Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@20:50:35 GMT

سناریوی شیمیایی جدید علیه دمشق؛ بازی نخ‌نمای آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۶۶۶۲

سناریوی شیمیایی جدید علیه دمشق؛ بازی نخ‌نمای آمریکا

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل رامین حسین آبادیان: طی روزهای اخیر گزارش مغرضانه‌ای توسط سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی (OPCW) درخصوص استفاده از این نوع تسلیحات در سوریه منتشر شده که دستمایه بازی نخ‌نمای واشنگتن علیه دمشق قرار گرفته است.

سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی در گزارش مغرضانه و سیاسی خود که تحت فشارهای مختلف از سوی آمریکا و غرب منتشر کرد، مدعی استفاده از مواد سمی در منطقه اللطامنه در سال ۲۰۱۷ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش بی‌پایه و اساس از سوی سازمان مذکور با اعتراض شدید دمشق و مسکو مواجه شد. در همین ارتباط، وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که گزارش سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی درباره استفاده از مواد سمی در منطقه اللطامنه در سال ۲۰۱۷ بر اساس اطلاعات دروغین و ساختگی تدوین شده است.

در این بیانیه تاکید شده است: این گزارش با هدف وارونه جلوه دادن حقایق و متهم کردن دولت سوریه ارائه شده است. در این گزارش از منابع دروغین وابسته به تشکیلات تروریستی جبهه النصره و گروه تروریستی کلاه سفیدها با هدف اجرای اهداف آمریکا و ترکیه و برخی از کشورهای غربی استفاده شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: سوریه به شدت گزارش سازمان مذکور را محکوم کرده و اعلام می‌دارد که هرگز از گازهای سمی در این منطقه و یا هیچ منطقه دیگری در سوریه استفاده نکرده است. این گزارش یک رسوایی دیگر برای سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی به شمار می‌رود.

صدور گزارش مذکور توسط سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی همچنین اعتراض شدید روسیه را به دنبال داشت. درهمین راستا، زارت امور خارجه روسیه از گزارش سازمان منع انتشار تسلیحات شیمیایی در خصوص استفاده از مواد سمی در منطقه اللطامنه سوریه در سال ۲۰۱۷ انتقاد کرد. وزارت خارجه روسیه تدوین این گزارش را تحت تأثیر فشارهای سیاسی کشورهای غربی عنوان کرد.

علیرغم واکنش‌های روسیه و سوریه به گزارش ساختگی و سیاسی سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی، ایالات متحده آمریکا خیلی زود این گزارش را دستمایه بازی نخ‌نمای خود علیه دمشق قرار داد تا از این رهگذر به اهداف و خواسته‌های خود در سوریه دست پیدا کند.

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که گزارش جدید «سازمان منع تسلیحات شیمیایی» تازه‌ترین نمونه از «مجموعه بزرگ و روبه افزایش مدارکی!» است که نشان می‌دهند دولت سوریه علیه شهروندان خود از سلاح شیمیایی استفاده می‌کند.

وی همچنین در بیانیه‌ای مدعی شد که طبق ارزیابی واشنگتن دولت سوریه «از برنامه تسلیحات شیمیایی قدیمی خود مواد شیمیایی- به ویژه سارین و کلورین- و تجربه و تخصص کافی برای استفاده از سارین، تولید و بکارگیری مهمات کلرین و توسعه تسلیحات جدید شیمیایی را حفظ کرده است». واقعیت این است که متهم ساختن دمشق به استفاده از تسلیحات شیمیایی در طول سال‌های اخیر به یک بازی نخ‌نما از سوی آمریکا و غرب تبدیل شده است.

در طول قریب به ۱۰ سالی که از آغاز بحران سوریه می‌گذرد، محور غربی عربی به سرکردگی تروریست‌های آمریکایی همواره طی چند نوبت در اقدامی هماهنگ و با هدف فراهم آوردن زمینه جهت پیاده‌سازی سناریوهای ازپیش‌برنامه‌ریزی شده علیه دولت دمشق، ارتش سوریه را به استفاده از تسلیحات شیمیایی علیه غیرنظامیان سوری متهم کرده‌اند؛ حال آنکه در هیچیک از موارد، مدارک و مستنداتی که دالّ بر صحت ادعای آمریکا و متحدانش باشد، ارائه نشده است.

در ۱۹ مارس ۲۰۱۳ دولت دمشق برای اولین بار توسط معارضان سوری به استفاده از تسلیحات شیمیایی در روستای «خان‌الأسد» واقع در شمال سوریه متهم شد. باوجود اینکه معارضان هیچگاه نتوانستند ادعای خود مبنی بر استفاده دمشق از تسلیحات کشتار جمعی را اثبات کنند، اما سازمان ملل متحد از بازخواست آنها به دلیل نسبت دادن این اتهام بی‌پایه‌واساس به دمشق امتناع کرد.

تکفیریها و حامیان منطقه‌ای و بین‌المللی آنها پس از ناکامی در تحریک افکار عمومی علیه دولت دمشق در ماه مارس، در تاریخ ۲۱ آگوست ۲۰۱۳ بزرگترین حمله شیمیایی علیه غیرنظامیان را در «غوطه شرقی» دمشق رقم زده و بلافاصله انگشت اتهام را به سمت دولت سوریه نشانه رفتند تا بدین‌سان جامعه جهانی را علیه آن بسیج کنند. با این حال، جامعه جهانی باز هم به جنایت جنگی آنها علیه غیرنظامیان واکنشی نشان ندادند.

در روز ۱۷ آگوست ۲۰۱۵ نیز گزارشهایی مبنی بر استفاده از تسلیحات سمی توسط تکفیریها در برخی از مناطق سوریه منتشر شد. در روز ۲۴ آگوست ۲۰۱۶ نیز تکفیریها بار دیگر به استفاده از تسلیحات شیمیایی در برخی از مناطق واقع در حومه استان ادلب مبادرت ورزیدند. همچنین در تاریخ ۴ آوریل ۲۰۱۷ تکفیریها، غیرنظامیان سوری در شهرک «خان‌شیخون» ادلب را هدف حمله شیمیایی قرار دادند اما مقامات آمریکایی باز هم انگشت اتهام را به سمت دولت دمشق نشانه رفتند.

اکنون نیز همان سناریوهای متعدد شیمیایی که در طول سال‌های گذشته در سوریه شاهد آن بوده‌ایم در حال وقوع است و تاریخ مجدداً تکرار می‌شود. آمریکایی‌ها و غربی‌ها از رهگذر متوسل شدن به چنین سناریویی در واقع به دنبال تحقق اهداف مهمی هستند که از جمله آنها مجاب کردن شورای امنیت برای صدور مجوز حمله به سوریه است. در واقع، واشنگتن از رهگذر مطرح کردن سناریوی نخ نمای شیمایی در تلاش است تا نوعی اجماع جهانی علیه دمشق به وجود آورد.

آمریکایی‌ها به خوبی می‌دانند که هرگونه اقدام نظامی احتمالی آنها علیه دولت قانونی سوریه باید با اجماع جامعه جهانی صورت پذیرد و درست به همین دلیل است که با وجود همکاری‌های گسترده و بی‌سابقه دولت دمشق با سازمان منع تسلیحات شیمیایی طی سالهای گذشته، اکنون بدون ارائه هیچ سند و مدرک متقنی، بشار اسد را به استفاده از تسلیحات شیمیایی متهم می‌کنند و بر ادعای واهی خود اصرار می‌ورزند.

پر واضح است که طراحی مجدد سناریوی شیمیایی در سوریه به منظور مانع تراشی و سنگ اندازی در مسیر تداوم عملیات آزادسازی ادلب محسوب می‌شود؛ عملیاتی که البته برای کشورهای غربی و در رأس آنها ایالات متحده آمریکا بسیار مهم است و آنها تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تداوم آن در آینده به کار بسته‌اند.

نگاهی هرچند گذرا به سلسله تحولات گذشته در سوریه نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها حداقل در ۲ مورد با دستمایه قرار دادن سناریوی ساختگی و جعلی حمله شیمیایی، سوریه را مورد تجاوز نظامی قرار داده‌اند. در تاریخ ۴ آوریل سال ۲۰۱۷ منطقه «خان شیخون» سوریه توسط تکفیریها مورد حمله شیمیایی قرار گرفت اما آمریکایی‌ها بدون هیچ سند و مدرکی دمشق را متهم به این حمله کرده و با شلیک ۵۹ موشک پایگاه الشعیرات واقع در استان حمص را بمباران کردند.

درهمین حال، در تاریخ ۱۴ آوریل سال ۲۰۱۸ نیز تروریست‌های آمریکایی با متهم ساختن دمشق به استفاده از تسلیحات شیمیایی، مواضع دولت و ارتش سوریه در حمص و دمشق را بمباران کردند. نکته قابل تأمل اینکه کشورهای غربی نظیر فرانسه و انگلیس، آمریکایی‌ها را در ارتکاب این جنایت همراهی کردند.

بر اساس آنچه که گفته شد، به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها این بار نیز همچون دفعات قبل موقعیت خود در سوریه به ویژه در ادلب را متزلزل دیده و از همین روی با طراحی سناریوی شیمیایی از پیش تعیین شده، تلاش می‌کنند تا گام‌های خصمانه‌ای را علیه دولت دمشق بردارند؛ گام‌هایی که البته نتیجه ملموسی برای تروریست‌های آمریکایی به دنبال نخواهد داشت.

کد خبر 4896883

منبع: مهر

کلیدواژه: سوریه ایالات متحده آمریکا تسلیحات شیمیایی ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا عراق شیوع کرونا رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ عربستان سعودی سوریه ایران فلسطین قربانیان کرونا روسیه افغانستان مرگ و میر سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی استفاده از تسلیحات شیمیایی تسلیحات شیمیایی حمله شیمیایی کشورهای غربی آمریکایی ها دولت سوریه دولت دمشق علیه دولت علیه دمشق سال ۲۰۱۷ بازی نخ نخ نمای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها

شیوه جعل اسناد و مدارک منتشر شده در بی‌بی‌سی شباهت بسیار زیادی به اسناد جعل شده توسط گروه‌های هکری وابسته به نفاق دارد!

سرویس سیاست مشرق- انتشار یک گزارش ضدایرانی درباره چگونگی فوت نیکا شاکرمی در کوران اغتشاشات ۱۴۰۱ توسط شبکه بی‌بی‌سی همچنان با حاشیه‌هایی روبه‌رو است، از روز انتشار این گزارش تاکنون، گاف‌های فراوانی از اسناد جعلی ارائه شده در این گزارش توسط رسانه‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی رو شده است، این خطا آنچنان آشکار و بزرگ است که بی‌بی‌سی یک بازیگر ایرانی به عنوان یکی از عوامل مرگ نیکا جا زده است!

تا جایی که بسیاری از کارشناسان سیاسی به این نتیجه رسیده‌اند که بخش جهانی بی‌بی‌سی یا به صورت عامدانه و با هدف ایجاد تشنج رسانه‌ای این گزارش را منتشر کرده یا آنکه یک کلاه بزرگ بر سرش رفته و جریانی با اهداف پنهان سیاسی به صورت سازمان‌یافته انگلیسی‌ها را سرکار گذاشته‌اند.

با پذیرش هر کدام از این دو روایت، انتشار یک ماجرای عجیب و غریب از سوی بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که دست‌هایی در پشت پرده در تلاش بوده است تا با بازکردن دوباره یک پرونده سوخته بار دیگر افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد، اما چه کسی این گزارش خاص را در رسانه‌ انگلیسی منتشر کرده و در شبکه سایبری ضدانقلاب گردانده است؟ نگاهی به نویسندگان این گزارش اطلاعات جالب توجهی را در اختیار قرار می‌دهد.

آیدا میلر، نام یکی از نویسندگان گزارش بی‌بی‌سی جهانی درباره نیکا شاکرمی است. یک بررسی ابتدایی نشان می‌دهد که به ظاهر این نام به صورت مستعار در این گزارش استفاده شده است، اما ظاهر شدن یک اکانت با این نام در شبکه‌های اجتماعی ردپای نویسنده را هویدا کرده و اطلاعاتی جالبی درباره این شخص به مخاطب می‌دهد، گویی این اطلاعات به صورت عامدانه پخش شده تا عاملین انتشار این گزارش نوربالا زده باشند!

پشت نقاب یک نویسنده مجهول در گزارش انگلیسی

درباره میلر دو نکته قابل‌تأمل وجود دارد؛ ابتدا اینکه تاکنون هیچ گزارش دیگری با نام آیدا میلر در بی‌بی‌سی کار نشده و دوم اینکه سابقه‌ای از هویت واقعی او در شبکه‌های اجتماعی از او وجود ندارد، این دو شاهد نشان از فیک(ساختگی) بودن این فرد دارد.

اما نکته جالب توجه صفحه تازه‌تأسیس «آیدا میلر» پس از آغاز فعالیت صفحات افرادی را دنبال می‌کند که مستقیما یا غیرمستقیم با عناصر گروهک تروریستی منافقین و نیز عوامل همکار با موساد در ارتباط هستند.

یکی از این افراد، دومنیک آتیاس است. آتیاس وکیل و معاون ریاست‌جمهوری وقت فرانسه در سال ۲۰۱۷ بوده که اکنون با عنوان پوششی فعال حقوق بشر و کودکان و رئیس هیئت‌مدیره بنیاد وکلای اروپا فعالیت می‌کند.

دومنیک آتیاس همچنین روابط نزدیکی هم با سرکرده تروریست‌ها در آلبانی یعنی مریم رجوی دارد. او از زمان تصدی پست در معاونت ریاست‌جمهوری فرانسه تا کنون همکاری‌های زیادی را با منافقین داشته و حتی در کمپ اشرف نیز با رجوی دیدار و گفتگو کرده است.

یک منبع امنیتی درباره شخصیت آتیاس می‌گوید: رجوی هر بار که قصد پرونده‌سازی حقوق بشری علیه ایران را داشته سراغ این وکیل فرانسوی رفته و با پرداخت پول او را به کار گرفته است، آتیاس با دادن رشوه به سیاست‌مداران اروپایی و آمریکایی علیه مردم ایران پرونده سازی می‌کند!

عجیب آنکه یک روز قبل از انتشار گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی آتیاس با رهبر گروهک منافقین در پاریس دیدار کرده است. این دیدار در حاشیه کنفرانسی که منافقین ترتیب داده بودند، شکل گرفت. این کنفرانس ضدایرانی با مضمون سیاه‌نمایی علیه وضعیت اجتماعی و زنان ایران برگزار شده است، در این نشست آتیاس در کنار مریم رجوی علیه زنان ایرانی سخنرانی کرده است!

هم‌زمان با برگزاری این نشست نیز، هشتگ «زن، مقاومت، آزادی» نیز که از هفته گذشته بارگذاری شده بود، وایرال شد؛ در روزهای اخیر نیز، اکانت‌های سایبری و هوادار منافقین، این هشتگ را درباره گزارش نیکا شاکرمی نیز پخش کردند که نشان از برنامه‌ریزی از پیش هماهنگ شده منافقین با انگلیسی‌ها درباره این گزارش داد، پیش از این بارها اتفاق افتاده است که منتافقین با پرداخت پول‌های کلان به رسانه‌های غربی گزارش‌های ادعایی خود را بدون اسم و عنوان منتشر کرده‌اند.

به عنوان مثال رسانۀ آمریکایی اُپن سیکرت (مرکز سیاست پاسخگو) که به طور تخصصی به مسئله ورود پول‌های با منشاء مشکوک به امور سیاسی در آمریکا می‌پردازد، طی گزارشی از پرداخت مبلغ ۱.۴ میلیون دلار به شرکت لابی‌گر «روزمونت» از سال ۲۰۱۳ تا کنون توسط تروریست‌های منافقین برای تأثیرگذاری بر سیاست‌های خارجی و دفاعی آمریکا خبر داده است.

این گزارش که به طور خاص اقدام اخیر «مایکل موکازی» در ثبت نام رسمی در فرم مربوطۀ وزارت دادگستری آمریکا به عنوان لابی‌گر گروهک تروریستی منافقین را بررسی می‌کند، به سایر فعالیت‌های تبلیغی این گروهک نیز اشاره کرده و اسامی دیگر سیاستمداران آمریکایی حامی تروریست‌های منافقین مانند رودی جولیانی، جان بولتون و رابرت توریسلی را نیز مطرح می‌کند.

در ادامه این گزارش اسنادی دربارۀ مراودات مالی فرقه تروریستی منافقین با یک شرکت لابی‌گر در آمریکا منتشر شده است که نشان می‌دهد منافقین بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹ در مجموع ۱.۴ میلیون دلار برای تاثیرگذاری بر سیاست‌های دولت و کنگره آمریکا به شرکت روزمونت پول پرداخت کرده است. لازم به ذکر است این اسناد از طریق ادارۀ اسناد عمومی وابسته به سنای آمریکا بدست آمده است.
در همین زمینه گفتنی است بارها اسناد پرداخت مبالغ هنگفت توسط گروهک تروریستی منافقین به سیاستمداران و روزنامه‌نگاران مختلف در رسانه‌های این کشور منتشر شده و اقدامات این گروهک تروریستی برای اثرگذاری بر سیاستمداران آمریکایی مورد انتقاد رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی قرار گرفته است.

دومنیک آتیاس دو روز پس از گزارش نیکا شاکرمی نیز، یک پیام ویدیویی اختصاصی برای تلویزیون منافقین ارسال کرده است، افزوده بر این، آتیاس گزارش بی‌بی‌سی را که به زبان فرانسوی در وب‌سایت متعلق به منافقین نوشته شده بود را در صفحه توییتری خود بازتاب داده است.

دیگر شخصیتی که آیدا میلر، نویسنده گزارش بی‌بی‌سی او را دنبال کرده، برد شرمن است. یکی از نمایندگان جمهوری‌خواه سنای آمریکا که روابط نزدیکی با منافقین داشته و از حمایان سرسخت اغتشاشات ۱۴۰۱ در ایران بوده است، سال گذشته منافقین در ساختمان کنگره آمریکا نمایشگاهی را برگزار کرده بودند که حامی اصلی آن برد شرمن، نماینده جمهوری‌خواه کنگره بود.

جعل اسناد توسط یک سازمان ضدایرانی!

بررسی های ابتدایی نشان می‌دهد که شیوه جعل اسناد و مدارک منتشر شده در بی‌بی‌سی شباهت بسیار زیادی به اسناد جعل شده توسط گروه‌های هکری وابسته به نفاق دارد، اما این اسناد رد پای یک سازمان ضدایرانی را نیز برملا می‌سازد! یکی از مهمترین شخصیت‌هایی که آیدا میلر آن را دنبال می‌کند، جیسون برادسکی، رئیس شورای سیاست‌گذاری گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای(UANI) است.

برادسکی فروردین ۱۴۰۰ به تیم سردبیری شبکه تروریستی اینترنشنال پیوسته بود. او در زمان ریاست شورای سیاست‌گذاری UANI، فعالیت‌های گسترده‌ای را به بهانه‌های هسته‌ای، علیه ایران ترتیب داده بود و روبط نزدیکی نیز با موساد دارد، برادسکی همان کسی بود که اولین‌بار تصاویر عملیات تروریستی عوامل موساد در ایران علیه شهید صیاد خدایی را در فضای مجازی منتشر کرده بود.

کنارهم قرار گرفتن قطعات این پازل‌ها نشان می‌دهد که گزارش ضد ایرانی شبکه انگلیسی دست پخت مشترک منافقین و موساد است که تلاش شده با ساخت نسخه رسانه‌ای از آن، مورد استناد قرار بگیرد.

برادسکی رئیس اتحادیه‌ای است که از سال ۲۰۰۸ تاسیس شده که تا پیش از او توسط مقامات اسبق دستگاه سیاست خارجی و دولت آمریکا اداره می‌شد. این سازمان را ابتدا «مارک والاس»، سفیر اسبق آمریکا در سازمان ملل، همراه با «ریچارد هالبروک» از اعضای دولت «باراک اوباما»، تاسیس کردند.

اما اکنون ریاست آن بر عهده «جو لیبرمن»، سناتور سابق ایالت «کانیتیکت» است و مدیریت اجرایی آن نیز توسط «دیوید ایبسن» اداره می‌شود. این سازمان با عنوان «اتحاد علیه ایران هسته» آغاز به فعالیت کرد و با مشورت گروهی از چهره‌های نظامی و سیاست خارجی برجسته ضدایرانی در ایالات متحده به فعالیت خود ادامه داد.

در بین این مشاوران، «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی دولت «دونالد ترامپ» نیز دیده می‌شود که حتی سابقه عضویت در این سازمان را هم دارد. مهم‌ترین تامین‌کنندگان بودجه «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، سرمایه داران جمهوری‌خواه در آمریکا هستند، با این حال این سازمان مدعی شده سالانه بین ۱.۳ تا ۱.۷ میلیون دلار کمک مالی معاف از مالیات جمع‌آوری می‌کند که البته اسامی حامیان مالی خود را هیچ‌وقت منتشر و رسانه‌ای نکرده است. با این وجود، ارتباط این سازمان با عناصر صهیونیستی فعال علیه جمهوی اسلامی ایران، نشان از وابستگی کامل مالی آن به سرویس‌های اطلاعاتی سیا و موساد و لابی صهیونیسم است.

اعضای دیگر این گروه شامل جیم ولسی، رئیس پیشین سازمان سیا، مئر دگان، رییس سابق موساد، ریچارد دیر لاو، رییس سابق سرویس اطلاعاتی انگلستان، آگوست هنینگ، رییس سابق سرویس اطلاعاتی آلمان، کریستن سیلوربرگ، سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا، چارلز گاتری، فرمانده سابق اطلاعاتی در ارتش و مدیر موسسه روچلید در انگلستان (خاندان یهودی روچیلد)، فرنسز تاون‌سند، معاون مشاور امنیت داخلی بوش و عضو شورای خط مشی اطلاعاتی و اطلاعات خارجی، ولفگانگ شوسل، صدر اعظم سابق اتریش، وزیر سابق و معاون صدر اعظم اتریش، هستند.

فعالیت کلیدی و راهبردی این سازمان، لابی‌گری ضدایرانی در کنگره آمریکا است؛ این سازمان با مجموعه اقداماتی نظیر برگزاری کارزارهای ضدایرانی، تحریم و اعمال فشار بر شرکت‌ها و سازمان‌های در حال تجارت با ایران، تهیه پیش‌نویس قوانین ضدایرانی جهت تصویب در کنگره و...، علیه ایران در کنگره آمریکا لابی‌گری می‌کند، اقداماتی که مشابه آن در گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی مشهود است و تلاش شده با این روایت جعلی، دستاوردی ضدحقوق بشری علیه ایران زمینه‌سازی شود.

به خصوص اینکه مهمترین هدف این سازمان در بُعد اطلاع‌رسانی، بسیج پشتیبانی عمومی و استفاده از گستره رسانه‌ای و متقاعد سازی رهبران کشورهای خارجی برای ایران هراسی است. این سازمان همچنین وظیفه دارد اهداف موساد و رژیم صهیونیستی در اروپا و آمریکا را با هدف افزایش تضاد بین دولت و ملت ایران با دولت و ملت آمریکا را رایزنی، زمینه‌سازی و پیگیری کند.

یکی از نکات جالب صفحات مجازی «اتحاد علیه ایران هسته‌ای»، اکانت عربی این سازمان در توئیتر است که عنوان هسته‌ای را حذف کرده و با نام اتحاد علیه ایران، فعالیت می‌کند.

سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌ای افزوده بر این که با لابی و حمایت مالی صهیونیست‌ها مدیریت و فعالیت می‌کند، سابقه جعل نامه و اسناد را در سال ۲۰۱۳ دارد. ۱۹ جولای ۲۰۱۳، مالک یک شرکت کشتیرانی یونانی به نام ویکتور رزتیس، علیه گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای در آمریکا شکایت می‌کند.

در این شکایت آمده که سازمان اتحاد علیه ایران هسته‌ای علیه شرکت یونانی اتهام زده و با آنها همچون جلادان رفتار می‌کند؛ این سازمان خواسته تا شرکت یونانی متعهد شود که اتهام فعالیت تجاری‌اش با ایران از سوی یک حسابرس موردنظر گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای، مورد بررسی قرار گیرد و خود را با عنوان جعلی یک شورای مستقل جهت ممیزی و حسابرسی معرفی کند.

تمامی اتهامات این لابی صهیونیستی علیه تاجر یونانی، بر پایه نامه‌ای است که رزتیس به مسئولان ایرانی در یونان ارسال کرده و در آن خواستار دیدار با آنان شده بود. همچنین گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای، مدعی است رزتیس تفاهم همکاری مشاوره‌ای نیز با ایرانی‌ها امضا کرده بوده است که این سازمان البته تاکنون از انتشار این دو نامه مورد ادعای خود، خودداری کرده است. از طرفی رزتیس نیز قویاً اعلام کرد که هر دو نامه، جعل شده است. در ماه آوریل ۲۰۱۳، در نامه‌ای که وکلای رزیتس، مالک شرکت کشتیرانی یونانی، به ریاست دادگاه ارائه دادند، اعلام کردند که به اطلاعاتی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای، توسط افراد ذی‌نفوذ خارجی همچون اونگار تامین مالی می‌شود؛ افرادی که احتمالا اسرائیلی هستند!

ردپای عناصر نفاق و موساد در گزارش بی‌بی‌سی آنچنان عیان است که اعتبار آن با یک بررسی ساده نیز قابل تشریح است، این هماهنگی تابستان سال گذشته و در جریان جلسه وزیر اطلاعات اسرائیل با برخی عناصر رسانه‌ای ضدایرانی در لندن فراهم شده است.

اتهامات حقوق بشری علیه ایران، آخرین تلاش‌های لابی صهیونیسم برای فشار حداکثری علیه مردم ایران در مجامع بین‌المللی پس از عملیات وعد صادق است. نفوذ عوامل رژیم صهیونیستی در رسانه‌های لندنی نیز به همین منظور تقویت شده تا راهبرد صهیونیست‌ها برای فرار از فشار جهانی محقق شود.

دیگر خبرها

  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • تاکید اسد بر موضع باثبات سوریه در قبال مقاومت و فلسطین
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • ببینید | نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • تسلیحات نظامی اهدایی آمریکا و اروپا به اوکراین در مسکو ! | ویدئو
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • فیلم/ نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی