Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر زارعی، شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: من خادم حرم مطهر امام رضا(ع) هستم و از ۲۸ بهمن ماه تا ۶ اسفند 98 در حرم حضور داشتم که در روز آخر با توجه به داشتن تب، سوزش گلو، سرفه و احساس خستگی زیاد به پزشک حرم مطهر مراجعه کردم.
وی ادامه داد: در این مراجعه به من اعلام شد شما مشکوک به داشتن بیماری کرونا هستید و باید سریع بستری شوید و من سریع به شیراز برگشتم و به بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) این شهر مراجعه کردم و بستری شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این بهبود یافته کرونا گفت: پس از سه روز مرخص شدم اما چهار روز بعد علائم بیماری بسیار شدید شد و دردهای زیادی به سراغم آمد و دوباره به بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) مراجعه و به مدت ۱۰ روز بستری شدم.
زارعی افزود: در نهایت برای من دارو تجویز کردند و گفتند به مدت ۱۴ روز باید در منزل بمانم که من هم طبق نظر پزشکان و کادر بهداشت و درمان این اقدام را انجام دادم و نکات بهداشتی را رعایت کردم.
وی ادامه داد: سعی کردم با افراد سر و کار نداشته باشم و در این مدت سعی کردم قرآن کریم و کتاب های حافظ، گلستان و بوستان را مطالعه کنم.
وی اضافه کرد: پس از گذشت ۱۴ روز به آزمایشگاه مراجعه کردم و تست کرونا دادم که پس از از چند روز به من اعلام شد تست شما منفی است و مشکلی از این بابت ندارید.
بهبود یافته کرونا گفت: اینکه سلامتی خود را به دست آوردم نتیجه زحمات و تلاش شبانه روزی اقوام، خانواده و کادر بهداشت و درمان بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) است که از همه آنان تشکر می کنم.
زارعی افزود: یکی از عواملی که به درمان من بسیار کمک کرد توجه به توصیه های مطرح شده از سوی رسانه ها و وزارت بهداشت بود.وی ادامه داد: بهترین و کارساز ترین روش برای مقابله با بیماری کرونا ماندن افراد در خانه ها است.

بیماری نخست، بیماری کرونا و سرانجام بهبودی 
جمشید مجیدی پیرمرد ۸۵ ساله بواناتی که به بیماری کرونا مبتلا شده و در حال حاضر سلامت خود را بدست آورده است، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: بیش از یک ماه پیش در شهرستان بوانات(شمال فارس) به دلیل سرماخوردگی به مرکز بهداشت مراجعه کردم که در این مرکز به من اعلام شد دارای مشکل پروستات هستم و باید به مرکز استان یعنی شیراز مراجعه کنم.
وی افزود: به دلیل بعد مسافت موفق به رفتن به مرکز استان نشدم اما پس از یک هفته این بیماری به عفونت ریه تبدیل شد و به بیمارستان سعدی شیراز (شهید فقیهی)مراجعه کردم و در این بیمارستان بستری شدم.
وی ادامه داد: در حال بهبودی کامل بودم که به من اعلام شد مشکوک به داشتن بیماری کرونا هستم و به اجبار به بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) منتقل و یک شب در این بیمارستان بستری شدم و سپس به من اعلام شد مشکلی در این زمینه وجود ندارد و با توجه به منفی شدن تست کرونا مرخص هستید.
این بهبود یافته کرونا گفت: با توجه به اینکه حال من مساعد نبود دوباره در بیمارستان سعدی شیراز بستری شدم و پس از گذشت چند روز بازهم مرا به بیمارستان علی اصغر(ع) منتقل کردند که در این بیمارستان تست مجدد از من اخذ و اعلام شد نتیجه تست مثبت است یعنی در اصل نحوه ابتلا به این بیماری، انتقال اجباری قبلی به این بیمارستان بود.
مجیدی افزود: برای درمان بیماری کرونا در  بیمارستانه ای حضرت علی اصغر(ع) و چمران‌ شیراز بستری بودم و سپس مرخص و درحال حاضر در قرنطینه خانگی هستم و بهبودی حاصل شده است.
وی ادامه داد: مردم برای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا به توصیه کادر بهداشت و درمان توجه کنند و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بهداشت و درمان بیمارستان حرم مطهر امام رضا خانواده وزارت بهداشت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیمارستان حضرت علی اصغر ع من اعلام شد بیماری کرونا مراجعه کردم بستری شدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۶۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن