Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:10:47 GMT

حفظ جان در مقابل آثار سوء اقتصادی کرونا اما نا با عجله

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۱۶۸۳

حفظ جان در مقابل آثار سوء اقتصادی کرونا اما نا با عجله

برخی‌ها شاید حفظ جان در مقابل بیماری کووید – ۱۹ از طریق منع آمدوشد را ارجح می‌دانند و برخی دیگر که بیشتر از طیف قبلی بی‌پولی را تجربه می‌کنند، حفظ جان در مقابل آثار سوء اقتصادی ناشی از کرونا برایشان در رتبه نخست قرار دارد اما تعادل میان حفظ همزمان جان در مقابل کرونا و آثار اقتصادی آن و همچنین اقدام هماهنگ، راهبردی منطقی است که در گرو مشارکت‌پذیری مردم می‌باشد و نباید در این زمینه عجولانه و خودسرانه رفتار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طیف اول در بیشتر موارد با توجه به مسوولیتی که برای دفاع از سلامت جسمی و روحی انسان‌ها بر عهده گرفته‌اند، تنها از همین زاویهِ قابلِ‌ ستایش به موضوع نگاه می‌کنند اما در سوی دیگر با توجه به ادامه‌دار بودن وجود این ویروس در سطح جامعه، عده‌ قابل توجهی از مردم و مسوولان مقابله با کرونا با جیب خالی طی ماه‌های آینده را غیرممکن به شمار می‌آورند.
کارشناسان می‌گویند تا زمانی که واکسن، دارو یا مصونیت عمومی نداشته باشیم، نمی‌توانیم از پایان بیماری در کوتاه مدت صحبت کنیم و مهار اپیدمی کرونا که زمان آن بر اساس پیش‌بینی‌ها از اوایل اردیبهشت تا اواخر اردیبهشت خواهد بود و حتی نزولی شدن منحنی ایپدمی هم به معنای از بین رفتن ویروس و پایان کرونا نیست.
اما برخی از مردم و اصناف در جای‌جای کشور و از جمله در آذربایجان‌غربی در گام دوم فاصله‌گذاری اجتماعی خیلی زودتر از موعد مهار اپیدمی به فعالیت اقتصادی روی آورده‌اند و به نظر می‌رسد بازگرداندن این مغازه‌های بازشده به حالت قبل بسیار مشکل است و دود ان بر چشم خود مردم خواهد رفت.
«فرهاد ساکانلو» که به تعمیر کفش در کنار یکی از خیابان‌های ارومیه مشغول است، در توجیه اقدامش می‌گوید: وقتی یک روز هم کار را تعطیل می‌کنم، زندگی مختل می‌شود؛ مسوولان کاش به فکر ایجاد شرایط لازم برای تداوم فعالیت‌های اقتصادی بر اساس پروتکل‌های بهداشتی باشند. 
یک فروشنده توتون که می‌تواند این روزها از مشاغل پرریسک باشد، با نام «ف.ع» نیز معقتد است که بهترین راه مقابله در خانه ماندن است ولی نبود درآمد مرا به بیرون از منزل کشانده است.
وی ادامه داد: محل کارم را به طور مرتب ضدعفونی و توصیه‌های بهداشتی را رعایت می‌کنم اما اصولا باید پس از مهار اپیدمی مغازه‌هایمان را باز می‌کردیم چون همچنان احتمال بیماری به دلیل وجود اپیدمی و مراجعه مشتریان وجود دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی نیز معتقد است که اجرای دقیق و جدی طرح فاصله‌گذاری اجتماعی طی روزهای آینده باید ادامه یابد و مردم و مسوولان نباید در این خصوص سهل‌انگاری کنند تا زمان مهار اپیدمی کرونا فرا برسد.
دکتر جواد آقازاده اضافه کرد: رعایت فاصله‌اجتماعی تا زمان مهار اپیدمی مورد تایید همه مراجع بهداشتی و پزشکی دنیاست و باید روز به روز در این خصوص اهتمام بیشتری از سوی مسوولان و مردم صورت گیرد.
وی منتقد ترددهای غیرضروری مردم و فعالیت خودسرانه و زودهنگام اصناف پرریسک است و می‌گوید: همه ما باید با توجه بیشتر به توصیه‌ها، از تداوم شیوع روزافزون بیماری جلوگیری کنیم تا برنامه‌ریزی‌های تکمیلی برای کنترل این ویروس اجرایی شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید در مقابل بیماری کرونا خوش‌خیال باشیم، افزود: پروتکل‌های مصوب در خصوص مقابله با این بیماری در همه شهرهای استان در حال انجام بوده ولی روند شیوع و فوت بیماران در شهرهای مختلف متفاوت است که در حال بررسی چرایی این موضوع هستیم.
به گزارش ایرنا رویکرد اصلی دولت پس از مهار اپیدمی کرونا به وضوح «حفظ جان مردم به طور همزمان در مقابل کرونا و آثار سوء اقتصادی ناشی از آن می باشد» و در حقیقت دولت سیاست سلامت‌محور را دنبال می‌کند.
این سیاست سلامت‌محور علاوه بر نظام پویای بهداشت و سلامت به پایه‌های قوی اقتصادی برای حفظ زندگی چند دهک پایین جامعه نیازمند است و این یعنی ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد.
از سوی دیگر نیز ایجاد تعادل میان سلامت و اقتصاد و اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند فیزیکی بر اساس همین سیاست سلامت‌محور در اردیبهشت ماه هم به جهش در تولید سرمایه اجتماعی و میزان مشارکت‌پذیری مردم وابسته است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آذربایجان غربی جامعه دانشگاه علوم پزشکی سرمایه کفش بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی جان در مقابل مهار اپیدمی حفظ جان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه عجله ندارم از تپسی حذف شد

تین نیوز

طبق بررسی های انجام شده و اعلام کاربران گزینه "عجله ندارم" از برنامه شرکت تاکسی اینترنتی(تپسی) حذف شده است.

به گزارش تین نیوز، گزارش ها و اعلام کاربران در فضای مجازی حاکی از آن است که گزینه عجله ندارم  هم از تپسی حذف شده است.

آنگونه که روابط عمومی تپسی توضیح داده این گزینه به دستور قضایی از ابتدای هفته جاری از تپسی حذف شده است.

گزینه «عجله ندارم» یکی از گزینه هایی موجود در تپسی برای کاربران مسافری بود که می خواستند مدت زمان بیشتری منتظر پذیرش درخواست سفرشان بمانند اما هزینه کمتری برای سفر بپردازند. این گزینه از شنبه، هشتم اردیبهشت ماه از پلتفرم تپسی حذف شده است.

پیش از این با پیگیری های سازمان تعزیرات حکومتی، گزینه «عجله دارم» از تاکسی های اینترنتی از جمله اسنپ حذف شده بود.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اسفند سال گذشته در این زمینه توضیح داد: این گزینه از موضوعاتی بود که هیچ دستگاهی به آن ورود نداشته و ما راسا ورود کردیم و قطعا از  مصادیق گرانفروشی است. قبلأ تذکرات لازم داده شده و پرونده تشکیل شده  و در حال تحقیقات مقدماتی است. اتمام حجت می کنم که شرکت های تاکسی های اینترنتی خودشان این گزینه را جمع کنند زیرا اجحاف در حق مردم است و برخی از شرکت ها از دیروز که پیگیر بودیم قول دادند که آن را حذف کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • گزینه عجله ندارم از تپسی حذف شد
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • اشتباه باورنکردنی تراشتگن مقابل والنسیا (عکس)
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • اصناف در مهار تورم نقش مهمی دارند