Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@01:22:28 GMT

هوشمندسازی ناجا تا پایان ۱۴۰۰ به صورت کامل اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۳۷۰۴

هوشمندسازی ناجا تا پایان ۱۴۰۰ به صورت کامل اجرا می‌شود

فرمانده ناجا گفت: حوادث آبان ماه را که بعد از افزایش قیمت بنزین در ایران رخ داد ناجا به خوبی هدایت کرد، ناجا خط مقدم این صحنه بود و توانست صف مردم را از اراذل جدا کند.

به گزارش مشرق، سردار حسین اشتری فرمانده ناجا امشب در برنامه تلویزیونی نگاه یک اظهار کرد: سال ۹۸ یک سال پر حادثه بود، یعنی غیر از برنامه‌های تقویمی مانند ایام نوروز، مراسم ارتحال امام (ره)، اربعین، روز قدس و… حوادث غیرمترقبه زیادی هم داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم مردم درگیر این حوادث بودند و هم ناجا. چند روزی از شروع سال ۹۸ نگذشته بود که سیل در استان‌ها جاری شد و درگیری برای همه به وجود آورد.

بیشتر بخوانید:

قاطعیت ناجا در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال کرونا

وی افزود: قرارگاه نوروزی ما از ۲۵ اسفند تا ۱۸ فروردین سال بعد فعال است و خدمت ارائه می‌دهد به همین دلیل در سیل ناجا به دلیل آمادگی توانست خدمات خوبی را در امدادرسانی، امنیت و پیشگیری از آسیب به مردم ارائه دهد.

فرمانده ناجا گفت: شهادت سردار سلیمانی بزرگترین خسارت برای ایران بود ولی حضور مردم و تشییع باشکوه ایشان یک افتخار برای کشور بود چراکه ثابت کرد مردم پای ارزش‌های کشور ایستاده‌اند و تمام مأموران ناجا با کمال میل امنیت این مراسم را تأمین کردند.

سردار اشتری بیان کرد: حوادث آبان ماه را که بعد از افزایش قیمت بنزین در ایران رخ داد ناجا به خوبی هدایت کرد چراکه ناجا خط مقدم این صحنه بود و توانست صف مردم را از اراذل جدا کند.

وی ادامه داد: سقوط هواپیما، راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات مجلس شورای اسلامی از دیگر مواردی بود که ناجا توانست به وظایف خود به خوبی عمل کند و موضوعی بعد کرونا بود که بعد از کادر پزشکی، ناجاییها بیشتر در معرض خطر قرار گرفت.

به گفته سردار اشتری بیش از ۳ میلیون نفر سال گذشته از کشور به نیت زیارت اربعین اباعبدالله خارج شدند و به کشور هم برگشتند.

۴۰ درصد از طرح هوشمندسازی در ناجا اجرا شده است

رئیس پلیس کشور با اشاره به اجرای طرح هوشمندسازی در ناجا گفت: در بحث هوشمندسازی پلیس و استفاده از هوش مصنوعی کار را شروع کردیم البته از صفر شروع نکردیم و از قبل هم در ناجا اقداماتی انجام شده است؛ برای هوشمندسازی اول ما باید کارکنانی داشته باشیم که بتوانیم این خدمات را ارائه بدهند و بعد باید به فکر زیرساخت‌ها باشیم.

وی ادامه داد: در حوزه‌های مختلف کار شده و الان حدود ۴۰ درصد کار هوشمندسازی را پیش برده‌ایم و امیدواریم تا یک سال آینده بتوانیم این طرح را کامل کنیم. به عنوان مثال برای تعویض پلاک در این ایام کرونایی کارها را الکترونیک کردیم و فرد تنها یک روز برای کارهای نهایی به مرکز مراجعه می‌کرد.

سردار اشتری بیان کرد: کار دیگر دست‌افزارهایی است که در اختیار پلیس راهور قرار گرفته است که پلیس آنلاین کروکی می‌کشد و برای بیمه و دیگر جاها ارسال می‌کند و طرفیت تصادف را همان لحظه مرخص می‌کند البته این طرح فعلاً در پایتخت اجرایی شده و ان شاء الله تا پایان سال در استان‌های دیگر هم اجرایی می‌شود.

فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که به هوشمندسازی ناجا ارتباط دارد بحث سرقت است که اپلیکیشنی طراحی می‌شود که فرد با کدملی (تأیید هویت) می‌تواند در لحظه سرقت را به پلیس اعلام کند، همچنین بحث ترخیص خودرو و موارد دیگر هم در دستور کار ما است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید روز قدس مجلس شورای اسلامی ماموران ناجا راهپیمایی 22 بهمن اربعین نوروز پلیس راهور سردار اشتری ناجا اخبار حوادث فرمانده ناجا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه .فرزاد پناهنده افزود: اجرای طرح باک پُر باید بر اساس مصوبه دولت در تمام مرزها عملیاتی شود که این طرح نیز بر اساس این مصوبه و در راستای مصوبات شورای تامین استان کرمانشاه و کارگروه ویژه مرز فرمانداری قصرشیرین در مرز پرویزخان نیز اجرا گردد.

وی اظهار کرد: تجهیزات متناسب با اجرای این طرح از بهمن ماه امسال توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی در مرز مستقر شده که در این رابطه سه جایگاه عرضه و چهار تلمبه آماده خدمات رسانی به کامیون های ترانزیت ایرانی است.

رییس شرکت پخش فرآورده های نفتی قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب گفت: اجرای این طرح برای تمامی کامیون های ترانزیت ایرانی است و به منظور جلوگیری از ترافیک، امکان عرضه فرآورده ها در تمام جایگاه های استان کرمانشاه نیز فراهم است و کامیون ها می توانند به این جایگاه ها مراجعه و در مرز طبق نرخ مصوب مابه التفاوت پرداخت کنند.

پناهنده ادامه داد: اجرای طرح فول باک (باک پُر) در مرز پرویزخان به منظور مقابله با قاچاق سوخت عملیاتی می شود.

شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد و مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام می‌شود

. عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام می‌شود.

استان کرمانشاه در مجموع ۱۶۲ جایگاه عرضه سوخت مایع و گاز طبیعی دارد که ۱۲۵ جایگاه در استان فقط سوخت مایع توزیع می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رستگاری ازبکستان در ضیافت پنالتی ها/ شگفتی تاجیکستان کامل نشد
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • طرح‌های مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • سند تحول آموزش و پرورش به طور کامل اجرا شود
  • مسیرهای خراسان جنوبی مسدود نیست
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲