Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، کروناویروس جدید که عامل بروز بیماری کووید-۱۹ است، اولین بار در ماه دسامبر در چین گزارش شد و در حال حاضر به ۲۰۹ کشور و منطقه از سراسر جهان گسترش پیدا کرده است.

تا لحظه انتشار این خبر شمار کلی مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان یک میلیون و ۶۰۴ هزار و ۸۵۵ نفر است که ۹۵ هزار و ۷۳۸ نفر از آن‌ها جان باخته و ۳۵۶ هزار و ۶۷۳ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایالات متحده آمریکا با ۴۶۸ هزار و ۸۸۷ مورد ابتلا و ۱۶ هزار و ۶۹۷ قربانی در صدر فهرست مبتلایان جهانی قرار گرفته است. ۲۵ هزار و ۹۲۸ نفر از مبتلایان این کشور نیز بهبود یافته‌اند.

اسپانیا با افزایش شمار مبتلایان و ثبت ۱۵۳ هزار و ۲۲۲ مورد در رتبه دوم فهرست مبتلایان جهانی کرونا قرار گرفته است. تاکنون ۱۵ هزار و ۴۴۷ نفر از مبتلایان این کشور جان خود را از دست داده و ۵۲ هزار و ۱۶۵ نفر بهبود یافته‌اند.

ایتالیا نیز ۱۴۳ هزار و ۶۲۶ مورد ابتلا را به ثبت رسانده که از این میان ۱۸ هزار و ۲۷۹ نفر جان خود را از دست داده و ۲۸ هزار و ۴۷۰ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

در آلمان نیز شمار مبتلایان ۱۱۸ هزار و ۲۳۵ نفر اعلام شده که از این تعداد ۲۶۰۷ نفر جان باخته و ۵۲ هزار و ۴۰۷ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

فرانسه نیز شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ را ۱۱۷ هزار و ۷۴۹ نفر اعلام کرده است. از این میان تاکنون ۱۲ هزار و ۲۱۰ نفر جان باخته و ۲۳ هزار و ۲۰۶ نفر بهبود یافته‌اند.

چین که اعلام کرده شیوع کروناویروس را تا حد زیادی کنترل کرده تاکنون ۸۱ هزار و ۹۰۷ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را گزارش کرده که با اعلام یک مورد جدید فوتی، تعداد قربانیان این بیماری در این کشور به ۳۳۳۶ نفر رسید. هم‌چنین تعداد بهبودیافتگان به ۷۷ هزار و ۴۵۵ نفر افزایش یافته است.

همچنین در ایران تاکنون ابتلای ۶۶ هزار و ۲۲۰ نفر تایید شده است که از این میان ۴۱۱۰ نفر جان خود را از دست داده و ۳۲ هزار و ۳۰۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

در انگلیس نیز ۶۵ هزار و ۷۷ نفر تاکنون به این ویروس مبتلا شده‌اند که ۷۹۷۸ نفر از آن‌ها جان باخته و ۱۳۵ نفر بهبود یافته‌اند.

ترکیه هم تاکنون ابتلای ۴۲ هزار و ۲۸۲ نفر را به بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده که از این میان ۹۰۸ نفر جان باخته و ۲۱۴۲ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

همچنین بلژیک با ۲۴ هزار و ۹۸۳ مبتلا و ۲۵۲۳ قربانی، سوئیس با ۲۴ هزار و ۵۱ مبتلا و ۹۴۸ قربانی و هلند با ۲۱ هزار و ۷۶۲ مبتلا و ۲۳۹۶ قربانی از کشورهای اروپایی با میزان شیوع گسترده محسوب می‌شوند.

بنا بر آمارهای سایت "ورلداُمتر"، کانادا با ۲۰ هزار و ۷۶۵ مبتلا و ۵۰۹ قربانی، برزیل با ۱۸ هزار و ۱۷۶ مبتلا و ۹۵۷ قربانی، پرتغال با ۱۳ هزار و ۹۵۶ مبتلا و ۴۰۹ قربانی، اتریش با ۱۳ هزار و ۲۴۴ مبتلا و ۲۹۵ قربانی، کره جنوبی با ۱۰ هزار و ۴۵۰ مبتلا و ۲۰۸ قربانی، روسیه با ۱۰ هزار و ۱۳۱ مبتلا و ۷۶ قربانی و سرزمین‌های اشغالی با ۹۹۶۸ مبتلا و ۸۶ قربانی از دیگر کشورها با میزان شیوع بالای کروناویروس جدید هستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جهان ویروس ویروس کرونا کرونا اخبار کرونا جان باخته نفر بهبود نفر جان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • تصمیم جنجالی خاویر تباس؛ مسابقات لالیگا را در آمریکا برگزار می‌کنیم!
  • تایید شد: لالیگا از دو فصل دیگر در آمریکا!‏
  • تباس: برخی بازی‌های لالیگا در آمریکا برگزار خواهند شد!
  • بعد از سوپرکاپ در عربستان؛ مسابقات لالیگا در آمریکا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ضرغامی: گردشگری در کشور افزایش یافته است