Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل باشگاه نساجی مازندران معتقد است سازمان لیگ باید فصل نوزدهم لیگ برتر را بدون معرفی تیم قهرمان نیمه‌تمام اعلام کند. ۲۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۳ ورزشی فوتبال ایران نظرات - اخبار ورزشی -

 علی امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره تعطیلی موقت مسابقات لیگ برتر فوتبال به دلیل شیوع بیماری کرونا اظهار داشت: ابتدا از کادر درمانی کشور بابت زحمات‌شان تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بحران جهانی است. فوتبال هم مانند سایر فعالیت‌ها در جهان تعطیل شده است. رئیس فیفا هم پیامی صادر کرده بود که سلامتی انسان‌ها اولویت اصلی است و هیچ فوتبالی ارزش به خطر انداختن جان مردم را ندارد و شروع فوتبال اقدامی غیرمسئولانه است.

وی افزود:  به نظرم چون مشخص نیست چه زمانی کرونا فروکش خواهد کرد، باید لیگ امسال به طور کامل لغو شود. بازیکنان ربات نیستند که هر زمان خواستیم به آنها بگوییم به زمین بروند و بازی کنند. بازیکن باید آماده شود. ضمن اینکه تمام سرمایه یک بازیکن هم سلامتش است و اگر مصدوم شود مجبور است از فوتبال کنار برود. به همین دلیل به اعتقاد من باید سازمان لیگ هر چه زودتر لیگ را تعطیل و از شهریور ماه فصل جدید مسابقات را آغاز کند.

مدیرعامل باشگاه نساجی در پاسخ به این پرسش که در صورت تعطیلی چه تصمیمی برای سرنوشت این مسابقات باید گرفته شود گفت: شرایط کنونی فورس ماژور است و به اعتقاد من باید کنتور بازی‌ها را صفر کنند. یعنی نه قهرمانی مشخص شود و نه تیم سقوط کننده. انتخاب تیم قهرمان در حالی که 10 بازی تا پایان فصل باقی مانده است، نمی‌تواند کار عادلانه باشد. همان‌طور که گفتم طبق پیام رئیس فیفا جان انسان‌ها بر مسابقات ارجحیت دارد. ما اگر بازی‌ها را لغو کنیم اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد. ضمن اینکه خلیلیان، سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی هم اعلام کرده است تیم‌ها هفته اول اردیبهشت هم اجازه تمرین ندارد. به همین دلیل شرایط خیلی سخت است و نمی‌دانم چرا برخی‌ها اصرار به برگزاری لیگ دارند. به‌هرحال بازیکنان هم خانواده دارند و اگر خدای نا کرده آنها به خاطر برگزاری مسابقات ناقل بیماری شوند و جان خانواده‌های آنها در خطر باشد چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

 امیری در پایان درباره شرایط تیم نساجی توضیح داد: تمرینات تیم ما هم طبق دستور ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا تعطیل است و تمرینات فعلاً فقط به صورت مجازی برگزار می‌شود، اما همه می‌دانند تمرین مجازی با تمرین در زمین چمن فرق دارد. اعتقادم این است که سازمان لیگ باید هر چه زودتر تصمیم‌گیری کند. با این وضعیت باشگاه‌ها ضربه می‌بینند. شما می‌دانید بسیاری از تیم‌ها زمین تمرین ندارد و زمین‌ها را کرایه می‌کنند. الان در این وضعیت برخی از باشگاه‌ها نمی‌دانند قرارداد زمین‌های تمرینی خود را کنسل کنند یا خیر. همین موضوع باعث ضرر مالی باشگاه‌ها می‌شود. با این وضعیت باشگاه‌ها ضرر می‌کنند، اما همان‌طور که گفتم اولویت اول، دوم و سوم ما جان بازیکنان است.

سیف‌الله‌پور: در صورت تعطیلی لیگ، پرسپولیس به‌ عنوان قهرمان معرفی شود/ بهتر است بازی‌ها برگزار نشود

 

انتهای پیام/

R1414/P/S3,27/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فوتبال تیم فوتبال نساجی مازندران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فوتبال تیم فوتبال نساجی مازندران فوتبال تیم فوتبال نساجی مازندران سازمان لیگ باشگاه ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۸۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است

همشهری آنلاین - محمد باریکانی: فرونشست‌های متعدد رخ داده در محوطه باستانی ثبت جهانی شده نقش‌رستم، این مجموعه را در ۲ روز گذشته به تعطیلی کشاند تا تیم پایش، حفاظت و مرمت در آن مستقر شوند و گزارش علمی خسارات وارد شده به نقش رستم را ارائه کنند تا ساماندهی این میراث جهانی ایران آغاز شود.

علیرضا عسگری‌چاوردی به وزارت میراث‌فرهنگی گفته است که بخشی از فرونشست‌های رخ داده در نقش رستم به‌دلیل فرونشست عمومی دشت مرودشت رخ داده و بخش دیگر آن به آوار گسترده باروهای خشتی نقش رستم بازمی‌گردد که در بارندگی‌های چند روز اخیر دچار رانش شده است.

به گزارش همشهری، فرونشست عمومی دشت مرودشت به‌دلیل برداشت بی‌رویه آب‌های زیرزمینی رخ داده و هزاران چاه غیرمجاز واقع در اطراف این محوطه باستانی که کارکرد کشاورزی داشتند با برداشت میلیاردها مترمکعب آب به پایین رفتن سطح سفره‌های آب زیرزمینی این منطقه و خشکیدگی آبخوان‌های زیر سطح خاک منجر شده‌اند که به ایجاد ترک‌ها و شیارهای عمیق و طولانی در این منطقه و درست در نزدیکی نقش رستم، تخت جمشید، آرامگاه کورش و دشت پارسه انجامیده است.

نقش رستم رکورددار فرونشست در دشت پارسه

دکتر علیرضا عسگری‌چاوردی، مدیر پایگاه میراث‌جهانی تخت جمشید: آب قابل شرب تا ۱۰ سال آینده در تخت‌جمشید، پارسه و دشت مرودشت وجود ندارد و تمامی چاه‌های آب این منطقه به‌دلیل شوری زیاد غیرقابل استفاده خواهند شد. موضوع فرونشست در تخت‌جمشید و دشت پارسه پیچیده شده است. اقدام لازم در وهله نخست برای مقابله با این پدیده، بستن چاه‌های آب بود که بسیاری از چاه‌ها پر شدند، اما مقابله با فرونشست زمین در دشت مرودشت و تخت‌جمشید نیاز به‌کار علمی دقیق و تحقیقات جدی دارد. برای ما مشخص است که حریم درجه یک تخت‌جمشید تا ۱۰سال آینده با بی‌آبی مطلق مواجه می‌شود. دشت پارسه اکنون تبدیل به محدوده کشاورزی در تخت‌جمشید شده و کشاورزی در این شهر وسیع باستانی که ویرانه‌های زیادی از تمدن‌های مختلف را در خود جای داده است در حال انجام است. خشکسالی حوضه آبریز رودخانه سیوند و خشکیدگی چشمه‌ها و قنات‌های بسیاری که در دشت مرودشت، تخت‌جمشید و پارسه قرار داشتند، موجب شد که دشت پارسه از یک باغشهر دوره هخامنشی به پهنه‌ خشک با ویرانه‌های متعدد تبدیل شود. بحران فرونشست البته در دشت پارسه شدیدتر از تختگاه تخت‌جمشید است؛ چون تخت‌جمشید در کوهپایه بنا شده و فرونشست آن با فرونشست‌هایی که در باروی خشتی نقش‌رستم وجود دارد، متفاوت است. کوه رحمت و کوه حسین در تخت‌جمشید از نظر گسل و زمین‌شناسی تفاوت دارند و به همین دلیل میزان تأثیرگذاری فرونشست در این دو بخش متفاوت است. در نقش‌رستم به‌دلیل وجود گسل‌های زمین‌شناسی، حجم فرونشست بیشتر است؛ ضمن آنکه مسئله فرونشست و زلزله مسئله دائمی دشت مرودشت بوده که در دوره هخامنشیان و دوره‌های بعد هم اتفاق افتاده است. تخت‌جمشید در دامنه یک کوه‌سنگی و صخره‌ بنا شده و فونداسیون پیرامونی آن از بلوک‌های سنگی است که از دامنه همان کوه برداشت شده است؛ بنابراین در سطح تختگاه تخت‌جمشید، تأثیرات فرونشست چندان زیاد نیست، اما اگر ادامه پیدا کند، خطرناک است. در محدوده حریم درجه یک تخت‌جمشید و دشت پارسه، فرونشست‌ها عمدتا در نقاطی هستند که زمین‌ رسوبی است. به‌دلیل سست‌بودن بافت خاک در لایه‌های سطحی و زیرین، دشت پارسه تأثیر بیشتری از فرونشست‌ گرفته است. هم‌اکنون برنامه ۱۰ساله پایان کشاورزی در دشت پارسه برای تغییر کاربری کشاورزی به پهنه گردشگری در دروازه پردیس پارسه و تل آجری در حال انجام است تا جامعه محلی متوجه شود می‌توان از کشاورزی به گردشگری در پهنه تاریخی مهم‌ترین شهر تاریخی ایران باستان، یعنی پارسه به رفاه بیشتر رسید و نرخ فرونشست را نیز کاهش داد.

کد خبر 849192 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها تخت جمشید فرونشست زمین تاریخ - باستان‌ شناسی فرهنگ - میراث فرهنگی مجله آثار باستانی ایران

دیگر خبرها

  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • ترسوها و حاشیه‌های پررنگ‌تر از متن/ فنی و فرهنگ؛ تعطیل!
  • فوتشال در مازندران؛ فوتبال در گل و شُل شالیزار
  • الوحده در حضور احمد نوراللهی قهرمان لیگ کاپ امارات شد
  • اولین صحبت‌های مدیرعاملی که به صورت مربی تهرانی سیلی زد
  • رقص توپ در شالیزار‌/ گزارش خبرنگار تسنیم را ببینید + فیلم
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • دلایل «سرد» بودن بازی پرسپولیس - سپاهان/ راه قهرمان شدن سرخپوشان
  • هاشمی: در دفاع خوب نبودیم/ مسئولان آسیا عادلانه تصمیم بگیرند
  • حیدری: استقلال با این سبک فوتبال قهرمان هم شود فایده‌ای ندارد/ ‌رضاوند چه گلی بر سر تیم زده که همیشه فیکس است؟