Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به آمار بالاتر رنگین‌پوستان در میان مرگ ومیر ناشی از ویروس کرونا در این کشور، راهکارهایی به دولت برای کاهش این اختلاف نژادی پیشنهاد کرده است. ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۶ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در این گزارش به قلم «راشاوان رای»، عضو اندیشکده آمریکایی بروکینگز آمده است:‌ بروز پاندمی‌هایی مانند بیماری کووید-19  نابرابری‌هایی را که در حق آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار روا داشته شده، آشکار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایالت‌های مختلف این کشور از میشیگان تا مریلند، سیاهان بیشترین آمار مبتلایان یا مرگ‌ومیر ناشی از کووید-19 را داشته‌اند. در شهرهای شیکاگو، مناطقی مانند میلواکی و ایالت سنت لوئیز، 70 درصد از مرگ‌های کووید-19 متعلق به سیاه‌پوستان است. در سنت لوئیز 100 درصد از مرگ و میرها برای جامعه سیاهپوستان میسوری بوده است.

نویسنده این مقاله درباره علت این اختلاف نژادی در مرگ و میر سیاهان را شرایط ساختاری این گروه از مردم آمریکا دانسته و اینگونه مطرح می‌کند که آنها در محله‌هایی که از بودجه و خدمات کمتری برخوردار هستند و در  مناطقی زندگی می‌کنند که مخصوص کارگران با دستمزدهای پایین است و آلاینده‌های این مناطق باعث می‌شود سیاهان با ابتلا یا مرگ بیشتری از کووید-19 همراه باشند.

وی می افزاید: سیاهان همچنین تعاملات زیان‌آوری با معتمدین نهادها و موسسات دولتی مانند ارایه کنندگان خدمات درمانی و افسران پلیس دارند که عوامل استرس‌زا را در آنها بیشتر می‌کند. همانطور که سناتور الیزابت وارن نیز گفته، دهه‌ها نژادپرستی ساختاری مانع از آن شده تا خانواده‌‌های سیاهان و رنگین‌پوستان از خدمات درمانی باکیفیت، محل مسکونی مناسب در حد توان مالی و امنیت مالی برخوردار باشند و بحران کرونا نیز این نابرابری‌ها را بیش از پیش نمودار می‌سازد.

در ادامه این مقاله به ارایه پیشنهاد‌هایی در جهت رفع و کاهش احتمال تماس یا در معرض کرونا قرار گرفتن سیاهپوستان آمریکایی ارایه شده و آمده است که این سیاست‌ها باید در میان کارگرانی اجرا شود که درآمد پایین دارند یا مردمانی که در مناطق روستایی با دسترسی محدود به خدمات بهداشتی زندگی می‌کنند.

در پیشنهاد نخست این نویسنده آمده است: اطلاعات نژادی، مکانی، جنسیتی و سنی باید در اختیار دانشمندان علوم اجتماعی و اپیدمولوژیست‌ها و دیگر محققان بهداشت عمومی قرار گیرند تا آنها بهتر بتوانند برای مقابله با موج آتی کووید-19 برنامه‌‌ریزی کنند. این اطلاعات نه تنها به جهت‌دهی به منابع کمک می‌کند بلکه کمک می‌کنند مناطقی غیربرخوردار مشخص شوند.

در پیشنهاد دوم نویسنده اندیشکده بروکینگز آمده است: مراکز تست و تریاژ باید در مناطق و محله‌های سیاه‌پوست‌نشین مستقر گردند. مردم باید زودتر تست و تحت مداوا قرار گیرند اما این امر بخاطر نقص کانال‌های درمانی و نابرابری حاکم بر مراکز بهداشت و درمان؛ رخ نمی‌دهد. وقتی که آدم‌ها مریض می‌شوند باید از فرستادن آنها به منازل بدون برخورداری از سامانه حمل و نقل مناسب و یا منابعی برای خرید داروهایی مورد نیاز خودداری کرد. به این ترتیب عملا آدم‌ها را به منازل می‌فرستند تا در تنهایی بمیرند.

در صورت در اختیار قراردادن تاسیسات آزمایش کرونا، نکته مهم این است که باید فکری درباره مکان استقرار این تاسیسات شود. بطور کلی کلیساهای جوامع سیاه‌پوست مکان‌های ایده‌آل برای تست و تریاژ و درمان هستند چرا که این کلیساها هنوز همانند چسبی عمل می‌کنند که جوامع سیاهپوست را به هم متصل نگه می‌دارد. در طول این بحران، این کلیساها نقشی اساسی برای رساندن غذا، لوازم و بودجه به آنها بازی می‌کنند.

در ادامه پیشنهاد‌ها آمده است که مرخصی با حقوق برای کارگران امری اساسی است. کارگران با درآمد پایین نه ‌تنها درصد ابتلای بالا دارند بلکه دیگران را در معرض ابتلا قرار می‌دهند چرا که مجبورند وقت بیماری کار کنند و با بیماری به خانه‌های خود بروند و بیشترشان نمی‌توانند تحمل هزینه‌های یک روز سرکار نرفتن را بپردازند. اجرای طرح مرخصی با حقوق برای کارگران حیاتی است و از گسترش ویروس جلوگیری می‌کند.

این مقاله همچنین تاکید می‌کند که باید حق سختی کار برای کارگران مراکز اساسی یا کارکنان بخش‌های خط مقدم مقابله با ویروس در نظر گرفته شود. هر چند این مبلغ برای کسانی که جانشان را در هر روز و هفته در معرض خطر قرار می‌دهند ناچیز خواهد بود.

در انتهای این مقاله با اشاره به این که دولت فدرال و دولت‌های محلی باید حقوق و درآمدی مکفی به کارکنان بخش‌های حیاتی ارایه کنند، آمده است:‌ این پاندمی کووید-19 نشان دهنده اهمیت برابری در خدمات درمانی و جریان نظام پولی است.

اندیشکده| ریچارد هاس: کرونا روندهای قبلی در دنیا از جمله افول نفوذ آمریکا را تسریع می‌‌کنداندیشکده| ضرباتی که نوع واکنش آمریکا به کرونا بر پیکره دموکراسی زداندیشکده| احتمال مواجهه آمریکا با بحران سلامت روانی همزمان با پاندمی کرونا

انتهای پیام/

R7891/P/S8,1128/CT4 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا ویروس کرونا اخبار آمریکا ویروس کرونا کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۲۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تا همین یکی دو هفته قبل جواد نکونام اصلا در کنفرانس های خبری شرکت نمی کرد که این موضوع اعتراض نمایندگان رسانه ها را در پی داشت تا جایی که سازمان لیگ ادعا کرد پرونده این مربی را به کمیته انضباطی ارسال کرده است اما در سایه حرکت نکونام چند مربی دیگر هم از فرصت استفاده کرده و به قانونی که سازمان لیگ فوتبال آن را سالها است مصوب کرده بی توجهی کردند.

یکی از این مربیان ساکت الهامی است که از روزی که هدایت نساجی را بر عهده گرفته مصطفی صداقت را به جای خود راهی کنفرانس های خبری می کند. البته الهامی دو سه هفته محروم بود اما وی به جز آن چند هفته در نشست های خبری قبل و بعد از بازی ها اصلا شرکت نکرده است. جالب اینجا است که خبرنگاران استانی هم در این شرایط بیشتر جنبه هوادار پیدا می کنند و اصلا ایرادی به عدم رعایت قانون به سرمربیان نمی گیرند و در مازندران هم دقیقا این اتفاق برای الهامی رخ داده است.

دیگر مربی که در این هفته ها در نشست های خبری شرکت نمی کند مسعود شجاعی است. مربی جوان هوادار هم که ظاهرا از بزرگتر های خود در مربیگری غیبت در کنفرانس خبری را یاد گرفته به جای خود محمود شجاعی برادرش را راهی نشست خبری می کند و جالب اینجا است که مدیران رسانه ای باشگاه ها هم نقشی در اجرای قانون سازمان لیگ برای حضور سرمربیان تیم خود در نشست های خبری ایفا نمی کنند. همین عدم بی توجهی باعث شده مربی مثل عنایتی در کنفرانس خبری با عصبانیت اعلام کند او هم منبعد پزشک تیمش را به نشست های خبری خواهد فرستاد.

اینکه مربیانی چون اوسمار ویرا، ژوزه مورایس،ماریوس اوزونیدیس، سعید دقیقی، محرم نویدکیا، محمد ربیعی، مجتبی حسینی، مهدی تارتار و ... در کنفرانس های خبری در هر شرایطی شرکت می کنند ولی بقیه مربیان خود را ملزم به قوانین سازمان لیگ فوتبال ایران نمی دانند نکته ای است که حتما باید توسط کمیته صیانت فدراسیون فوتبال که برای اجرای دقیق و نظارت در فوتبال تشکیل شده، چه در این هفته های آخر و چه از ابتدای فصل آینده مورد بررسی قرار بگیرد چرا که سازمان لیگ اصلا در این زمینه رفتاری  محکم از خود نشان نداده و به نظر خون یکسری از مربیان از بقیه که اجرای قانون می کنند رنگین تر است!

به صحبت های معسود شجاعی در یکی از معدود نشست های خبری که شرکت کرده دقت کنید: او رسما اعلام می کند نیازی نمی بیند هر هفته حرف های تکراری بزند اما ظاهرا شجاعی که مرتب از حرفه بودن حرف می زند  نمی داند حضور در نشست های خبری یکی از قوانین مسابقات لیگ برتر است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • تیراندازی در کارولینای آمریکا؛ / سه پلیس جان باختند
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند واقعیت علمی که زیر پوست ما جریان دارد