Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، وحید قبادی دانا (رییس سازمان بهزیستی کشور) با بیان اینکه از تاریخ ۵ بهمن اولین دستورالعمل و بخشنامه سازمان بهزیستی برای مراکز نگهداری سالمندان و معلولان ابلاغ شد، گفت: با توجه به اینکه طبق آمار کشور چین سالمندان و افراد دارای بیماری های زمینه ای در خطر بیشتری در ارتباط و آسیب ناشی از کرونا ویروس قرار داشتند ما دستورالعمل های مختلفی در خصوص جلوگیری از بیماری ابلاغ کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۶۰ دستورالعمل، بخشنامه و ابلاغیه برای مراکزا مختلف تحت پوشش سازمان بهزیستی برای جلوگیری از شیوع کرونا ابلاغ شده است. همچنین کمک های مالی برای تهیه مواد شوینده و ضدعفونی کننده و ماسک در تاریخ سوم اسفندماه به مبلغ دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به صورت سرانه هر نفر سی هزار تومان برای افرادی که در مراکز شبانه روزی تحت پوشش نگهداری می شوند شارژ شده است.

رییس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: همچنین در هفته اول فروردین ماه برای مراکز نگهداری معلولان و سالمندان مبلغ  ۲۴ میلیارد تومان به صورت سرانه هر معلول و سالمند ۵۰۰ هزار تومان ارسال شد این مبالغ می توانست کمک کند تا مراکز تعداد پرسنل خود را به صورت استاندارد نگهداری کنند و بتوانند مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی را تهیه کرده و از انتشار ویروس کرونا جلوگیری کنند. 

قبادی دانا با بیان اینکه طبق بخشنامه های اولیه هر گونه ملاقات از مراکز با معلولان و سالمندان در این مراکز ممنوع اعلام شد، خاطرنشان کرد: قرنطینه در تمای مراکز آغاز شد و توصیه کردیم از پرسنل ثابت و تمام وقت در مراکز استفاده شود و از همکاری با پرسنل داوطلب حتی المقدور پرهیز شود.

وی با اشاره به اینکه برخی از مراکز متاسفانه به ویروس آلوده شده اند. تصریح کرد: از بین ۸۷۵ مرکز نگهداری سالمندان و معلولان تاکنون علیرغم همه تمهیدات اتخاذ شده حدود ۲۵ مرکز در ۱۵ استان کشور آلوده به ویروس شده اند و به لطف الهی در ۱۶ استان کشور فعلا مراکز آلوده نیستند. همچنین از ۴۹ هزار نفری که در مراکز سالمندان و معلولان حضور دارند تاکنون تست ۲۷۶ نفر مثبت شده است و از بین این ۴۹ هزار نفر علیرغم تمهیدات انجام شده ۵۳ تاکنون فوت شده اند. 

رییس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: البته ما نرخ میزان مرگ ومیر در اسفند ماه ۹۷ را با اسفند ۹۸ مقایسه کرده ایم از بین ۴۰۰۹۲ نفر که در سال ۹۷ در مراکز شبانه روزی تحت پوشش بودند ۲۸۳ فوت شده اند همچنین در اسفندماه ۹۸ از بین ۴۸۸۳۸ نفر ۳۵۲ نفر فوت شده اند که نرخ فوت به نسبت تعداد افراد نگهداری شده در اسفند ۹۷ و اسفند ۹۸ برابر ۰.۷ درصد است و البته باید تا پایان فروردین ماه شرایط را ارزیابی کنیم. 

قبادی دانا با تشکر از بیش زا ۲۰ هزار پرسنل مراکز نگهداری شبانه روزی معلولان و سالمندان گفت: از ۲۲ هزار پرسنل سازمان بهزیستی که در کنار این افراد با نظارت دقیق در جهات ارجای کامل پروتکل های بهداشتی سعی در ارتقای استاندارهای لازم قدم برداشتند تشکر می کنم. ما در دوره مدیریت این بیماری قرار داریم و لحظه به لحظه نگران آلوده شدن مراکز و مشکلاتی که در پی آن بوجود می آید هستیم. 

وی ادامه داد: برای معلولان شدید و خیلی شدید وابسته به بستر و معلولان ضایعه نخاعی با کمک ۱۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان مبلغ ۲۵۰ هزار تومان کمک پرداخت شده است  همچنین با کمک بنیاد مستضعفان و اختصاص ۵ میلیارد تومان طرح آموزش و اهدای اقلام بهداشتی به کودکان کار انجام شد و ۵۷ هزار بسته به این کودکان تحویل داده شده است. همچنین در اسفندماه ۱۵ میلیارد تومان در سطح کشور برای کمک هزینه معیشت موردی برای ۷۵ هزار خانوار اختصاص داده ایم.

ادامه دارد...


 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا رییس سازمان بهزیستی کشور وحید قبادی دانا سازمان بهزیستی میلیارد تومان شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، اظهار کرد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد و آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی است و عدم آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها، بخشی از مزایای آب‌های بسته‌بندی است.

وی افزود: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرایندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد دریافت می‌شود، هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولیدکننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف‌کننده، فروشنده و توزیع‌کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام دارد، در حالی که به صورت فنی عبارت غیرقابل ردیابی (not detectable) اعلام می‌شود، باید اذعان کرد نمی‌توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

لازم به ذکر است، تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود و نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست، اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

کد خبر 751073

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان