Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر کاظمی گفت: ویروس کرونا توفیقی اجباری فراهم آورد که اعضای خانواده در کنار یکدیگر باشند که می‌تواند فرصت خوبی برای انجام فعالیت‌های فرح‌بخش و مفید برای افزایش حس تعلق خانوادگی و جمع شدن دوباره اعضا در کنار یکدیگر، تحکیم بنیان خانواده باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر کاظمی کارشناس تخصصی مشاوره خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، بابیان اینکه مهم‌ترین و اساسی‌ترین نهاد تشکیل‌دهنده هر جامعه خانواده است گفت: آغاز و پایه شکل‌گیری شخصیت هر فرد برای اجتماعی شدن و میزان کارایی او جهت فعالیت اثربخش و موفقیت‌آمیز به‌عنوان یک شهروند باعلاقه اجتماعی، در درجه اول خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به اینکه قبل هر چیز باید بپذیریم مسئله کرونا، مسئله‌ای جهانی است و هرکسی چه بخواهد و چه نخواهد درگیر آن است و او را تهدید می‌کند و لازم است اقدامات پیشگیرانه را انجام دهد اظهار کرد: تا وقتی‌که چه با دلیل ترس یا اضطراب و یا سهل‌انگاری آن را نپذیریم و انکارش کنیم نمی‌توانیم آن را کنترل یا از خود دور کنیم، گام اول پذیرش وضعیت پیش‌آمده و تلاش برای پیشگیری و جلوگیری از شیوع آن است،یعنی این ویروس در دور و اطراف ما حضور دارد و ما از درگیر شدن با آن مستثنا نیستیم،پس باید ذهن آگاه بودن یا خودآگاهی و خودکنترلی را جهت مصون ماندن از آن، جزو اولویت‌های زندگی روزانه‌مان قرار دهیم، تا این تهدید را با کمک خداوند بزرگ به یک فرصتی مغتنم تبدیل کنیم.
 
کارشناس تخصصی مشاوره خاطرنشان کرد: درگذشته اعضای خانواده اکثر اوقات را در کنار هم می‌گذراندن و با گفتگو و هم‌صحبت شدن میزان صمیمیت آن‌ها و احساس دل‌بستگی و به‌اصطلاح ما بودن و باهم ماندشان بیشتر بوده، ولی هر چه زمان گذشت ریتم و آهنگ زندگی تند و فاصله بین اعضا بیشتر و بیشتر شد که این باعث کم‌رنگ شدن میزان صمیمیت، ارتباطات عاطفی، مراودات خانوادگی  و اختصاص دادن وقت بین اعضا را موجب شد.
 
کاظمی بابیان اینکه ویروس کرونا توفیقی اجباری فراهم آورد که اعضای خانواده در کنار یکدیگر باشند گفت: این می‌تواند فرصت خوبی برای انجام فعالیت‌های فرح‌بخش و مفید برای افزایش حس تعلق خانوادگی و جمع شدن دوباره اعضا در کنار یکدیگر و تحکیم بنیان خانواده باشد.
 
وی خانواده‌ها را به انجام نکاتی در دوران قرنطینه توصیه و تأکید کرد: نخست اختصاص دادن زمان‌هایی برای فعالیت‌هایی لذت‌بخش(مانند: انواع بازی جمعی که والدین و فرزندان باهم انجام دهند، باهم غذا خوردن یا هنگام خوردن وعده روزانه سر یک سفره بنشینند، فیلم یا سریال دیدن، کتاب خواندن و پرداختن به بحث و گفت‌وگو درباره مطالب آن کتاب)، دوم تقویت هنر گوش دادن، این مورد بسیار مهم است چون باعث می‌شود هم شما خوب بفهمید که طرف مقابل چه می‌گوید و هم اینکه آن‌طرف این را درک می‌کند که شنیده‌شده است و درنتیجه پیوند عاطفی عمیق‌تری را موجب خواهد شد و حس باهم بودن و علاقه‌مندی را قوی‌تر می‌کند، سوم مسئولیت‌پذیری، باید والدین به این نکته تأکید کنند و به فرزندان آموزش دهند یا آن را تقویت کنند که هر کس باید نکات و موارد بهداشتی را رعایت کند و با پاداش‌های کلامی و غیرکلامی آنان را به سمت هر چه بیشتر مسئولیت‌پذیری تشویق کنند، چهارم اهمیت فضای مجازی و اینکه ارتباطات اعضای خانواده با دیگران یا همان بیرون از خانه، صرفاً از این طریق با توجه به اهمیت آن مورد تأکید قرار گیرد، البته نقش والدین در نظارت بر نحوه استفاده فرزندان بسیار مهم است.
 
کارشناس تخصصی مشاوره در پایان عنوان کرد: با یاری خداوند و رهنمودهای مدبرانه و حکیمانه رهبر انقلاب، جهاد پزشکان و پرستاران، خدمتگزاران این نظام و انقلاب و همراهی مردم, کرونا را شکست خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کنار یکدیگر اعضای خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت

حمیدرضا نامداری در گفت وگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: با اقدامات اصلاحی انجام شده از جمله بکار گیری فیلترهای سرامیکی، شاهد افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت تصفیه خانه‌های آب شماره یک و دو هستیم.

وی افزود: ظرفیت تصفیه خانه آب شماره یک از ۲۷۰ لیتر به حدود ۴۰۰ لیتر بر ثانیه و ظرفیت تصفیه خانه آب شماره دو از ظرفیت ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر بر ثانیه به ۲ هزار و ۹۰۰ لیتر در هر ثانیه افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز بر ضرورت انجام اقدامات فنی و مهندسی صورت گرفته طی یک سال گذشته در حوزه آب و فاضلاب تاکید کرد.

نامداری گفت: با تمام توان درصدد تأمین آب شرب پایدار مشترکان به ویژه در زمان اوج مصرف هستیم، لیکن مدیریت و رعایت الگوهای مصرف جهت گذر از تابستان پیشِ رو امری مشهود و مورد تاکید است.

کد خبر 6096539

دیگر خبرها

  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • رسانه عبری: جنگ غزه شمار بیوه‌های ارتش را افزایش داد