Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،حمید وشاخی شهردار اروندکنار گفت: درآمد شهرداری اروندکنار از محل وصول عوارض محلی بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون ریال است که این مبلغ جوابگوی حجم بالای مشکلات شهری و حقوق پرسنل شهرداری نیست.

او افزود: عوارض دریافت شده محلی در اروندکنار بسیار جزیی است و با این درآمد قادر به پرداخت حقوق پرسنل نیستیم و به ناچار با تامین اعتبار از سایر منابع در چندماه گذشته بخشی از حقوق‌ معوقه پرسنل و همچنین عیدی آنها پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اروندکنار به حجم بدهی بسیار بالای شهرداری اروندکنار به پیمانکاران، بیمه تامین اجتماعی، کارگران، کارمندان و سایر اداره ها اشاره کرد و گفت:  رقم دقیق این بدهی با حسابرسی دقیق مشخص می‌شود، که با اخذ مجوز لازم و مراحل قانونی انجام خواهد شد.

وشاخی افزود: ۲۸ نیروی حجمی در شهرداری اروندکنار مشغول بکار هستند که تا پایان شهریور ماه حقوق آنها از سوی پیمانکار مربوطه پرداخت شده و مهر و آبان به دلیل پایان قرارداد پیمانکار با شهرداری این افراد از کار بیکار شدند، با اخذ مجوز قانونی از سوی سرپرست وقت شهرداری اروندکنار این افراد از اول آذر ماه پارسال برگشت بکار شدند و مطالبات مربوط به آذرماه آنان پرداخت شد.

او تصریح کرد: این کارگران بعد از انتخاب پیمانکار جدید در دی ماه سال گذشته و انجام مراحل قانونی تاکنون مشغول بکار هستند، بخشی از مطالبات آنان در سال گذشته پرداخت شد و درصد هستیم با هماهنگی با پیمانکار حقوق معوقه بهمن و اسفند این کارگران پرداخت شود.

شهردار اروندکنار به ضدعفونی وگندزدایی خیابان‌ها، معابر، پارک‌ها، مبلمان شهری، ست‌های ورزشی و بازی و همچنین ساختمان های اداری در شهر اروندکنار اشاره کرد و افزود: تاکنون چهار هزار و ۶۰۰ لیتر مواد ضدعفونی‌کننده با همکاری فرماندار آبادان و  بخشدار اروندکنار از پتروشیمی آبادان و ماهشهر تهیه و در اختیار شهرداری قرار گرفت و کار ضدعفونی معابر این شهر به صورت روزانه توسط ۲ خودرو مکانیزه در حال انجام است.

وشاخی ادامه داد: برای تامین ماسک و دستکش پرسنل خدمات شهری نیز با توجه به مکاتبات با متولیان امر با مشکل مواجه هستیم و از آنها درخواست داریم برای تامین این اقلام به شهرداری اروندکنار کمک کنند.

او گفت: به رغم محدویت‌های مالی درصدد هستیم تا طرح‌ها و پروژهای عمران شهری متوقف نشود و به همین منظور عملیات نصب چمن مصنوعی در شهرک ۲۰۰ واحدی اروندکنار پیشرفت مناسبی دارد و منتظر برداشته شدن برخی از محدودیت‌های کرونایی برای انتقال چمن‌ مصنوعی و خرید مصالح برای بتن‌ریزی هستیم.

شهردار اروندکنار به تهیه و نصب ۵۰ باکس سطل زباله در شهر اروندکنار اشاره کرد و افزود: عملیات لکه گیری آسفالت و همچنین  نصب سرعت گیر ، علائم هشداری راهنمایی رانندگی در مناطق حادثه خیز و   خط کشی در دستور کار شهرداری اروندکنار قرار دارد.

شهرداری اروندکنار دارای ۱۶۰ نیروی ستادی و کارگری است.شهر مرزی اروندکنار در فاصله ۵۰ کیلومتری آبادان واقع است.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درآمد شهرداری اروند کنار عوارض آلایندگی ارزش افزوده شهرداری اروندکنار شهردار اروندکنار پرداخت شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۳۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: این اقدام به منظور رفاه حال مالکان ابنیه تاریخی بر اساس مصوبه جامع احیای بنا‌های تاریخی صورت گرفته است چرا که بازگشت سرمایه در کاربری‌های با زیرساخت گردشگری طولانی‌تر از کاربری‌های تجاری یا مسکونی در بنا‌های تاریخی است.

سیدعلیرضا علوی افزود:ابنیه تاریخی که در مناطق بازار، یک، ۱۱ و ۲۰ بنا شده‌اند ارزشمند هستند و در اولویت احیا قرار دارند.

این عضو شورای شهر یادآور شد: بر اساس طرح جامع احیای بنا‌های تاریخی، مرمت و نوسازی خانه‌های قدیمی تاریخی که به ثبت میراث فرهنگی رسیده باشند نیاز به پرداخت عوارض ندارند و مالکان آنها لازم نیست بهای کسر پارکینگ بپردازند.

علوی تاکید کرد: علاوه بر این، مالکان بنا‌های تاریخی اجازه دارند در ملک خود بدون اخذ عوارض و کسر پارکینگ تا ۲۰ درصد بنای پشتیبان بسازند.

دیگر خبرها

  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • وصول عوارض و معوقات آلایندگی محیط زیستی در استان سمنان پیگیری شود
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • چرا کسی پاسخگوی عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری نیست
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر