Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز بنیادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات دولت در مواجه با کرونا گفت: ستاد ملی کرونا که در همان ابتدای بحران کرونا تشکیل شد، تصمیمات خوبی اتخاذ کرد، اما بسیاری از کارشناسان، نخبکان، مجامع علمی و پزشکی معتقدند که این تصمیمات با تأخیر عملیاتی شد، به خصوص بحث قرنطینه‌ شدن شهرها که نمایندگان و ریاست مجلس بر آن تأکید داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: تأمین مباحث مالی برای وزارت بهداشت، فعال شدن دیپلماسی خارجی و تهیه تجهیزات لازم، پرداخت کافی به بیمه سلامت، هماهنگی‌ در سطح ملی با استانداری‌ها و فرمانداری‌ها و استفاده از ظرفیت نیروهای مسلح از جمله اقدامات و تصمیمات خوب دولت در مواجه با بحران کروناست.

 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش نماینده‌ها در شرایطی همچون بحران کرونا گفت: با توجه به اینکه نمایندگان در بین مردم هستند بسیاری از کمبود‌ها و ضعف‌های درون استانی خود را می‌توانند جمع‌آوری و به مراجع ذی‌ربط ارسال کنند، همچنین به عنوان نماینده اگر نیازی به قانون‌گذاری در برهه بحران وجود داشته باشد، نمایندگان می‌توانند این همکاری و هماهنگی را با دولت داشته باشند تا اگر لازم باشد قانونی وضع یا طرحی آماده شود.

نماینده مردم کاشمر و بردسکن خلیل اباد کوهسرخ  در مجلس تصریح کرد: نماینده‌ها به عنوان ناظر عملکرد دولت باید وظیفه خود را در سطح منطقه و ملی انجام دهند هر چند که تا کنون هم به همین منوال بوده است. در چند جلسه‌ای که به صورت مجازی و یک جلسه هم با تمهیدات خاص با حضور وزیر بهداشت و هیئت رئیسه در محل مجلس برگزار شد، بسیاری از مطالب مورد بحث و بررسی قرار گرفت از جمله اینکه  چرا ایران بعد از چین دومین کشور مبتلا به کرونا شد در حالی که طولانی‌ترین فاصله را با این کشور داشت.

 عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر تا حدودی به کنترل نسبی در بحران کرونا دست پیدا کرده‌ایم قطعا بعد از این اتفاقات باید یک تحلیل و بررسی جامعی از موضوع کرونا در کشور انجام شود که چه کسانی کار خود را به درستی انجام  داده‌اند و چه کسانی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده‌اند و به بسیاری از توصیه‌های بهداشت عمل نکردند.

بیشتر بخوانید: زنجیره شیوع کرونا با رعایت مردم قطع می‌شود 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس کرونا ویروس کمیسیون بهداشت بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد