Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@07:21:46 GMT

نشانه‌های ابتلای کودکان به کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۵۲۰۱

نشانه‌های ابتلای کودکان به کرونا چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر بابک الیاسی، متخصص بیماری‌های کودکان در این خصوص می‌نویسد:

کروناویروس جدید، بیشتر در بزرگسالان سبب بیماری می‌شود و مرگ و میر در افراد بزرگسال بیشتر است، اما کودکان از ابتلا به این ویروس در امان نیستند.

ابتلا به کووید-۱۹ در کودکان در دو هفته‌ی اخیر در سراسر جهان رو به افزایش بوده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در کودکان ممکن است علائم خیلی خفیف باشد، فقط به شکل تب خفیف و سرفه. گاهی ممکن است فقط علائم گوارشی مثل اسهال یا استفراغ بروز کند. لذا تشخیص و شک ابتلا در کودکان سخت‌تر هست.

علائم روتین و معمول و بارزی که در بالغین مثل سرفه و تب و بدن درد و تنگی نفس می‌بینیم، در کودکان الزاماً دیده نمی‌شود.

 در اوایل دیده می‌شد که در کودکان در صورت ابتلا، شدت بیماری خفیف تا متوسط است ولی متاسفانه در هفته‌های اخیر موارد شدید منجر به مرگ در اطفال نیز دیده شده است.

توصیه به والدین گرامی:

در صورت عدم رعایت نکات لازم، کودکان هم در معرض ابتلا به این ویروس مرگبار هستند. لذا حتما توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنید:

تا ممکن است کودکتان را از خانه بیرون نبرید.

به محض وارد شدن به خانه قبل از در آغوش کشیدن کودک، کامل دستها را بشویید.

کوچک‌ترین علامتی مثل تب خفیف، اسهال «ممکن است» نشانه کرونا باشد. پس آن را جدی بگیرید.

در صورت بروز هرکدام از علائم زیر با  پزشک تماس بگیرید و مشورت کنید:

تب خفیف با گذشت سه روز تب بالا اسهال خفیف دو روز متوالی اسهال شدید استفراغ مکرر، درد شکم  سرفه بدون تب بیش از سه روز  سرفه شدید  بی‌حالی 

نکته آخر در توصیه به والدین این است که کودکشان می‌تواند ناقل بیماری شود، بیماری خفیف بگیرد ولی افراد دیگر خانواده را مبتلا و در آن‌ها بیماری شدید ایجاد شود. 

کودکانی که بیماری زمینه‌ای مثل آسم، نارسایی کلیه، مبتلا به بدخیمی، بیماری خونی هستند در صورت شروع سرفه و یا تب، سریعاً باید توسط پزشک ویزیت شوند.

کد خبر 499642 برچسب‌ها كروناويروس بهداشت کودکان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس بهداشت کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با ما درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود؛ بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است. اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آنها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # سیستان و بلوچستان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • هشدار شبکه دامپزشکی جغتای در خصوص بیماری تب نزله‌ای بدخیم
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • شوکه‌کننده: ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا