Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@18:46:56 GMT

درمان‌های دارویی کووید 19 مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۵۷۲۹

درمان‌های دارویی کووید 19 مشخص شد

یک تیم بین‌المللی از محققان بیش از ۱۰ هزار ترکیب را آزمایش کرده‌اند تا شش کاندید دارویی را شناسایی کنند که ممکن است به درمان COVID-19 کمک کند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از وبسایت دانشگاه کوئیزلند، یک تیم بین‌المللی از محققان، بیش از ۱۰ هزار ترکیب را آزمایش کرده‌اند تا شش کاندید دارویی را شناسایی کنند که ممکن است به درمان COVID-19 کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق با حضور پروفسور لوک گودت، دانشمند دانشگاه کوئینزلند صورت گرفته که اثربخشی داروهای تأیید شده را مورد آزمایش قرار داده است.

 به گفته محققان، تمرکز این پروژه بر هدف‌گیری آنزیم اصلی ویروس کروناست که با نام Mpro شناخته می‌شود و نقش مهمی در تولید مثل ویروس دارد. از آنجا که این آنزیم به طور طبیعی در بدن انسان وجود ندارد، داروهایی که برای نابودی این آنزیم به کار گرفته می‌شود حداقل آسیب را به بدن بیمار می‌رسانند.

محقق این پژوهش از دانشگاه استرالیا گفت: ما برنامه‌ای را برای غربالگری داروهای با توان بالا، هم در آزمایشگاه‌ها و هم از آخرین نرم افزارهای رایانه‌ای برای پیش بینی چگونگی اثربخشی در ویروس کرونا را آغاز کردیم.

وی افزود: ما داروها را مستقیماً به آنزیم یا کشت سلولی در حال رشد ویروس اضافه می‌کنیم و ارزیابی می‌کنیم که چه مقدار از این ترکیبات برای ضربه به آنزیم یا از بین بردن ویروس مورد نیاز است.

در این تحقیقات با اعلام عمومی هدف‌گیری آنزیم اصلی ویروس کرونا بیش از ۳۰۰ پیشنهاد برای آزمایش داروهای در دست تولید شرکت‌های مختلف به منظور نابودسازی این آنزیم، به محققان ارائه شده و این روند کمک می‌کند تا پژوهشگران و دانشمندان  به جای شروع مراحل تولید دارو از صفر، با سرعت بیشتری تحقیقات خود را انجام دهند.

این همکاری بین المللی توسط محققان دانشگاه ShanghaiTech انجام شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان کرونا دارو عفونت کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۵۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان