Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک منتقد معتقد است، گردش در سینما قاعده و مفهوم خاص خودش را دارد و به نظر نمی‌رسد اکران آنلاین فیلم‌های تازه از طریق نت حرکت نتیجه بخشی باشد و فکر نمی‌کنم اکران آنلاین راه حلی برای صنعت رو به موت و پر از گرفتاری سینمای ایران باشد.

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، رضا درستکار منتقد سینما در واکنش به اکران آنلاین فیلم‌های سینمایی در فضای مجازی اظهار کرد: محل و لوکیشن سینما و نمایش فیلم در آن معنی دارد و به نظرم این قبیل برنامه‌ها برای سینما ضرورتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: شرایطی که در حال حاضر بر فضای جامعه حاکم شده یک وضعیت اضطراری است و تصمیم گیری‌ها نیز تابع احساسات و موضوعات مختلفی است. سینما هم از این قاعده مستثنی نیست و مانند سایر صنایع دچار آسیب شدید شده است.

این منتقد یادآور شد: پیش از این که درگیر بحران کرونا شویم در سینما گرفتاری‌هایی داشتیم و در واقع کرونا اولین ضربه را به صنعت نمایش و به صورت اخص به سینما زد. ببینید! زمانی که سینما بسته شود اهالی یک صنعت از کار بیکار می‌شوند. درست است که پول زیادی در این صنعت در گردش نیست اما رقمی در حدود ۸ تا ده هزار نفر از این راه ارتزاق می‌کنند و منهای بخش بسیار اندکی از جامعه سینمایی که شامل هنرپیشه‌های طراز اول از نظر قیمت هستند، باقی اهالی سینما از طبقه متوسط جامعه هستند. بنابراین تعطیلی سالن سینما منجر به بیکاری کارگر سالن سینما تا کارگردان سینما شده و در همه اشکال و صنف های مرتبط با سینما آسیب رسان بوده است.

درستکار یادآور شد: حال مسئولان برای این که یک راه حلی برای این مسئله پیدا کنند، پخش و اکران آنلاین فیلم را مطرح کردند که به نظرم اصلاً اسمش راه حل نیست و در واقع ایده یا نظریه‌ای در رابطه با این مسئله است که فیلمی اکران شود و پولی به صاحب فیلم بازگردد اما نام این کار، گردش سینما نیست، گردش سینما معنی و مفهوم دارد.

این منتقد در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: اما از این منظر که مردم در خانه‌هایشان هستند و به محصولات فرهنگی نیاز دارند و باید به روز باشند، این درست است و باید به این مسئله اهمیت داد. به نظرم اینجا باید تلویزیون کمک و این وضعیت و بحران پیش آمده را مدیریت می کرد که نکرد، زیرا توانش را ندارد و ظاهراً سرمایه مالی و انسانی لازم هم در اختیارش نیست. اما این که فیلم بدون اکران عمومی وارد اینترنت شده و از طریق نت عرضه شود و بگوییم که شباهتی به عملکرد سینماهای خارجی داشته باشد، متأسفانه من چنین چیزی را نه درک می‌کنم و نه به آن علاقه‌مندم.

درستکار در ادامه اظهار کرد: بنابراین اکران آنلاین راه حلی برای صنعت رو به موت و پر از گرفتاری سینمای ایران نیست. اما اینکه مردم به فیلم جدید نیاز دارند بله این درست است که البته این را هم می‌شود با فیلم‌های جامانده از اکران در سال‌های قبل که اتفاقاً تعدادشان هم بسیار زیاد است، جبران کرد. به نظرم اینجا ارشاد می‌توانست برای آن فیلم‌ها تمهیداتی در نظر بگیرد و به فیلم‌هایی که منتظر اکران هستند اجازه می‌داد اکران شوند. این راه حل خوبی بود اما اکران فیلم‌های تازه تصمیمی است که فکر نمی‌کنم نتیجه خوبی از آن حاصل شود. در واقع درست است که «خروج» اولین فیلم برای چنین تجربه‌ای است اما بعید می‌دانم از این «خروج» خروجی خوبی برای سینمای ایران بیرون بیاید.

وی در پاسخ به این پرسش که به نظر شما آیا فیلمسازانی که به فروش فیلم هایشان در گیشه امیدوار هستند آیا تن به اجرای چنین طرحی می‌دهند؟ اظهار کرد: من اگر جای آنها باشم چنین کاری نمی‌کنم و بعید هم می‌دانم آنها فیلمشان را این گونه اکران کنند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اکران آنلاین ویروس کرونا سینمای ایران اکران آنلاین راه حلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکران آنلاین «روز مبادا» با حضور هدیه تهرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فیلم‌نت، فیلم سینمایی «روز مبادا» ساخته فائزه عزیزخانی از یکشنبه ۹ اردیبهشت از ساعت ۱۸ در بخش سینماآنلاین فیلم‌نت اکران آنلاین می‌شود.

این فیلم در اکران آنلاین «سینمای دیگر» و با قیمت ۶۰ هزار تومان عرضه می‌شود. برای تماشای آثار اکران آنلاین نیاز به خرید اشتراک پلتفرم نیست.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: «مادر هوای رفتن کرده و زندگیش رنگ دیگری گرفته، اما اهل خانه او را باور نمی کنند.»

برخی از عوامل فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: فائزه عزیزخانی، دستیار کارگردان: چاوش هنرآموز، طراح صحنه: سعید هنرمند، مدیر تولید: عباس کلانتری، آهنگساز: بابک میرزاخانی، صدابردار: علی گراکوهی، طراحی صدا: پرویز آبنار، تدوین: مصطفی خرقه‌پوش، مدیر فیلمبرداری: مجید گرجیان، تهیه کننده: نگار اسکندرفر و محمد احمدی، مشاور کارگردان: عباس کیارستمی.

بازیگران فیلم شیرین (آمنه) آقارضا کاشی، ولی عزیزخانی، احمد عزیزخانی و با حضور افتخاری هدیه تهرانی هستند.

کد خبر 6090786

دیگر خبرها

  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • اکران آنلاین فیلمی با بازی هدیه تهرانی
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • اکران آنلاین «روز مبادا» با حضور هدیه تهرانی
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی