Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتصاب‌های صورت گرفته در دوره ریاست سلطانی‌فر چقدر بر مبنای شایسته‌ سالاری بوده است؟!

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، شایسته‌سالاری موضوعی است که سال‌هاست مورد توجه بوده و در همه ارگان‌ها اساس کار بر مبنای همین مفهوم بوده است. این موضوع بر این محور است که فعالیت‌های فرد مبتنی بر شایستگی و کارآیی باشد و به عبارتی سپردن کار به کاردان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از نشانه‌های درایت و کاردانی هر مدیری، جذب افراد متخصص، باتجربه، توانمند و خدمتگزار و دفع افراد غیرمتخصص، فرصت‌طلب و چسبیده‌ای است که بزرگ‌ترین هنر آن‌ها چاپلوسی است.

استفاده از ظرفیت‌های درون‌سازمانی و فراخوان کردن افراد متخصص و توانمند به عرصه اجرایی ورزش و تفویض امور به آن‌ها از رموز موفقیت و پیشرفت کشورهای توسعه‌یافته در ورزش است که این موضوع می‌بایست از سوی مدیران و تصمیم‌گیرندگان ورزش کشور در دستور کار قرار گیرد و جزء اهدافی باشد که آن‌ها دنبال نمایند.

شایسته‌ سالاری مفهومی قشنگ و دلچسب است که سال‌هاست حلقه گمشده ورزش بوده است. متأسفانه طی سالیانه گذشته حوزه ورزش همیشه خلوتگاه سیاسیون و نظامیان بوده است و مدیران این حوزه در انتخاب و انتصاب همکاران خود بیش از اینکه به دنبال مسائل سازمانی خویش باشند، بیشتر به دنبال مصلحت خویش و منافع پیدا و پنهان سیاسی، اقتصادی و ... بوده‌اند. بنابراین مفهوم شایسته‌ سالاری کمتر در این حوزه مورد توجه بوده است و در بررسی عملکرد ورزش کشور در المپیک این موضوع کاملاً هویدا است.

رشته کشتی و وزنه‌برداری دو قطب اصلی مدال‌آوری ایران در ادوار المپیک است؛ اگر نتایج این دو رشته که معمولاً بر مبنای فردگرایی است، از تعداد مدال‌های کسب‌شده در هر المپیک کم کنیم عملکرد مدیران و جایگاه ورزش کشورمان در دنیا به‌ خوبی مشخص می‌شود. بدون شک برای جبران کاستی‌های موجود و جبران گذشته یکی از اصلی‌ترین وظایفی که مدیران امروزی و سکان‌داران حاضر ورزش کشور باید بر خود قائل شوند اهمیت بر موضوع شایسته‌ سالاری و اجرای آن باشند.

در حال حاضر سؤال اصلی انتصاب‌های صورت گرفته در دوره ریاست سلطانی‌فر است که چقدر بر مبنای شایسته‌ سالاری بوده است؟! با توجه به عملکرد وزیر ورزش و انتصاب‌هایی که طی مدت مدیریت او صورت گرفته به گفته کارشناسان، وضعیت ورزش کشور در شرایط بحرانی قرار دارد. همچنین عملکرد این وزارتخانه در بخش‌های مختلفی از جمله مدیران شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، صندوق حمایت از قهرمانان، مدیران ستادی یا استانی، مدیران باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال، فدراسیون‌های ورزشی و مهاجرت نخبگان ورزش کشور مورد بحث و بررسی است.

در مهرماه سال 73 با پیشنهاد سازمان تربیت‌بدنی وقت، شرکت توسعه، تجهیز و نگهداری اماکن ورزشی کشور با تصویب هیئت‌وزیران برای ساخت، تجهیز و نگهداری تأسیسات ساختمان‌های ورزشی ایران تشکیل شد. در فاصله پنج سال مجموعه‌های بزرگ ورزشی آزادی، انقلاب، شهید شیرودی، سوارکاری و اسکی (دیزین، شمشک و خور) و همچنین اقامتگاه ورزشی امام رضا(ع) به این شرکت واگذار شدند و در سال 82 نام این شرکت به توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تغییر یافت.

عمده فعالیت اصلی این شرکت در دو بخش نگهداری و توسعه اماکن ورزشی تقسیم می‌شود و این در حالی است که در ساختار سازمان تربیت‌بدنی وقت و ادارات کل تربیت‌بدنی استان‌ها دفاتر فنی و مهندسی وجود داشت که به دلیل تداخل کاری زیاد با این شرکت، به‌مرور اداره کل فنی و مهندسی از چارت تشکیلات سازمان تربیت‌بدنی و وزارت ورزش و جوانان حذف شد و فعالیت‌های این بخش در قالب دفتر طرح و برنامه (بودجه) ادامه پیدا کرد. اما در زمان دوره سلطانی‌فر در وزارت ورزش اداره کل نظارت فنی بر اماکن ورزشی مجدداً تأسیس شد.

حالا سؤال اصلی اینجاست که در بحث نگهداری اماکن ورزشی چه افرادی متخصص این کار هستند و همچنین در بحث توسعه با وجود اداره کل نظارت فنی که در زمان سلطانی فر مجدداً تأسیس شد آیا تداخل کاری صورت نمی‌گیرد؟!

در این مورد در روزهای آتی حتما بیشتر خواهیم پرداخت.

انتهای پیام/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت ورزش مسعود سلطانی فر شایسته سالاری نگهداری اماکن ورزشی تربیت بدنی ورزش کشور سلطانی فر بر مبنای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۰۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد

نشست بررسی مسائل و مشکلات شهر صدرا به دستور دکتر ایمانیه استاندار فارس با ریاست دکتر شیبانی فرماندار شهرستان شیراز و با محوریت شرکت عمران شهر جدید صدرا در فرمانداری شهرستان شیراز برگزار شد.

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید صدرا در این نشست گفت: شهر جدید صدرا هم اکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که با اتمام ۲۰ هزار واحد نهصت ملی مسکن که در حال ساخت هست پیش بینی می‌شود جمعیت این شهر به افق چهارصد هزار نفر برسد.

پوربهی افزود: هر چند تلاش‌های جهادی فراوانی در یک و نیم سال گذشته برای حل مشکلات شهر صدرا شده، اما این شهر همچنان در بخش‌های مختلف شاهد چالش‌ها و مشکلات عدیده‌ای است که حل آنها مستلزم یک تلاش جهادی و هم افزایی همگانی است.

او ادامه داد: عمده مشکلات امروز شهر صدرا در بخش‌های درمان و بهداشت، آموزش و پرورش، ورزش است.

مدیر عامل شرکت عمران صدرا ادامه داد: هم اکنون ۲۲ هزار دانش آموز در شهر صدرا مشغول به تحصیل هستند که ۹ هزار نفر از این دانش آموزان به دلیل کمبود مدرسه اجبارا در مدارس شهر شیراز مشغول تحصیل می‌شوند.

پوربهی بیان کرد: هر چند شرکت عمران صدرا در این سال‌ها در جهت توسعه فضا‌های آموزشی گام‌های موثری برداشته است به طوری که چندین مدرسه در حال ساخت را در برنامه داریم، اما همچنان این شهر با کمبود هفده مدرسه رو به رو است.

او افزود: عقب ماندگی‌هایی در شهر صدرا در حوزه درمان و بهداشت و ورزش هم وجود دارد که با برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال با حمایت دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل ورزش و جوانان فارس بخش زیادی از آنها برطرف خواهد شد.

مدیر عامل شرکت عمران با بیان اینکه ۲۲ اداره در شهر صدرا مستقر هستند، افزود: این شرکت امادگی این را دارد برای استقرار ادارات دولتی و توسعه اماکن ورزشی، آموزشی، بهداشتی زمین و زیر ساخت‌های لازم را مهیا کند.

پوربهی گفت: در یک و نیم سال گذشته تلاش شده است با برنامه ریزی‌های مدون و دریافت برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدت از ادارات مختلف در شهر صدرا گامی موثر در جهت برداشتن مشکلات برداریم، برنامه ریزی مدونی که برای نخستین بار در تاریخ شهر صدرا انجام شده‌است. 

مدیر عامل شرکت عمران صدرا به مشکلات جاده ۱۰ و نیم کیلومتری قره پیری اشاره کرد و افزود: کار اجرایی این جاده به عهده شرکت عمران صدرا است. حدود شش و نیم کیلومتر این جاده که در حریم شهر صدرا قرار دارد، اماده اسفالت است، اما مابقی که در حوزه شهر شیراز قرار دارد کار تملک آن که وظیفه شهرداری شیراز است، انجام نشده و مهمترین مانع پیشرفت این پروژه همین موضوع است، گویی اتمام این جاده که می‌تواند برای شهروندان شیرازی هم حائز اهمیت باشد در اولویت شهرداری شیراز قرار ندارد.

او ادامه داد: امروز برای رفع مشکلات شهر صدرا بیش از ۸ همت اعتبار نیاز است که این مبلغ اعتبار ۳۶ سال شرکت عمران صدرا و شهرداری شهر صدرا است، اما اگر یک تلاش همگانی در سطح استان و شهر صدرا قرار انجام شود قطعا حل مشکلات در کمترین زمان ممکن شدنی است.

در این جلسه مصوب شد از سهم سه درصد که شهرداری به آموزش و پرورش استان واریز می‌کند این اعتبار مستقیما صرف ساخت و توسعه اماکن اموزشی شهر صدرا شود و در این حوزه تهاتر شود.

 همچنین قرار شد از ظرفیت خیرین و همایش خیرین که قرار است در ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ماه در شهر صدرا برگزار شود، در جهت حل مشکلات آموزشی شهر صدرا استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج شود
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • اماکن ورزشی شهرداری یزد از حالت تعطیلی خارج و به روی مردم و جوانان شهر باز شود
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • تقدیر مسئولان استان خوزستان از مرد سال ورزش ایران / فیلم