Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب اصلاح‌طلب جمهوریت طی نامه‌ای به حسن روحانی عنوان کرد: تخصیص مبلغ یک میلیارد دلار برای مبارزه با کرونا از صندوقی انجام شده که مجلس برای آیندگان تصویب کرده است، پس باید ریز هزینه‌ها به‌صورت شفاف‌ به‌ مردم گزارش شود‌.

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری فارس، حزب جمهوریت که دبیرکلی آن را حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا بر عهده دارد طی نامه ای به حسن روحانی رئیس جمهوری ایران گفته است که «در شرایط حساس کنونی از حضرت‌عالی به‌عنوان‌ عالی‌ترین مقام اجرایی کشور می‌خواهد که ترتیبی اتخاذ‌ فرمایید که برخی رفتارها که بیش‌تر "نمایش کارآمدی" است از سوی همه ارکان نظام کنار گذاشته شود؛ زیرا عرصه مبارزه با کروناویروس عرصه سیاسی‌بازی نیست که بتوان با پروپاگاندای خبری بر آن فائق آمد! کروناویروس پدیده‌ای بیولوژیکی و عینی است که تنها راه مهار و غلبه بر آن‌ مواجهه علمی و دانایی‌محوری در مبارزه با این پدیده خطرناک است‌ و بدون تردید هر قدر مواجهه علمی در این زمینه به تعویق افتد، تبعات آن برای مُلک و ملت سنگین‌تر خواهد بود!»

اول اسفندماه بود که ویروس کرونا در ایران شیوع و گسترش یافت و پس از آن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان، پزشکی و پرستاران به حالت آماده باش برای مقابله با این ویروس در آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب جمهوریت در نامه خود از تلاش‌های دولت و کادر درمان و تشکر کرده اما گفته که «بدون تردید، عبور کامل از ایمنی قرنطینه‌ای به ایمنی گله‌ای ولو این‌که برخی کشورهای غربی و جوامع سرمایه‌داری‌ هم به‌آن دست زنند در تضاد با تعالیم اسلامی است‌ و نمی‌تواند به‌عنوان یک راهبرد اساسی در جمهوری اسلامی ایران اتخاذ گردد و منجر‌ به‌ هدر رفتن سرمایه‌های معنوی و مادی ما شود‌.»

در بخشی از این نامه آمده که بدیهی است که کشور ما در وضعیت‌ نامطلوب اقتصادی، اجتماعی ناشی از آثار غیرقابل انکار تحریم‌های ویرانگر و برخی رفتارهای ماجراجویانه به‌ارث مانده از گذشته و بحران‌های ناشی از کروناویروس قرار دارد و عبور از این مرحله فقط در سایه عقلانیت و مواجهه علمی و به‌کار بستن برنامه‌های مورد تایید متخصصان حوزه‌های سلامت، امور اجتماعی و اقتصاد و مدیریت ممکن است تا بتوان با کم‌ترین هزینه‌ انسانی و مادی و معنوی از این پیچ خطرناک عبور کرد.

حزب جمهوریت همچنین از دولت خواسته که توجه به اقشاری از مردم که در بحران کرونا بیش‌ترین آسیب را دیده‌اند در مرکز تصمیمات خود قرار دهد و بیکاران قبلی و بیکاران جدید در اولویت دریافت کمک‌های بلاعوض دولت قرار گیرند تا جامعه ملتهب با بحران‌های اجتماعی بیش‌تر مواجه نشود.

در نامه این حزب آمده است: تخصیص مبلغ یک میلیارد دلار برای مبارزه با کرونا از صندوقی انجام شده که مجلس برای آیندگان تصویب کرده است. پس باید در برنامه‌ریزی‌، توزیع و هزینه‌ آن نهایت‌ دقت صورت گیرد و با اِعمالِ مدیریت علمی، عملکردها و ریز هزینه‌ها به‌صورت شفاف‌ به‌ مردم گزارش شود‌. تنها در این صورت است که هزینه این مبلغ‌ از صندوق ذخیره ارزی گامی مثبت در مبارزه با کرونا خواهد بود‌.

 حزب جمهوریت تاکید داشته که منابع مالی دولت که با توجه به محدودیت‌ها و تحریم‌های شدید به‌سختی به دست می‌آید نباید صرف برخی موازی‌کاری‌ها شود و یا در دست اشخاص و نهادهایی قرار گیرد که بدون دانش و امکانات استاندارد و با فعالیت نمایشی این سرمایه‌ها را هدر می‌دهند و نمی‌توانند به خروج منطقی کشور از این بحران کمک کنند.
 
این نامه می‌افزاید: از رسانه‌ای کردن تصمیماتی که عملیاتی نشده است یا نمی‌شود، اجتناب شود و برخی گفتاردرمانی‌های شما و دیگر مقامات عالی کشور به هیچ وجه پسندیده نیست و تامین منافع ملی از محورهای اصلی مسوولیت‌های جناب‌عالی است. پس تدبیری بیاندیشید

 به گزارش فارس، هم اکنون بیش از 70 هزار ایرانی به کرونا ویروس مبتلا هستند و بیش از 4 هزار نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس در ایران جان باخته‌اند.

آمریکا با 500 هزار مبتلا بیشترین تعداد مبتلایان را به خود اختصاص داده و در صدر جدول مبتلایان به این ویروس قرار دارد. اسپانیا، ایتالیا، آلمان و فرانسه در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران امروز در جلسه ستاد ملی مقابله گفت که ما در مسئله مبارزه با کرونا بهتر از آمریکا و اروپا عمل کردیم.

رئیس دولت دوازدهم در این جلسه ویروس بدتر از کرونا را ویروس تحریم دانست و ما ویروس تحریم داشتیم و کرونا هم به آن اضافه شد. وضع ما در مقابله با این بیماری نسبتا خوب و در مقایسه با برخی کشورها بهتر است و اگر بخواهید ناراحت شوید بشوید چاره ای نیست. خودتان با مردم ایران تماس بگیرید و بفهمید در شرایط ما با شرایط شما چقدر فاصله وجود  دارد.

اشاره حسن روحانی به تحریم‌های دولت آمریکا بعد از خروج از توافقنامه موسوم به برجام بین ایران و 1+5 است که توسط دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نقض شده است.

آمریکا پس از آن تحریم‌هایی را علیه ایران در حوزه‌های نفتی، بانکی و تجاری وضع و اجرا کرد و علی‌رغم اینکه مقامات آمریکایی اعلام کرده‌اند که ایران در این زمینه تحریم نیست اما ایران در حوزه دارویی و غذایی نیز دچار مشکل است.

اخیرا نیز ایران از صندوق بین‌المللی پول برای مبارزه به ویروس کرونا که هم اکنون جان بیش از 4 هزار ایرانی را گرفته درخواست وام 5 میلیارد دلاری کرده بود که آمریکا اعلام کرد با مشمول شدن ایران به این پول مخالف است! 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حسن روحانی ویروس ایران کرونا جمهوریت منتخب نیا رئیس جمهور پروپاگاندا مبارزه با کرونا حزب جمهوریت حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • پایگاه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد