Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازیار طهماسبی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مرکز درمانی ۱۶ ساعته به سرعت برای رسیدگی به بیماران تنفسی فعال شد، همچنین کلینیک تخصصی عفونی بیمارستان به صورت کاملا مجزا از سایر بخش ها فعال است.

وی اظهار داشت: مسیر بیماران عفونی در بیمارستان نیز تفکیک شده و هیچ گونه ارتباطی با سایر بخش های بیمارستان ندارد، بیمارستان سرپل ذهاب در بین شهرستان های استان کرمانشاه، تنها شهرستانی است که دارای اتاق ایزوله تنفسی مخصوص بیماران کرونایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب گفت: سرپل ذهاب تنها شهرستانی است که بیمار مثبت کرونایی را بعد از بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص کرده و اکنون تعداد مراجعات روزانه بیماران اورژانس از ۴۰۰ نفر به ۱۰۰ بیمار کاهش یافته است.

طهماسبی اضافه کرد: در بحث تدفین اموات کرونایی انتظار داریم که نیروی انسانی موردنیاز و بیل مکانیکی برای حفر قبور از طریق شهرداری و بخشداری های شهرستان تامین و معرفی شوند و همچنین نیروی انتظامی از برگزاری تجمعات به خصوص در بحث آیین های ختم و خاکسپاری جلوگیری کنند.

او گفت: باتوجه به دسته بندی جدید، ارایه آمار کرونا با دستور استاندار فقط به صورت استانی اعلام می شود و موارد قطعی مبتلای به کرونا فقط در صورت مثبت بودن نمونه هایی است که از مخاط تنفسی نمونه برداری شده است.

وی اظهار داشت: دسته دوم موارد محتمل یعنی کسانی هستند که تست پی سی آر (مخاط) آن ها منفی ولی تست سی تی اسکن آن ها مثبت می شود که موارد محتمل نیز روش آموزش، مراقبت و دفن آن ها مانند بیماران قطعی کرونایی است ولی جزء آمار بیماران کرونایی نخواهند بود.

او ادامه داد: دسته سوم موارد مشکوک هستند یعنی کسانی که تست پی سی آر و سی تی اسکن آن ها منفی است ولی علایم بالینی مشکوک دارند که جزء آمار محسوب نمی شوند.

وی گفت: ۳۰ درصد از افرادی که ویروس وارد بدن آن ها می شود بدون علایم هستند و ۵۵ درصد افراد نیز علایم خفیف دارند که مشکل این ۸۵ درصد این است که ناقل بیماری برای اطرافیان خود خواهند بود و درصد مرگ و میر در این گونه موارد صفر گزارش شده است.
طهماسبی افزود: ۱۰ درصد افراد مبتلا به کرونا دارای علایم شدید هستند و پنج درصد هم علایم بحرانی دارند که در ۱۰ درصد اول ۱۵ درصد مرگ و میر (یعنی ۱/۵ درصد) و در پنج درصد دوم نیز ۵۰ درصد مرگ و میر (یعنی ۲/۵درصد) گزارش شده است و همچنین درصد کشندگی در ۱۰۰ درصد مبتلایان چهار درصد است.

وی بیان کرد: افراد مبتلابه کرونا در۲ دسته اول ۱۴ روز می توانند ویروس را انتقال دهند، ۱۰ درصد دارای علایم شدید مدت ۲۱ روز و پنج درصد دارای علائم بحرانی ۲۸ روز می توانند ناقل ویروس باشند.

طهماسبی تاکید کرد: اجازه ورود پلاک های غیربومی بدون هیچ گونه اغماضی به افراد غیربومی داده نمی شود و از تجمع افراد در مکان های وقوع حوادثی همچون تصادفات جاده ای جلوگیری می شود.

وی گفت: در پلمب واحدهای صنفی متخلف از  پلیس نظارت بر اماکن عمومی استفاده می شود و نیز در گندزدایی و ضدعفونی شهر، حتما  اماکن عمومی و داخل کوچه ها و محلات هم مورد نظر قرار گیرد.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد. 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان تصادفات جاده ای شبکه بهداشت و درمان مرگ نیروی انتظامی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سرپل ذهاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی با هدف کسب مهارت‌های خودمراقبتی، پیشگیری و درمان با حضور معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر و کولیوند پزشک عمومی مرکز جامع سلامت ارشاد، برای کارکنان دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

کولیوند در تشریح بیماری آسم و راه‌های درمان از جمله آموزش مداوم و مشارکت فعال این بیماران؛ به پرهیز از تماس با مواد آلرژی و حساسیت زا به ویژه دود سیگار و تعیین برنامه درمان دارویی پرداخت.

وی گفت: درمان موثر آسم احتیاج به تعاملی قوی بین تیم مراقبت، پزشک معالج، بیمار و اعضای خانواده بیمار دارد.

کولیوند در ادامه با اشاره به گزارش سازمان بهداشت جهانی که بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در سطح جهان به آسم مبتلا هستند، گفت: از هر ۳۰ دانش آموز در یک کلاس ۲ یا ۳ نفر مبتلا به آسم است.

وی اظهار کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، مواد مغذی، ویتامین، مکمل و آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند ابتلا به بیماری آسم را کاهش و در درمان موثر شود.

در ادامه این کلاس معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد: آسم یک بیماری التهابی طولانی مدت راه‌های هوایی ریه است که با نشانه‌های متغیر و عود کننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا و انقباض نایچه که به راحتی تحریک می‌شود و مشخص می‌شود.

وی افزود: از علائم شایع و غیر اختصاصی این بیماری سرفه (به خصوص در شب)، خس خس سینه، تنگی نفس و گرفتگی سینه است که گاهی اوقات، تشخیص این بیماری را از سایر بیماری‌های تنفسی دشوار می‌کند.

معمر خاطرنشان کرد: غذاها، دارو، مواد شیمایی صنعتی، دود سیگار و مواد دخانی، استفاده از ادویه‌جات، فلفل و غذا‌های آماده و کنسروی، چاقی، هوای آلوده، ذرات گرد و غبار، مواد شیمیایی و بخار گاز‌های مضر موجود در محیط کار و عوامل حساسیت‌زای حیوانات نظیر پر و مو یا مدفوع حیوانات خانگی از علل مهم بروز یا تشدید علائم آسم است.

وی افزود: تایید تشخیص آسم بر اساس سه عنصر کلیدی (سابقه علائم متناوب و یافته‌های معاینات فیزیکی، نمایش محدودیت جریان هوای بازدمی ترجیحا" با اسپیرومتری و رد تشخیص‌های دیگر است.

معمر افزود: از اقدامات تشخیصی انجام رادیوگرافی قفسه سینه، اسپیرومتری (تست ریه)، تست آلرژی، تست‌های آزمایشگاهی آلرژی (RAST) و سی تی اسکن است.

گفتنی است، این کارگاه به مناسبت روز جهانی آلرژی و آسم روز ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد و در پایان به سئوالات کارکنان پاسخ داده شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • بارش تگرگ در شهرستان‌های پاوه، ثلاث‌باباجانی و سرپل ذهاب
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟