Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، این پژوهش علمی که از سوی"مرکز تحقیقات مدلسازی در سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان" انجام و در تاریخ ۱۶ فروردین ماه منتشر شده همچنین بیانگر آن است که این اقدام توانسته تعداد افراد بستری در بیمارستانها را حدوداً ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش دهد.
در این پژوهش آمده است: شاید باور این اعداد کمی سخت باشد که اثرات یک
مداخله اجتماعی تا بدین حد سنگین و جدی است، ولی بر اساس خروجی مدل‌های دینامیک در صورت تاخیر در اجرای چنین مداخالتی در زمان مقرر، قطعاً ابعاد موج اپیدمی در اسفند ۹۸ و بهار ۹۹ به شدت سنگین تر می بود و به دلیل محدودیت های قابل ملاحظه در امکان ارایه خدمت به انبوه بیماران، نارضایتی عمومی و مرگ در اثر کمبودن امکانات بیمارستانی و فرسودگی پرسنل به شدت افزایش می یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به شکلی که در اوج اپیدمی تعداد افراد نیازمند به تخت بستری بین حداقل ۱۰ هزار (و تا ۳۵ هزار نفر) در روز بالا می رفت.
در بخش پایانی و نتیجه نهایی این پژوهش تاکید شده است: با این محاسبات به سادگی می توان تصور کرد که اگر مراکز آموزشی
در سطح کشور و یا سایر مداخلات با سرعت انجام نمی گرفت، امکان
چند برابر بودن موج فعلی اپیدمی کاملاً قابل توجیه و تصور بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا مراکز آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۴۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد

فرماندار شهرستان ارومیه گفت: بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه است که نظم و انضباط اجتماعی حالت نهادی به خود می‌گیرد و عامه مردم به طرف فرهنگ ترقی و توسعه حرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، غلامحسین عماری امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در دیدار با رئیس دانشگاه غیر دولتی آفاق ارومیه اظهار کرد: مراکز عالی کشور بستر رشد و توسعه فکری جوانان است.

وی افزود: توجه به دانشجویان یکی از مهم‌ترین و محوری‌ترین مباحث و از ارکان پویا و بالنده مسیر توسعه و پیشرفت جامعه است.

فرماندار شهرستان ارومیه گفت: امروزه به لطف خداوند و تلاش و استمرار مراکز دانشگاهی و آموزشی حتی در روستاها و بخش‌های ارومیه قشر زیادی از جوانان دارای تحصیلات عالی و دانشگاهی وجود دارد که این مهم مگر با تلاش‌های دانشگاه‌های کشور تحقق نمی‌یافت.

عماری در خصوص اهمیت و جایگاه دانشگاه در جامعه تصریح کرد: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در جوامع امروزی به عنوان کلیدی‌ترین نهاد آموزشی در جهت توسعه همه جانبه به شمار می‌رود، چرا که در پرتو آموزش است که انسان‌ها متحول می‌شوند.

وی ادامه داد: بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه است که نظم و انضباط اجتماعی حالت نهادی به خود می‌گیرد و عامه مردم به طرف فرهنگ ترقی و توسعه حرکت می‌کنند.

در این دیدار بسترهای توسعه همکاری‌های مشترک دانشگاه آفاق با مجموعه فرمانداری و دستگاه‌های تابعه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد خبر 747636

دیگر خبرها

  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • تعطیلی واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»