Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا زالی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه برگزاری محفل‌های خصوصی با انجام تست کرونا، آسیب بزرگی به سلامت افراد وارد می‌کند، گفت: انجام تست کرونا قبل از ورود به میهمانی هیچ تضمینی برای پیشگیری از بیماری ایجاد نمی‌کند، چراکه بسیاری از تست‌های فعلی اگر بر مبنای آنتی ژن باشد، گاهی بین 30 تا 50 درصد منفی کاذب است، به این معنا که فرد احتمالا مبتلا بوده ولی پاسخ تست منفی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ضمن اینکه گاهی اوقات برای شکل‌گیری بیماری تا مثبت شدن تست فاصله‌ای وجود دارد، یعنی ممکن است فرد در شروع بیماری و بروز علایم باشد، ولی پاسخ تست منفی باشد.

وی با هشدار نسبت به خطرات این اقدام، ادامه داد: این حرکت یعنی اخذ تست کرونا پیش از ورود به مهمانی، یک امنیت کاذب گذرا ایجاد می‌کند که به شدت خطرناک است، چراکه ممکن است فردی به دلایلی آلوده بوده، ولی جواب تست منفی باشد، به همین دلیل افراد با خیال راحت وارد میهمانی شده و در پی آن تمام اختلاط‌های تجمعی شکل گرفته و به شیوع و انتقال بیماری دامن می‌زند.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران با ابراز امیدواری نسبت به عدم برگزاری چنین میهمانی‌هایی در سطح شهر، عنوان کرد: اینکه این مساله تا چه میزان در شهر تهران مصداق داشته و متواتر است، هنوز اطلاع دقیقی نداریم، با اینحال به فرض اگر موارد آن اندک باشد نیز مساله خطرناکی است.

زالی با بیان اینکه اگر امروز سالن‌های سینما، تئاترو مکان‌های اجتماع تعطیل شده به خاطر حفظ حقوق و سلامت خود افراد است، اظهار کرد: طبیعی است که حضور در اجتماعات می‌تواند به صورت تصاعدی افزایش قابل توجه ابتلا به بیماری کووید 19 را به دنبال داشته باشد.

وی با بیان اینکه این بیماری به شدت مسری و در نوع خود بالقوه خطرناک است، مطرح کرد: اعمال این محدودیت‌های مدنی برای حفظ سلامتی شهروندان است، بنابراین اگر خود مردم نیز برای سلامت خود، خانواده، اقوام، دوستان و همکاران خود ارزش و اهمیت قائل هستند، باید تمکین این موضوعات و محدودیت‌ها را مدنظر قرار دهند، چراکه منفعت این مساله قبل از هر چیز به خود آنان برمی‌گردد.

وی با اشاره به یکی از مشکلاتی که این روزها با آن روبرو هستیم، اظهار کرد: مشکل این است که متاسفانه بخش زیادی از مردم فکر می‌کنند که شاید این سخت گیری‌ها و محدودیت‌ها مهم نبوده و اهمیتی ندارد، متاسفانه برخی این بیماری را ساده گرفته‌اند و با همین نگاه عمل می‌کنند و متاسفانه برخی از مهمانی‌ها و دورهمی‌ها با همین نگاه شکل می‌گیرند.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران با بیان اینکه بارها تاکید شده که در این شرایط حتی صله رحم و دیدار با افراد خانواده و به خصوص سالخوردگان را کنار بگذارید، ادامه داد: همه می‌دانیم که این محدودیت‌ها سخت بوده و مشکلات عاطفی زیادی به دنبال دارد، با این حال تمام این محدودیت‌ها به خاطر سلامتی مهمان و میزبان و در کل افراد جامعه اعمال می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • واکنش هیئت فوتبال تهران به ماجرای مرگ یک فوتبالیست پیشکسوت
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت