Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، شرکت هوایی «ایرآسیا» اعلام کرد به دنبال شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و لغو شدن بسیاری از پروازها، این شرکت با کسری بودجه مواجه است، به طوری که نمی‌تواند حقوق کارکنان خود را پرداخت کند. از این رو مالکان این شرکت و همچنین کارمندان تصمیم گرفته اند حقوق کمتری دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل این شرکت روز گذشته اعلام کرد به دلیل کسری بودجه ایجاد شده، بنیانگذاران این شرکت از دریافت حقوق صرفه‌نظر کرده‌اند و کارمندان آن نیز پذیرفته‌اند تا ۷۵ درصد حقوق خود را دریافت نکنند.

تونی فرناندز، مدیرعامل شرکت ایرآسیا، در صفحه اینستاگرامی خود روز گذشته اعلام کرد او و «کامارودین مرانون» رئیس اجرایی این شرکت «در این مدت که فعالیت‌های شرکت با اخلال روبرو گشته است حقوق دریافت نمی‌کنند» و سایر کارمندان در همه سمت‌ها «بین ۱۵ تا ۷۵ درصد بسته به موقعیت و سمتی که دارند قبول کرده‌اند کاهش موقت در حقوقشان اعمال شود تا تاثیر این رکود بر اقتصاد شرکت میان همه به اشتراک گذاشته شود.»

فرناندز در ادامه توضیح داد که این شرکت هوایی هیچ درآمدی در حال حاضر ندارد و ۹۶ درصد ناوگان آن زمین‌گیر شده است. او گفت «هنوز تعهدات مالی قابل توجهی در تامین سوخت و هزینه نمایندگان لیزینگ بر عهده این شرکت است.»

با شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، کشور‌های جهان مرز‌های خود را بر روی یکدیگر بستند که این امر سبب شد بیشتر پرواز‌ها لغو شود و زیان اقتصادی بزرگی به شرکت‌های هوایی در سراسر جهان وارد آید. شرکت ایرآسیا اعلام کرده است با وجود زیان اقتصادی بزرگ تمامی کارکنان خود را حفظ کرده و آن‌ها را برکنار نساخته است.

این شرکت در ابتکاری دیگر همچنین از مشتریان خود خواسته است پیشنهادات اعتباری آن را برای پرواز‌های آتی به جای بازپرداخت هزینه بلیت‌های لغو شده بپذیرند.

ایرآسیا از ماه مارس بیشتر پرواز‌های خود را به حالت تعلیق درآورد و اکثر هواپیما‌های خود را در مرکز کوالالامپور دست‌کم تا ۳۱ مه پارک کرده است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا شرکت هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل

علیرضا حسین‌نژاد در دیدار با منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم، اظهار داشت: ۴۶ سال از عمر با برکت کمیته امداد به عنوان مولود انقلاب سپری شده و در این مدت تلاش بر این بوده تا طعم خدمت بی منت برای اقشار مستضعف و نیازمند جامعه به شایستگی تمام چشانده شود.

او تصریح کرد: کمیته امداد در تولید فقر دخیل نبوده بلکه این تفکر غلطی است که اعلام کنند، کمیته امداد فقیرپرور است در حالی که در این ۴۶ سال کارکرد غلط برخی نظامات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به تولید فقر منجر شده و باید این رویه اصلاح شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: با توجه به اینکه مددجویان کمیته امداد و نیازمندان جز ولی نعمتان انقلاب هستند باید در حل مشکلات و دغدغه معیشتی آنها تلاشی مضاعف انجام شود تا بیش از گذشته این خانواده‌ها از رفاه و آسایش برگرفته از برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران بهره بگیرند.

حسین‌نژاد افزود: در استان اردبیل ۴۴ هزار خانوار در قالب ۸۹ هزار نفر از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند که ۱۱.۵ درصد خانوار‌ها و ۷.۲ درصد جمعیت استان را مددجویان تحت پوشش کمیته امداد تشکیل می‌دهند.

او به پایین بودن سرانه درآمدی مردم این استان اشاره کرد و ادامه داد: با وجود اینکه سرانه درآمدی مردم این استان نصف سرانه کشوری است، اما مردم این خطه با مناعت طبع و عزت نفس سعی می‌کنند تا زندگی شایسته‌ای را سپری کرده و کمترین وابستگی‌ها را به نهاد امداد کشور داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل رویکرد این نهاد را در سال‌های اخیر توانمندسازی اعلام کرد و گفت: در کنار بهبود معیشت خانواده‌ها، بحث توانمندسازی و تأمین سرپناه از دیگر رویکرد‌ها است که در کنار خدمات فرهنگی، مهارت‌آموزی، بهداشتی و درمانی و سایر حوزه‌ها کمیته امداد استان سعی می‌کند تا در خدمت خانواده‌های نیازمند باشد.

حسین‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ۷۸۰ میلیارد تومان سال گذشته برای اشتغال مددجویان به ۱۶ بانک استان ابلاغ شد که ۶۰ درصد این میزان تسهیلات با همراهی بانک‌ها پرداخت شد و مابقی نیز در مراحل پرداخت در سال‌جاری است.

او اشتغال کمیته امداد را مهارت‌محور همراه با تولید شغل با ثبات و مولد اعلام کرد و افزود: به غیر از سالمندان و بیماران، برای سایر مددجویان که امکان اشتغال وجود دارد، امکان پرداخت این تسهیلات فراهم شده و حتی برای دهک‌های پنجم و ششم خانوار‌ها نیز امکان پرداخت تسهیلات اشتغالزا از طریق کمیته امداد مهیا است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: ما با بهره‌گیری از ظرفیت راهبران شغلی سعی می‌کنیم در حرف و صنف مختلف اشتغال مولدی را ایجاد کنیم که قطعا راهبری اساسی در این زمینه می‌تواند گره‌گشا باشد.

حسین‌نژاد بیان کرد: سالانه ایجاد فرصت اشتغال برای چهار هزار و ۶۰۰ نفر فضای خوبی را فراهم می‌کند که تا ۹۶ درصد راست‌آزمایی در اشتغال و به حداقل رساندن انحرافات را در پرداخت تسهیلات شاهد هستیم تا جامعه هدف بتواند به مرز توانمندسازی و خودکفایی برسند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • همدلی نیروهای مسلح مثال‌زدنی است
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • انتقال شرکت‌های مهم چینی به مالزی