Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@21:29:00 GMT

ویروس کرونا؛ چگونه بدون تب سنج بفهمیم تب داریم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۵۰۶۱

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وقتی به تب سنج دسترسی ندارید، دانستن علائم مرتبط با تب، بهترین راه تشخیص تب است. ضعف و بدن درد، بدن درد، سردرد و ضعف در میان افرادی که تب دارند بسیار شایع است.

ویروس‌هایی مانند آنفلوانزا یا سرماخوردگی معمولی اغلب با درد‌هایی نیز همراه هستند که نتیجه التهاب ناشی از واکنش سیستم ایمنی بدن در مواجه با ویروس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضعف، سردرد و بدن درد

به دلیل التهاب ناشی از سیستم ایمنی به ویروس ضعف، سردرد و بدن درد می‌تواند یکی از علائم ابتلا به آلودگی باشد.

لرز

یکی دیگر از علائم ابتلا به کرونا به دلیل تلاش بدن برای بالا بردن دما تا اینکه علت تب را هدف بگیرد، لرز است.

برافروختگی پوست

به دلیل گشاد شدن رگ‌های خونی، پوست انسان برافروخته خواهد شد و همین عامل می‌تواند یکی از نشانه‌های ابتلا به ویروس کرونا باشد.

تعرق و دهیدراته شدن بدن

در نتیجه تلاش بدن برای تنظیم دما بروز پیدا خواهد کرد.

اگر احساس تب می‌کنید

۱_ هر زمانی احساس تب کردید از یک نفر بخواهید با رعایت اصول بهداشتی از قبیل شستن دست‌ها و استفاده از ماسک به پیشانی شما دست بزند و خودتان به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید.

۲_ شخصی که مسئولیت تشخیص بیماری تب را از روی پیشانی شما به عهده گرفته است بایستی حتما قبل از شما به پیشانی خود برای تشخیص تب دست بزند تا اگر تب داشت به دیگران ویروس کرونا را منتقل نکند؛ البته این شیوه کاملا دقیق نیست و فقط یک جواب می‌دهد.

چه زمانی باید بابت تب به پزشک مراجعه کرد؟

۱_ اگر در تماس با فردی قرار گرفتید که به کوویید ۱۹ مبتلا بود حتما فاصله ۲ متری و اصول بهداشتی مانند استفاده از ماسک و دستکش را رعایت کنید و بعد از خداحافظی با این فرد حتما قبل از رسیدن به منزل به پزشک مراجعه کنید.

۲_ اگر با مشکل در تنفس بثورات پوستی و تب بالای ۴۰ درجه همراه بود حتما به پزشک مراجعه کنید.

۳_ دربچه‌ها اگر با سرگیجه ضعف شدید یا مشکل تنفسی همراه بود حتما قبل از رفتن به منزل جهت گرفتن تست‌های مربوط به کرونا به مراکز درمانی مراجعه کنید.

اگر تمامی توصیه‌های وزارت بهداشت جهانی را مبنی بر رعایت اصول بهداشتی از قبیل رعایت فاصله ۲ و نیم متری با افراد، شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع، استفاده از ماسک و دستکش، ماندن در منزل و پرهیز از تجمع در اماکن عمومی را جدی بگیرید تا حد بسیار زیادی درصد ابتلا به ویروس کرونا را در خود کاهش می‌دهید یا حتی ممکن است آن را به درصد صفر برسانید؛ بنایراین تا زمان اعلام رسمی مهار ویروس کرونا به هیچ عنوان از منزل خارج نشوید و در خانه سرگرمی‌های هنری مانند بازی‌های فکری، مطالعه، تماشای برنامه‌های تلویزیونی، آشپزی و ... برای خود و دیگر اعضا ایجاد کنید.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ویروس کرونا بدن درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • اگر به شورولت علاقه داری، این نوا را حتما ببین!
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت