار و ۵۶۰ فرصت شغل ایجاد شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه به منظور کاهش نرخ بیکاری خود سند اشتغال را به طور ویژه دنبال کرده و جز استان‌هایی بوده که سند اشتغال تدوین شده منسجم دارد بر همین اساس هدف‌گذاری امسال نیز ایجاد ۲۶ هزار و ۲۴۷ فرصت شغلی را در دستور کار خود قرار داده است‌.

احمدی ادامه داد: سامانه رصد یکی از سامانه‌های ثبت اشتغال‌های ایجاد شده است که با ایجاد هر یک از فرصت‌های شغلی به منظور جلوگیری از ثبت افراد تکراری راستی آزمایی لازم از این سامانه انجام می‌گبرد که بر اساس اطلاعات و بررسی‌های انجام گرفته در سال گذشته از ۱۰۰ درصد اشتغال ثبت شده ۹۶ درصد صحت داشته و تنها شاهد انحراف چهار درصدی ثبت آمار و اطلاعات شغل‌های ثبت شده بودیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین به کاهش آمار و نرخ بیکاری در فصول سال تاکید و عنوان کرد: استان کرمانشاه در سال‌های اخیر در نرخ بیکاری آمار بالایی داشت اما بر اساس تدوین برنامه منسجم اشتغال در سال گذشته شاهد روند نزولی این نمودار بودیم و بر همین اساس در فصل بهار سال گذشته با کاهش ۵.۲ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۲ درصد رسید.

احمدی ادامه داد: همچنین در فصل تابستان با کاهش ۳.۳ درصدی نرخ بیکاری به ۱۰.۳ درصد و در فصل پاییز با کاهش ۱.۷ درصد این آمار به ۱۱.۲ درصد رسید و تنها در فضل زمستان به دلیل بروز برخی مشکلات این آمار با ۲.۳ درصد افزایش به ۱۷.۴ درصد رسید.

کاهش هر یک درصد نرخ بیکاری نیازمند ایجاد ۸۰۰۰ فرصت شغلی است

وی همچنین به چگونگی ایجاد اشتغال پایدار اشاره کرد و گفت: کاهش نرخ بیکاری یک روند تدریجی و چندان مشهودی است که با درصدهای پایین برای مردم ملموس نیست چراکه برای کاهش هر یک درصد آمار نرخ بیکاری باید هشت هزار فرصت شغلی ایجاد شود که بی شک با وجود سختی بالا برای ایجاد این میزان فرصت شغلی اما قابل ملاحظه برای عموم در کاهش نرخ بیکاری نخواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه مطرح کرد: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از بیکاری استان مربوط به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است در هدف‌گذاری و برنامه ریزی امسال تمرکز بیشتری بر روی اشتغال این قشر از جامعه است اما بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است سهم ۱۴ درصدی ایجاد اشتغال در دستگاه‌ها برای فارغ‌التحصیلان لحاظ شود.

احمدی از پوشش بیمه‌ای در استان کرمانشاه در پی ایجاد اشتغال‌های سال گذشته یاد کرد و بیان داشت: آنچه که از آمار ارائه شده بر می‌آید در سال گذشته افزایش حدود ۹ هزار بیمه شده اجباری در اشتغال داشتیم که اکنون با احتساب این آمار پوشش بیمه تأمین اجتماعی از ۳۸ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳۹.۳ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید.

پرداخت ۷۰۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال در سال گذشته

وی به وضعیت تسهیلات و پرداخت‌های انجام گرفته به کارگران نیز اشاره‌ای کرد و افزود: با توجه به سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه مبلغ یازده هزار میلیارد تومان در این سفر برای استان رقم خورد که از این میزان ۴.۴ میلیارد تومان تحقق یافته است که بر اساس تعهدات صورت گرفته و امید است که تا پایان زمان مقرر ۲ ساله در شهریور ماه تمامی این مبلغ تحقق پیدا کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: سال گذشته حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی اعم از تسهیلات تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، مشاغل خانگی و تسهیلات سفر ریاست جمهوری در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه سهم تعاونی‌ها در اقتصاد استان کرمانشاه، گفت: سهم استان کرمانشاه در حالی که باید ۲۵ درصد باشد اکنون این سهم تنها پنج درصد است اما با این وجود سال گذشته ۵۷ تعاونی جدید با اشتغالزایی یک هزار و ۸۵۰ فرصت شغلی راه اندازی شده است.

احمدی در پایان نیز در اشاره به برنامه‌های هفته کار و کارگر، اظهار کرد: دیدار ۳۰ نفر از کارگران منتخب با مقام معظم رهبری، عطرافشانی و غبارروبی از مزار شهدا، سخنرانی پیش از خطبه‌ها، دیدار با نماینده ولی فقیه، اجرای برنامه‌های فرهنگی در سه مجموعه فرهنگی ورزشی شامل دو مورد در کرمانشاه، جشن بزرگ ویژه هفته کارگر، تجلیل از خانواده شهدا و همایش ویژه بانوان تحت عنوان «بانوان تأثیر گذار در عرصه کار و تولید» از جمله برنامه‌های این هفته بوده است.

کد خبر 6094971

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز