Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن محمدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: یکی از برنامه هایی که در سال ۹۸ به صورت موفق در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا شد، سطح بندی و ارزیابی مراکز علمی کاربردی در سطح کشور بود که تاثیر بسزایی در شناسایی مراکز توسط خود مراکز و دانشگاه داشت و همچنین موجب ارتقا وضعیت موجود شد.

وی ادامه داد: برگزاری موفقیت آمیز آزمون های متمرکز در سراسر کشور از دیگر برنامه های موفق سال ۹۸ بود که در ۲۰ عنوان درس آزمون متمرکز انجام و باعث شد مراکز آموزشی از مدرسین دانشگاه تا دانشجویان موضوع درس ها را جدی تر بگیرند و این موضوع در ارتقای کیفی دانشگاه موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد:  نکته دگیری که با جدیت دنبال شد این بود که مراکز آموزش عالی علمی کاربردی که رئیس و سرپرست آنها، واجد شرایط دستورالعمل موجود نبود و یا مدیریت آنها به اتمام رسیده بود، ساماندهی شود و سعی شد که مشکل برطرف شود و می توان گفت که این مراکز اکنون دارای سرپرست و یا رئیس قانونی هستند.

محمدی زاده افزود: کار مهم دگیری که انجام شد، برخی از امور مراکز علمی کاربردی که در ستاد مرکزی انجام می شد با مصوبه هیات رئیسه به واحدهای استانی تفویض شد و این کار باعث سرعت و تسهیل مسایل امور آموزشی واحدهای استانی دانشگاه شد.

وی با اشاره به صلاحیت حرفه ای افزود: حوزه معاونت نظارت و سنجش در کارگروه‌های تخصصی که در شورای عالی آموزش های فنی و حرفه ای تشکیل شد بسیار فعال شرکت کرد و مقدماتی فراهم کرده ایم که بتوانیم موضوع صلاحیت حرفه ای را بیش از گذشته مورد توجه قرار دهیم و به آن به طور جدی بپردازیم.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: رایزنی هایی داشته ایم که بحث آموزش های مربوطه و صدور گواهی های صلاحیت های حرفه ای توسط دانشگاه صورت گیرد که شاهد نتایج آن در سال ۹۹ خواهیم بود.

وی تاکید کرد: اقدامات سال ۹۸ همه انجام شد و با جدیت بیشتر سال ۹۹ ادامه خواهد داشت، بحث ارزیابی و سطح بندی مراکز علمی و کاربردی در سال جاری با دقت بیشتری انجام خواهد شد و حتی شاخص های خود را افزایش داده ایم و ضرایب آن علمی تر تهیه شده است که نتایج آن با شرایط واقعی مراکز انطباق بیشتری خواهد داشت.

محمدی زاده خاطرنشان کرد: همچنین برای اجرای آزمون های متمرکز و افزایش تعداد دروسی که برای آنها آزمون متمرکز برگزار می شد در حال برنامه ریزی هستیم عموما درس هایی را برای آن آزمون متمرکز برگزار کردیم که بیشتر جنبه تئوری و نظری داشتند اجرای آزمون های متمرکز برای دوره هایی که مهارتی هستند در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 4897309 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزش مهارتی محسن محمدی زاده ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری آموزش مجازی دانشگاه ها دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های ایران دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تهران شیوع کرونا منصور غلامی دانشگاه الزهرا علی خاکی صدیق اطلاعیه علمی کاربردی حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۳۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد

علی سروری‌مجد، امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی