Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مردم مهریز و بافق گفت: ارسال کنندگان نامه از رئیس کل بانک مرکزی خواسته اند تا با اشخاصی که از سیستم بانکی وام گرفته و سررسید وام آنها فرا رسیده اما آنها به دلیل شیوع ویروس کرونا که باعث تعطیلی مشاغل شده و در پرداخت قسط خود دچار مشکل شده اند  همراهی و مساعدت کنند.

نماینده مردم مهریز و بافق در مجلس تصریح کرد: نمایندگان و منتخبان استان یزد در مجلس در این نامه بر لزوم  همراهی حداکثری سیستم بانکی کشور با اقشار محروم و متوسط جامعه در شرایط به وجود آمده فعلی ، تاکید کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی
برادر ارجمند، جناب آقای دکتر عبدالناصر همتی
رییس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم. شرایط حادی که اخیرا با توجه به گسترش ویروس کرونا گریبانگیر کشورمان شد، باعث شده تا محدودیتهای اقتصادی و معیشتی شدیدی بر اکثر هموطنانمان تحمیل شود که از جمله می‌توان به دستور تعطیلی بیشتر واحدهای صنفی و تولیدی اشاره نمود.

با عنایت به این قاعده مبنایی که ملازم با هر تکلیفی، حقی تعریف می‌شود به نظر می‌رسد دولت محترم در قبال تکالیف یادشده بایستی حقوقی برای این دسته از هموطنان تعریف کند و الا در شرایط سخت اقتصادی و معیشتی کنونی صرفا به تبعیض و بی‌عدالتی دامن زده شده و ماحصل چنین سیاستی جز گسترش فقر و نارضایتی نیست.

یکی ازسیاستهای مؤثر  در این راستا همراهی حداکثری نظام بانکی کشور با صاحبان مشاغل،کارافرینان و شهروندان خصوصا اقشار ضعیف جامعه از طریق دستور به کلیه بانکها درخصوص استمهال در بازپرداخت اقساط تسهیلات، بدون محاسبه جریمه تاخیر تادیه و سود مازاد، در بازه زمانی وسیع‌تر و نیز کاهش سود بانکی این تسهیلات و همچنین عدم لحاظ اثرات سوء بانکی و قضایی ناشی از صدور چک برگشتی در دریافت خدمات است.

متاسفانه مشاهدات حاکی از آن است که برخی از این سیاستها به دلیل عدم ابلاغ مقررات مربوطه از سوی مراجع ذی‌ربط اساسا اجرا نمی‌شود و در برخی دیگر از آن‌ها نوعی آشفتگی در اجرا در بانکهای مختلف –از جمله در استان یزد- به چشم می‌خورد و این مساله موجبات نگرانی و نارضایتی مردم را فراهم کرده است.

با تدبیری که از جنابعالی سراغ داریم، امیدواریم جهت مقابله با این نابسامانی‌ها موارد مطروحه در این نامه هرچه زودتر پیگیری و در کلیه شعب بانکی کشور بصورت منسجم و یکپارچه عملیاتی شود.

27216

کد خبر 1375896

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی مجلس دهم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد

لطیفی با بیان اینکه در این شرایط نهادهای امنیتی و بانک مرکزی مصمم هستند تا تدابیری بیاندیشند که نرخ گذاری کانال‌های تلگرامی بر قیمت کالاها اثر گذار نباشد، تصریح کرد: سفته بازان بازار ارز برای اینکه اثرگذاری مخرب خود را در حوزه بازار ارز حفظ کنند با موج سواری بر حوادث و اتفاقات، پالس‌های منفی را به بازار غیر رسمی ارز مخابره می‌کنند که این موضوع بر زندگی و معیشت مردم آثار منفی دارد.

سید روح اله لطیفی، فعال اقتصادی و سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در گفتگو با ایسنا بیان کرد: یکی از دلایل نوسان نرخ ارز در هفته‌های اخیر به عوامل سیاسی و خبرهای منفی شبکه‌های اجتماعی باز می‌گردد که در این زمینه کانال‌های تلگرامی در تلاش بودند تا با افزایش نوسانات بازار ارز و به چالش کشیدن این بازار سودهای هنگفتی را به دست بیاورند.

تلاش برای خنثی سازی اثر کانال‌های تلگرامی

وی با بیان اینکه در این شرایط نهادهای امنیتی و بانک مرکزی مصمم هستند تا تدابیری بیاندیشند که نرخ گذاری کانال‌های تلگرامی بر قیمت کالاها اثر گذار نباشد، تصریح کرد: سفته بازان بازار ارز برای اینکه اثرگذاری مخرب خود را در حوزه بازار ارز حفظ کنند با موج سواری بر حوادث و اتفاقات، پالس‌های منفی را به بازار غیر رسمی ارز مخابره می‌کنند که این موضوع بر زندگی و معیشت مردم آثار منفی دارد.

این تحلیلگر اقتصادی عنوان کرد:  با توجه به تحولات سیاسی ماه‌های اخیر، سفته بازان با ورود شوک‌های منفی سعی در ملتهب کردن بازار ارز داشتند و دارند تا از این طریق به سوءاستفاده شخصی بپردازند؛ اما بانک مرکزی به بازار ارز ورود کرد و توانست با مدیریت در زمان مناسب این بازار را کنترل کند. بانک مرکزی علاوه بر کنترل بازار ارز سعی کرد تا نیازهای واقعی ارزی مانند نیازهای وارداتی ماشین آلات، کالاهای اساسی، کالاهای کشاورزی و... را تامین کند. این رویداد به بازار پالس مثبت صادر کرد، در نتیجه بازار ارز آرام شد.

عدم جهش  ناگهانی ارز بعد از پاسخ موشکی ایران به صهیونیست‌ها

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: همچنین بعد از اینکه ایران پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی داد و به این رژیم صهیونیستی حمله موشکی کرد، بعضی از رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی صحبت از افزایش نرخ ارز می‌کردند؛ اما در عمل مشاهده کردیم که نرخ ارز کاهش یافت. این موضوع نشان می‌دهد که بانک مرکزی با تدابیر ویژه ای که اندیشیده است، انتظارات تورمی و بازار ارز را به خوبی مدیریت کرد و قادر است تا نرخ ارز را به کانال‌های قبلی بازگرداند.

این تحلیلگر اقتصادی اضافه کرد: در آن زمان عده‌ای از نرخ دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان صحبت می‌کردند و به دنبال افزایش نارضایتی بین مردم بودند، اما با تدبیر بانک مرکزی رشد نرخ ارز نه تنها متوقف شد، بلکه احتمال بازگشت نرخ ارز به کانال‌های قبلی تقویت شد و امیدواریم که نرخ ارز تا کریدور ۵۰ هزار تومان هم کاهش یابد.

وی اضافه کرد: همچنین امیدوار هستیم که بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب تامین نیازهای تولیدی کشور با نرخ ارز پایین‌تر و حمایتی محقق شود تا هم رشد تولید و هم افزایش کیفیت تولید را در کشور شاهد باشیم و در ادامه معیشت مردم نیز بهبود یابد.

دیگر خبرها

  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند